Maria Visser
Mooie lijst!
Mooie lijst en afwerking,passe partout had iets dikker mogen zijn
alles ok
Prima ervaring met dit bedrijf. Alleen de levertijd was wat aan de lange kant, twee weken.
Lijst op maat heeft goede service geboden en het product is volledig naar wens.
Adequate informatie over de bestelling.
Vriendelijk en vakkundig geholpen. Prachtige lijst.
Duidelijke website en snelle levering
Zeer goed, exact de maat en de kwaliteit die ik heb doorgegeven. Snel en goed geleverd. Ik ben heel erg tevreden en de lijst hangt inmiddels, incl het nieuwe schilderij, aan de muur.
Goed contact, product exact zoals besteld. Goede kwaliteit. Houd rekening met leveringstijd van 1-2 weken.
Mooie lijstjes in notenhout voldoen aan verwachtingen
Snelle en nette levering
Zeer reactief, vlotte afhandeling
Professioneel bedrijf
Lijst op Maat verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Lijst op Maat heeft de volgende resultaten bereikt:
Mooie lijst!
Mooie lijst en afwerking,passe partout had iets dikker mogen zijn
alles ok
Lijst op maat heeft goede service geboden en het product is volledig naar wens.
Adequate informatie over de bestelling.
Vriendelijk en vakkundig geholpen. Prachtige lijst.
Duidelijke website en snelle levering
Mooie lijstjes in notenhout voldoen aan verwachtingen