9.5 /10

checkbox100% beveelt Lijst op Maat aan!

Maria Visser

Mooie lijst

Leonieke

Mooie lijst!

Ronald De Rijcke

Mooie lijst en afwerking,passe partout had iets dikker mogen zijn

Antwoord Lijst op Maat

Goedemiddag, Passepartoutkarton is 1.4 mm dik. Bij sommige is wat reliëf zichtbaar en deze lijken dikker. Verder zijn er ook passe-partouts met een dubbele dikte. En daarmee een hogere prijs. Deze laatsten bieden wij alleen afzonderlijk aan.

Geantwoord op

paul D'Hooghe

alles ok

Johan Hooijmans

SterSterSterSterLege ster

Prima ervaring met dit bedrijf. Alleen de levertijd was wat aan de lange kant, twee weken.

Tim Brouwer

SterSterSterSterLege ster

Lijst op maat heeft goede service geboden en het product is volledig naar wens.

Paul Reijns

Adequate informatie over de bestelling.

Marije

Vriendelijk en vakkundig geholpen. Prachtige lijst.

Ton van den Braken

Duidelijke website en snelle levering

Marc Bakker

Zeer goed, exact de maat en de kwaliteit die ik heb doorgegeven. Snel en goed geleverd. Ik ben heel erg tevreden en de lijst hangt inmiddels, incl het nieuwe schilderij, aan de muur.

Barbara Schmidt

Goed contact, product exact zoals besteld. Goede kwaliteit. Houd rekening met leveringstijd van 1-2 weken.

AM

Mooie lijstjes in notenhout voldoen aan verwachtingen

Ed van Leeuwen

Snelle en nette levering

Jan Dierckx

Zeer reactief, vlotte afhandeling

Frits Brockbernd

Professioneel bedrijf

Lijst op Maat verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Lijst op Maat heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 5 augustus 2019

Lijst op Maat

Heb je iets speciaals of een afwijkende maat die ingelijst moet worden? Welkom in onze lijstenmakerij. Wij hebben een groot aanbod in maatwerklijsten. Ook is er een grote keuze in passe-partouts. De levertijd is kort. Wij kunnen dezelfde week nog leveren. Door onze fotografische achtergrond hebben wij oog voor detail en schoonheid. Hierdoor zijn wij in staat u optimaal te adviseren voor uw inlijstwerk. Er is heel veel mogelijk.Denk aan een dubbel passe-partout of een 3D inlijsting.

Diessenseweg 5

alles ok

Johan Hooijmans

Tim Brouwer

SterSterSterSterLege ster

Lijst op maat heeft goede service geboden en het product is volledig naar wens.

Paul Reijns

Adequate informatie over de bestelling.

Marije

Vriendelijk en vakkundig geholpen. Prachtige lijst.

Ton van den Braken

Duidelijke website en snelle levering