Adriana

Een dikke tien, ga zo door.

Beschrijf hier uw ervaring:

snel bezorging, zoals beloofd.

Chantal

Snelle levering van twee fotolijsten. Netjes en stevig verpakt.

Beschrijf hier uw ervaring:

Snelle levering van twee fotolijsten. Netjes en stevig verpakt.

Gemakkelijk te bestellen via de site. Fotolijstjes zien er naar verwachting uit. Wat je ziet op de site krijg je ook.

Beschrijf hier uw ervaring:

De bestelling krijg je vlot binnen. Vindt dat je een hoog bedrag ( € 40) moet besteden voordat er geen bestelkosten wordt gerekend.

Snelle levering prachtige lijst

Goed bedrijf

Sylvia Exalto-Draijer

Fijn, mijn prachtige foto's zitten nu in lijsten, die voldoen aan wat ik verwachtte toen ik de lijsten op internet zag. Er werd aangegeven dat er een paar lijsten niet op voorraad waren, die waren... Fijn, mijn prachtige foto's zitten nu in lijsten, die voldoen aan wat ik verwachtte toen ik de lijsten op internet zag. Er werd aangegeven dat er een paar lijsten niet op voorraad waren, die waren in backorder. Maar al snel werden de grote en de 4 kleine lijsten geleverd. Keurig verpakt, uitstekend, want het glas zou natuurlijk makkelijk kunnen breken onderweg. Kortom, blij met deze internetbestelling!

Wilma

Op de site alles snel kunnen vinden!
Betalen en klaar.

Beschrijf hier uw ervaring:

Een overzichtelijke site. Je vind je lijst en kan daar alle maten bij vinden die er zijn. Heel duidelijk! Snel verzonden en netjes stevig ingepakt. Super tevreden!

Joris Wind

Top. Ik was mijn huisnummer vergeten in te vullen, maar lijstentoko heeft zelf contact met mij opgenomen en er voor gezorgd dat ik mijn zending op tijd in huis had voor mijn moeders verjaardag.

Prima!

Beschrijf hier uw ervaring:

Goed product, conform gegevens op de website. Ruime keuzemogelijkheid. Vlotte accurate levering, goede verpakking.

paAnoniem

Professioneel bedrijf

Ap

Ruim aanbod.

Beschrijf hier uw ervaring:

Ruim aanbod. Snelle bezorging. Netjes bezorgd bij ophaalpunt. Alleen jammer dat meldingen van bezorger niet klopten.
Goede kwaliteit.