9.5 /10

checkbox100% beveelt LineaDirect.nl aan!

Iris

Mooie spullen van goede kwaliteit, volgende dag netjes geleverd. 5 sterren waard!

Pierre

Douchewand besteld, volgende dag netjes geleverd. Goed product, goede service.

ja

leuke spullen voor weinig geld

anonymous

Mijn vragen werden telefonisch goed en snel beantwoord. Daarna bestelling geplaatst. Ik kon zelf mijn dag van levering kiezen daardoor hoefde ik geen dag vrij te nemen. Levering ging ook prima. Douchewand is super.

anonymous

Ergens anders steenstrips besteld waren niet op voorraad nu bij Linea besteld, was nog goedkoper ook en op voorraad. Top!

Jan

Wilde bestellen op douchewand-discounter maar stond niet heel het assortiment dus op deze site besteld. Snelle service en makkelijk bestellen

Product of service:
douchewand en wastafel

LineaDirect.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

LineaDirect.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 17 april 2018

Spinveld 36

4815 HS Breda

Iris

Pierre

Douchewand besteld, volgende dag netjes geleverd. Goed product, goede service.

ja

leuke spullen voor weinig geld