8.7 /10

checkbox92% beveelt Lipoelastic B.V. aan!

Alex

De customer service van Lipoelastic zou de standaard in de wereld moeten zijn. De ondersteuning, support, alles is echt perfect geregeld. Ik ben een man die voor zijn vrouw spullen moest kopen. Hartelijk dank voor jullie fijne en goede service. Nogmaals waanzinnig

SterSterSterLege sterLege ster

Op de foto lijkt de steunkous tot aan het bovenbeen te komen, helaas is dit bij mij echter niet het geval, en dit is nu net waarom ik ze bestelde. Deze steunkousen voor kortere benen is aangeraden, maar niet als je langer bent. #miskoop

Jdg van vliet

Zeer goede klantenservice!

Antwoord Lipoelastic B.V.

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze klantenservice! 💖 We streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan we voor je klaar! 😊✨ Liefs, Team LIPOELASTIC

Ine

Super ! Snelle levering, goede kwaliteit (heel aangename stof !)

Antwoord Lipoelastic B.V.

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met zowel de snelle levering als de kwaliteit van de stof. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!💗 Liefs, Team LIPOELASTIC

Alexander

Waanzinnig. Hoe customer service overal zou moeten zijn

Antwoord Lipoelastic B.V.

Wauw, wat een fantastisch compliment! 🤩 Dit maakt onze dag! We vinden het superbelangrijk om onze klanten goed te helpen, dus het is geweldig om te horen dat je zo tevreden bent. Dankjewel voor deze lieve woorden! 💗✨ Liefs, Team LIPOELASTIC

Yoga Loes

Ik ben geholpen door Nina en wat een schat van een vrouw.Door haar heb ik de juiste BH en heb ik vandaag er een 2e bij gekocht. Lieve Nina je hoort zeker nog wat van mij .🙏🌿🌺♥️🌺🌿🙏 Veel liefs , Jade

Antwoord Lipoelastic B.V.

Lieve Jade, wat een ontzettend mooie en lieve review! 🌸 Het doet ons zo veel deugd om te lezen dat Nina je zo goed heeft kunnen helpen en dat je zo tevreden bent over de BH! Nina is inderdaad een schat, en we weten zeker dat ze jouw woorden heel erg zal waarderen. Dank je wel voor je vertrouwen en voor het delen van je ervaring! We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te helpen en je verder te ondersteunen. 💖 Veel liefs, Team LIPOELASTIC

Ilse Fortuin Praktijk Evenwicht

Super tevreden en goede service.

Antwoord Lipoelastic B.V.

Dankjewel voor je lieve woorden! We zijn superblij dat je zo tevreden bent met onze service. 💖 Mocht je ons ooit weer nodig hebben, we staan met plezier voor je klaar! 😊✨ Liefs, Team LIPOELASTIC

Joyce

Heel tevreden! Mijn maten kwamen niet helemaal overeen met de maten in de tabel. Ben iets breder aan de heup. Maar ik ben voor een M gegaan. Paste eigenlijk heel goed. Is erg comfortabel, zacht materiaal , rits voel je niet, is mooi afgewerkt en zakt bijna niet af. Alleen aan de rug soms. Topproduct!

Antwoord Lipoelastic B.V.

Wat een geweldige review, dank je wel! 😊 Zo fijn om te horen dat de M toch goed paste, ondanks de kleine maatverschillen! 🙌 We zijn super blij dat je tevreden bent met het comfort, de kwaliteit en de afwerking van het product. 💖 En goed om te weten dat de rits niet storend is – dat maakt het extra fijn om te dragen! We hopen dat je er nog lang plezier van zult hebben. 💕 Liefs, Team LIPOELASTIC

Sandra

Mooi product

Antwoord Lipoelastic B.V.

Super bedankt voor je mooie review! 🎉 We zijn zo blij dat je bestelling goed bevalt! 💖 Liefs, Team LIPOELASTIC

Claudia

Heel tevreden

Antwoord Lipoelastic B.V.

Bedankt voor je positieve review! 😊 We zijn blij om te horen dat je tevreden bent. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we graag voor je klaar! 💗 Liefs, Team LIPOELASTIC

Tosseyn

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Niet tevreden. De haakjes zijn enorm onhandig , ofwel zijn ze foutief gemonteerd want het is een zodanig gevecht om ze aan en uit te krijgen waardoor ik de pants niet meer draag. Helaas wel dure aankoop.

