8.7 /10

checkbox92% beveelt Lipoelastic B.V. aan!

Mich

Goede kwaliteit. Na 1 dag levering, zelfs naar Belgiรซ.

Antwoord Lipoelastic B.V.

Dankjewel voor je fijne review! Wat goed om te horen dat de kwaliteit bevalt รฉn dat de levering zo snel ging โ€“ zelfs naar Belgiรซ! ๐Ÿ’— We wensen je veel draagcomfort toe, en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen ๐Ÿ’– Liefs, Team LIPOELASTIC

Marjon

SterSterSterLege sterLege ster

Goede ervaring met producten, helaas is de levering iedere keer pas na 3 dgn. Kies een andere vervoerder als je kosten rekent voor verzending en retourneren.

Antwoord Lipoelastic B.V.

Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de producten. We begrijpen dat de levering niet altijd volgens verwachting is verlopen. Bestellingen die na 13:00 uur op donderdag of op zaterdag zijn geplaatst, worden helaas pas de volgende werkdag verzonden. Hierdoor kan de levering wat vertraging oplopen, vooral als deze in het weekend valt. We doen ons best om binnen de afgesproken tijd te verzenden, maar de levertijd is ook afhankelijk van de bezorgdienst. We nemen je opmerkingen over de verzend- en retourkosten mee voor toekomstige verbeteringen. We hopen dat je desondanks tevreden blijft met je aankopen! ๐Ÿ’— Liefs, Team LIPOELASTIC

Saskia

Fijn en betrouwbaar

Antwoord Lipoelastic B.V.

Wat een mooie review, dankjewel! ๐Ÿ’• Dat is precies waar we elke dag ons best voor doen! Blij dat het wordt opgemerkt! ๐ŸŒธ Liefs, Team LIPOELASTIC

K.M

SterSterSterSterLege ster

Duur maar goed. Hestjes passen prima en zijn goede kwaliteit maar ze waren erg duur. In twee weken zijn ze van 73 euro naar 103 gegaan, wat erg raar is, maar ja.

Antwoord Lipoelastic B.V.

Bedankt voor je eerlijke review! We begrijpen dat de recente prijsverhoging verwarrend is, en waarderen het des te meer dat je ondanks dat toch tevreden bent over de pasvorm en kwaliteit. ๐Ÿ’– Liefs, Team LIPOELASTIC

Ingrid

SterSterSterLege sterLege ster

Ik heb onlangs aan beide borsten een reconstructie gehad. Ik wist de maat vantevoren niet precies en helaas paste de BH niet en heb hem moeten retourneren. Ik heb geen nieuwe besteld i.v.m. retourverzendkosten. In mijn geval moest ik ook heel snel een passende BH hebben en heb deze elders besteld ook i.v.m. de bezorgtijd. (Donderdagavond besteld, maandag bezorgd door DHL). BH op zich zag er prima uit.

Antwoord Lipoelastic B.V.

Dankjewel voor je uitgebreide review en het delen van je ervaring ๐ŸŒธ We hebben je inmiddels ook even per mail gesproken, maar willen hier nogmaals laten weten dat we het heel jammer vinden dat de BH niet paste en de timing niet ideaal was โ€“ zeker in zoโ€™n intensieve periode na een borstoperatie. ๐Ÿ’– We nemen je feedback over levertijd en retourkosten zeker mee in onze verbeterpunten. Heel veel sterkte met je herstel, en je bent altijd welkom als we in de toekomst toch iets voor je kunnen betekenen! ๐Ÿ’Œ Liefs, Team LIPOELASTIC

Maris

SterSterSterHalve sterLege ster

Kwaliteit is erg goed. Maar de prijs is niet mals.. verzending zou fijner zijn als je voor 18 u bestelde dat het de volgende dag er zou zijn maar overall ben ik tevreden.

Antwoord Lipoelastic B.V.

Dankjewel voor je eerlijke review! ๐Ÿ’ฌ Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit โ€“ daar doen we het voor! ๐Ÿฅฐ En we snappen je puntjes helemaal; we nemen je feedback mee om onze service in de toekomst nรณg beter te maken! ๐Ÿ’– Liefs, Team LIPOELASTIC

Mk

Prima , ik had meerdere maten besteld voor na de lipo en mocht degene die niet pasten terug sturen . Het geld kwam ook vrij snel terug op mijn rekening . Hiervoor had ik ook al besteld zonder problemen .

Antwoord Lipoelastic B.V.

