Jack
gewoon prima
Zeer positief
Fantastisch foam
TOP!
Twee kitchenaid producten besteld. Netjes verzonden. Communicatie was ook helder en accuraat. Geen ervaring met hun nazorg (hopelijk niet nodig).
Positief
perfect snel en goed
Aantrekkelijke prijzen,Kwaliteit en supersnelle levering
zeer goed - verzorgde levering
Like2Cook verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Like2Cook heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede prijs, geen verzendkosten, snelle levering