Netty Veenstra

Vanaf het begin een goed en snel verlopend contact.
Duidelijke antwoorden op de vragen die ik stelde.

Het belangrijkste voor mij was dat het product, de beide kussens, doen wat er wordt beloofd, en dat zegt wat tegenwoordig.

Franka

Super service!

Potsdammer

Mijn ervaring is goed. Had een tijdje geleden weer opnieuw pijn in mijn nek op aanraden een nieuw kussen met korting aangeschaft.

E. van Polanen Petel

Mooie bodykussens.

John van Hooft

Ervaringen zijn goed tot uitstekend! goede achtergrondinfo, goede producten en hele goede ervaringen in de praktijk.

Goede en volledige achtergrondinformatie

E.

Was in begin fase: goede service, telefonistes kenden het product niet uit eigen ervaring en dat was toentertijd merkbaar.

Grote voorkomendheid eigenaar.

Kelly Van den Broek

Bedrijf is primago, snelle service

Fijne Kussen Ze Maken Hun Beloftes Waar

Harriet

Prima product en service! Heb zelfs kussen naar Kuala Lumpur laten sturen zonder problemen!

Liesbeth Gevers

Mijn ervaring is zonder meer positief, vriendelijk te woord gestaan en de geleverde matras slaapt heerlijk

Ja ik vind de klantvriendelijkheid super. Post.nl bezorgde niet op de juiste dag en daar is men vanuit "ligwijzer" achteraan gegaan. Dus geen houding van, onze bestelling is de deur uit dus laat... Ja ik vind de klantvriendelijkheid super. Post.nl bezorgde niet op de juiste dag en daar is men vanuit "ligwijzer" achteraan gegaan. Dus geen houding van, onze bestelling is de deur uit dus laat maar waaien verder, nee betrokken blijven totdat alles juist is afgewikkeld. Hoe klantvriendelijker wil je het hebben :) Daarnaast ligt mijn matras heerlijk!!

Marieke S

Mijn ervaring met Ligwijzer.nl is uitstekend.
Mijn ervaring met Ligwijzer.nl is uitstekend.
Ik heb erg veel advies en steun gehad via mail, soms zelfs meerdere keren op een dag en zeer uitgebreid en ik heb ik dan ook niks dan lof voor de zeer betrokken inzet van de adviseur!
De matras en topper waren echt prima van kwaliteit alleen waren ze helaas toch niet voor mij helaas geschikt.
Het verzenden en ophalen was ook zeer goed geregeld en ik kan deze firma dan ook echt aanbevelen.

De betrokken begeleiding én inzet om te kijken of mijn 'zeer lastige slaapprobleem' op de een of andere manier opgelost kon worden was echt fantastisch.