Dankjewel voor je fijne review! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’• Wat goed om te horen dat alles soepel is verlopen โ€“ van het passen tot het retourneren en de terugbetaling. We vinden het belangrijk dat je zonder stress de juiste maat kunt vinden, zeker na een ingreep als liposuctie! En superfijn dat je al eerder bij ons besteld had en ook toen tevreden was. Dat vertrouwen waarderen we enorm! ๐Ÿ’— Liefs, Team LIPOELASTIC

B.

Na mijn borstverkleining ben ik op zoek gegaan naar een goede compressie bh, en ik kwam uit bij de Elite bh. Wat een verademing! De stof voelt ontzettend comfortabel aan op de huid, de bh geeft precies de juiste compressie en de ritssluiting aan de voorkant maakt het aantrekken super makkelijk, vooral in de beginfase na de operatie. De verstelbare bandjes met het klik-systeem zijn ook echt ideaal. In het begin had ik drie verschillende compressie bhโ€™s besteld, maar de Elite bh stak er met kop en schouders bovenuit. De pasvorm, het comfort en de ondersteuning waren simpelweg het beste. Uiteindelijk heb ik de andere twee bhโ€™s teruggestuurd en drie extra Elite bhโ€™s besteld zodat ik goed kon afwisselen. Bij een van de bhโ€™s sneed een bandje helaas wat in mijn huid, wat zelfs tot een klein wondje leidde. Ik heb meteen contact opgenomen met de klantenservice en ik werd echt fantastisch geholpen. Zonder gedoe kreeg ik een nieuwe bh opgestuurd, en ik mocht de andere als reserve houden. Dat noem ik pas service! Ik gebruik de bh nu bijna twee maanden en ik ben er nog steeds ontzettend tevreden over. Alles klopt gewoon. Ik zou deze bh 100% aanraden aan iedereen die een borstoperatie heeft ondergaan. Dankzij de kwaliteit en de geweldige klantenservice blijf ik voortaan trouw aan Lipoelastic!

Antwoord Lipoelastic B.V.

Wat een heerlijke review โ€“ je maakt ons hรฉรฉl blij! ๐Ÿ’•โœจ Zรณ fijn om te horen dat de PI Elite je zoveel comfort en steun geeft na je borstverkleining. Dat is precies waar we 'm voor hebben ontworpen! En dat klik-systeemโ€ฆ ja, stiekem zijn we daar zelf ook fan van ๐Ÿ˜„ Super dat je ook zo tevreden bent over onze service โ€“ we vinden het belangrijk dat je je รฉcht geholpen voelt. Dankjewel voor je vertrouwen รฉn die geweldige aanbeveling! Geniet nog volop van je bhโ€™s! ๐Ÿ’– Liefs, Team LIPOELASTIC

Arnita

SterSterSterLege sterLege ster

Eerst verkeerde model gekocht. Dus terug. Opnieuw bestelling gedaan. Bh leek goed, maar na 2 uurtjes voelde ik minder steun dan dat ik gehoopt had. Voor mij persoonlijk te slap materiaal. Het model uit de kliniek stond ook niet op de site. Kan hem niet retourneren.

Antwoord Lipoelastic B.V.

Dankjewel voor je review en het delen van je ervaring. We vinden het oprecht jammer dat de BH niet aan je verwachtingen voldeed en je er onvoldoende steun aan hebt ervaren. Dat is natuurlijk niet wat je hoopt, zeker niet na een operatie. ๐Ÿ’— We hebben je enige tijd geleden gemaild om samen naar een oplossing te kijken, maar helaas geen reactie ontvangen. Mocht je toch nog met ons in gesprek willen, dan staan we daar uiteraard nog steeds voor open. We denken graag met je mee! ๐Ÿ’Œ Liefs, Team LIPOELASTIC

BV

De steunbh met kant is echt een topper . Zit heel comfortabel, doet en zijn werk is nog mooi ook ! Super snelle levering. Een echte aanrader!

Antwoord Lipoelastic B.V.

Wat een geweldige review, dank je wel! ๐Ÿ˜Š Fijn om te horen dat de BH niet alleen comfortabel is, maar er ook nog eens mooi uitziet. En super dat de levering snel was! We stellen je aanbeveling enorm op prijs! ๐Ÿ’— Liefs, Team LIPOELASTIC

Wies Veldkamp

Ziet er heel goed uit, helaas was het niet mijn maat. Kon het makkelijk retour sturen. Kortom tevreden.

Antwoord Lipoelastic B.V.

Bedankt voor je positieve beoordeling! Jammer dat het item niet de juiste maat was, maar fijn om te horen dat het retourproces naar wens is verlopen. We hopen je snel weer terug te zien! ๐Ÿ’– Liefs, Team LIPOELASTIC

Mooi product

Antwoord Lipoelastic B.V.

Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn dat je tevreden bent met het product. ๐Ÿ’– Liefs, Team LIPOELASTIC

Carina

Ik ben heel tevreden over mijn aankoop van mijn artikel bij Lipoelastic , ook super snelle levering. En ook heel vriendelijke toen ik telefonisch contact gehad heb. Top kwaliteit

Antwoord Lipoelastic B.V.

Bedankt voor je mooie review! ๐Ÿ˜Š We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met je aankoop en onze service. Snelle levering en vriendelijk contact staan bij ons hoog in het vaandel, dus het is fijn dat dit ook zo ervaren wordt. Veel plezier met je bestelling! ๐Ÿ’• Mocht je nog vragen hebben, staan we altijd voor je klaar! ๐Ÿ’– Liefs, Team LIPOELASTIC

Jasmien

SterSterSterSterLege ster

Heb de nieuwe postoperatieve elite bh gekocht. Zit echt zalig en past perfect. Enkel boven op mijn schouder snijden de plastic randjes waardoor ik wondjes had . Nu steek ik er een paar sokken onder en voel ik het niet maar is niet ideaal. Voor de rest een super product enkel de banden snijden .

Antwoord Lipoelastic B.V.

Wat fijn om te horen dat de bh zo goed zit en perfect past! ๐Ÿ˜ Maar jammer dat de bandjes wat snijden โ€“ dat is natuurlijk niet de bedoeling. Slim opgelost met de sokken, maar we snappen dat dat niet ideaal is. Misschien helpt het om de bandjes iets losser te maken of een stukje zachte stof, zoals een make-up pad, onder de randjes te leggen voor extra comfort. We nemen je feedback in ieder geval mee, want comfort staat bij ons voorop! Mocht je nog vragen hebben of als we ergens bij kunnen helpen, laat het ons zeker weten. ๐Ÿ’• Liefs, Team LIPOELASTIC

S.H.

SterSterSterLege sterLege ster

Jammergenoeg vond ik bij de compressiekledij niet mijn juiste maat. Zo ben ik genoodzaakt geweest om een model/maat te kopen dat niet 100 % paste. De klantendienst is mij hier tegemoet gekomen door gratis pads te bezorgen, waarvoor dank! Toch zou ik aanraden om de maatvoering te herbekijken of het matenassortiment uit te breiden (met bvb variantes long, medium, petite?). Grtjes! S.

Antwoord Lipoelastic B.V.

Bedankt voor je review en je eerlijke feedback! Jammer dat de perfecte maat er niet helemaal tussen zat, maar we zijn blij dat we je met de pads toch een beetje hebben kunnen helpen. ๐Ÿ˜Š Je suggestie om het matenassortiment uit te breiden nemen we zeker mee โ€“ we willen natuurlijk dat iedereen de perfecte pasvorm kan vinden! Nogmaals bedankt voor je bericht en mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we altijd voor je klaar! Liefs, Team LIPOELASTIC

Geantwoord op

Lipoelastic B.V. verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Lipoelastic B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10
  • checkEerste review geschreven op 20 mei 2018

Lipoelastic B.V.

LIPOELASTIC is sinds 2002 een vooraanstaand merk op het gebied van postoperatieve drukkleding en steunkousen. LIPOELASTIC a.s. behoort tot รฉรฉn van de grootste producenten ter wereld en is marktleider in Europa. Topspecialisten, gekwalificeerde medewerkers en een sterk R&D afdeling, maken de innovatieve ontwikkeling en productie van drukkleding mogelijk. LIPOELASTIC werkt uitsluitend met Europese materialen, daarnaast wordt alles met de hand vervaardigd. In meer dan 70 landen wordt deze populaire drukkleding door artsen aangeraden en met plezier door patiรซnten gedragen tijdens de post-operatieve fase. In 2010 werd het assortiment uitgebreid met de productie van steunkousen. LIPOELASTIC is vooruitstrevend als het gaat om de kwaliteit van haar producten. Het gebruik van innovatieve materialen, het brede productassortiment en de elegante ontwerpen heeft zich bewezen als de juiste aanpak.

Luchthavenweg 81

5657 EA Eindhoven

Feedback Company verzamelt feedback met geverifieerde gegevens van haar klanten. Het bedrijf zet zich in tegen nepreviews en verifieert de herkomst van de reviews.Klik hier voor meer informatie over Feedback Companyโ€™s reviewbeleid en hoe de reviewpagina tot stand komt.

Mich

Goede kwaliteit. Na 1 dag levering, zelfs naar Belgiรซ.

Marjon

Saskia