Vlotte levering, prima verzorgd

Prima website, snelle levering

Beschrijf hier uw ervaring:

prima website, snelle levering, goed verpakt

Ada kramer

Goed ondanks black friday en 5 dec. in het zicht ,snelle levering!

ten Caat

Super ene dag besteld volgende in huis. Super mooie lijst erg blij mee

Top service

Geen problemen

Snelle levering en mooie producten van prima kwaliteit

Yvonne

Prima service bestelde naar 15.00 maar werd toch al de volgende dag bezorgd, netjes verpakt volgende keer weer lijstjes nodig dan worden ze weer daar besteld

Zeer positief, boven verwachting zeer snelle levering.

Beschrijf hier uw ervaring:

We bestelden op vrijdag na de uiterlijke tijd om de werkdag erna te kunnen leveren. Tot onze verrassing werd er zaterdagmiddag al geleverd, dus buitengewoon snel.

Vervoort

Onze ervaring met Lijstentoko is prima. Overzichtelijke site, goede informatie bij de producten en voldoende keuze. Daarnaast is de service ook prima aangezien we net voor 3 uur besteld hadden en... Onze ervaring met Lijstentoko is prima. Overzichtelijke site, goede informatie bij de producten en voldoende keuze. Daarnaast is de service ook prima aangezien we net voor 3 uur besteld hadden en de volgende dag werden onze lijsten geleverd. Helemaal prima:)

Beschrijf hier uw ervaring:

Snelle levering! Prima ervaring!

Beschrijf hier uw ervaring:

Prima ervaring. Overzichtelijke site!