Elise Lengkeek
Zeer tevreden: slapen met de combi-set betekent voor mij niet meer wakker worden van pijn in mijn schouders of heupen. Geen fysio meer nodig. Eureka!
- Verbeterpunten of tips
- Eindoordeel
- 5
- After sales
Hoezen gaan snel kapot
Al maanden had ik last van veel hoofdpijn. Verschillende slaapkussens geprobeerd maar niets hielp. Via internet hier terecht gekomen. Uiteindelijk een kussen gevonden wat bij mij past. Veel contact gehad met de heer Elkhuizen die mij fantastisch heeft geholpen. Ook hier verschillende kussens met het bodykussen geprobeerd en er uiteindelijk eentje gevonden die bij mij past. Het bodykussen moet gebruikt worden anders heeft het geen zin. Kussens zijn ook op maatwerk leverbaar. Vriendelijke, behulpzame mensen die met enorm veel passie over hun werk praten.
Geweldig bedrijf
Het bodykussen gebruik ik nu 2 weken en mijn nekpijn is veel minder geworden, het is even wennen maar het slapen gaat nu veel beter. Had een probleem betreffende info hoofdkussen maar die is snel en perfect opgelost.
Erg goede vriendelijke en behulpzame klantenservice. Ze gaven goede tips hoe ik het kussen het beste kan gebruiken. Kussen erg goed en helpt me met mijn nekklachten.
Graag sluit ik mij aan bij de andere enthousiaste reviews. Prima service en een snelle afhandeling van onze bestelling. Ook met het lichaamskussen zijn wij heel erg tevreden. Vandaar dat wij er zelfs twee hebben gekocht. fam. algra
Een uitstekende service en correcte en vriendelijke afhandeling! Binnen een uur had ik antwoord op mijn vraag en de toezegging van terugbetaling werd snel geregeld. De producten ga ik uitproberen, maar de eerste nacht was al goed. Ik kan dit bedrijf alleen maar aanbevelen.
Jullie producten zijn zonder twijfel prima: comfortabel, goed ondersteunend en toch zacht. Ik ben er blij mee, het heeft mij zeer geholpen! De kunst is de juiste hoogte van het kussen te bepalen. Dat let heel nauw heb ik ondervonden. Ook de slaaphouding is wennen, daar moet je echt doorzetten, geduld en vertrouwen hebben. Inmiddels kan ik niet meer zonder.
Uistekende service. Inmiddels nu toe aan mijn derde kussen en nooit meer met nekpijn wakker worden. Aanrader voor iedereen die in de ochtend maar weer moet afwachten of zijn kussen goed werk heeft verricht.
Fantastisch
Snelle verzending
Het lichaamskussen helpt echt om beter te slapen. De vulling werd wel snel dun, maar dit werd snel en vriendelijk opgelost. Klantenservice is allervriendelijkst en bij vragen wordt er heel snel gereageerd.
Prima service, afspraken nagekomen en goed product
Uitstekende service
Ligwijzer.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Ligwijzer.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Hoezen gaan snel kapot