Mooie collectie lijsten en vakkundig in nauwkeurig in elkaar gezet en verpakt. Ook erg plezier dat het mogelijk is om telefonisch advies te krijgen over de lijsten zelf en de manier van inlijsten.
SHM
Prachtige lijst en netjes thuisbezorgd. Zeer tevreden!
Ruben De Groot
Geert Vesper
Duidelijke uitleg
Peter Linssen
M. de Beer
Lijst is geheel naar verwachting, mooi, zorgvuldig verpakt en supersnel geleverd.
Raynold Bruessing
Erg goed geholpen, werd gebeld omdat ik een maat niet juist had opgegeven
An
Zeer professioneel, bij twijfel wordt er contact opgenomen zodat het juiste product geleverd wordt. Dank!
Sandra
Kwalitatief aanbod en persoonlijke service!
Christophe Poppe
Omlijsting was perfect enkel werd er geen rekening gehouden met mijn vraag om de passe-partout 1cm over de kunstwerken te laten komen. Ik had de juist maat van de kunstwerken medegedeeld . Omlijsting was perfect enkel werd er geen rekening gehouden met mijn vraag om de passe-partout 1cm over de kunstwerken te laten komen. Ik had de juist maat van de kunstwerken medegedeeld .
Hierdoor is een passe-partout niet bruikbaar opening op twee plaatsen te groot 0,30cm .