Antwoord Lipoelastic B.V.

Beste Kim, Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent met je aankoop. We begrijpen dat dit frustrerend voor je is. We hebben je inmiddels een oplossing aangeboden, omdat we je graag willen helpen, maar we begrijpen en respecteren het als je hier geen gebruik van wilt maken. Mocht je je bedenken of als we in de toekomst toch iets voor je kunnen betekenen, dan staan we natuurlijk voor je klaar. Liefs, Team LIPOELASTIC

Estelle

Super contente....super produit confort et de qualité....première commande avant intervention et deuxième après intervention et livraison rapide .....il y aura une 3 ème commande sans aucun doute 😁

Antwoord Lipoelastic B.V.

Waouh, quel avis fantastique ! 💖 Nous sommes ravis d'entendre que vous êtes si satisfait(e) de nos produits et de notre service ! 🥰 Merci beaucoup pour votre confiance et de partager votre expérience positive ! Nous sommes toujours prêts à vous aider avec un grand sourire. 😊💌 Avec amour, Team LIPOELASTIC

N.v.t.

Wat een top bedrijf ! Eerst besteld via webshop, terug gestuurd, binnen nog geen week mijn geld terug. Ik ben naar Eindhoven gegaan, om te passen. Zo goed en lief geholpen. Helaas geen naam gevraagd. Maar ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden. Liefs Hanni

Antwoord Lipoelastic B.V.

Wat een fantastische review, Hanni! 💖✨ We worden hier helemaal blij van! Super dat je zo goed geholpen bent, en ik kan je verklappen dat de lieve Nina je heeft bijgestaan in onze boutique. 😊 We geven je mooie woorden zeker aan haar door! Heel fijn dat alles zo vlot verlopen is en dat je zo’n fijne ervaring hebt gehad. Dankjewel voor je vertrouwen en je warme aanbeveling! 🥰 Liefs, Team LIPOELASTIC

privé aankoop

super product

Antwoord Lipoelastic B.V.

Wat een korte maar krachtige review! 😍💖 Superblij om te horen dat je zo tevreden bent met het product! Dankjewel voor je beoordeling, dat betekent veel voor ons! 💕 Liefs, Team LIPOELASTIC

Wendy

Fantastisch goed geholpen door Nina! Heel vriendelijk en niets is teveel. Ben 2x gaan passen voor ik iets heb aangekocht, dat was helemaal geen probleem. Nu is er iets stukgegaan aan mijn compressiebody en ik krijg gewoon een nieuwe toegestuurd. Wil je zonder zorgen je operatie tegemoet dan is dit the place to be!

Antwoord Lipoelastic B.V.

Wauw, wat een geweldige review! 🤩💖 Zo fijn om te horen dat Nina je zo goed heeft geholpen en dat je je op je gemak voelde bij ons! We vinden het superbelangrijk dat je zonder zorgen je operatie tegemoet kunt gaan, dus dit maakt ons enorm blij! 😊✨ Heel veel dank voor je lieve woorden en vertrouwen in ons! 💕 Liefs, Team LIPOELASTIC

Geantwoord op

Lipoelastic B.V. verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Lipoelastic B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10
  • checkEerste review geschreven op 20 mei 2018

Lipoelastic B.V.

LIPOELASTIC is sinds 2002 een vooraanstaand merk op het gebied van postoperatieve drukkleding en steunkousen. LIPOELASTIC a.s. behoort tot één van de grootste producenten ter wereld en is marktleider in Europa. Topspecialisten, gekwalificeerde medewerkers en een sterk R&D afdeling, maken de innovatieve ontwikkeling en productie van drukkleding mogelijk. LIPOELASTIC werkt uitsluitend met Europese materialen, daarnaast wordt alles met de hand vervaardigd. In meer dan 70 landen wordt deze populaire drukkleding door artsen aangeraden en met plezier door patiënten gedragen tijdens de post-operatieve fase. In 2010 werd het assortiment uitgebreid met de productie van steunkousen. LIPOELASTIC is vooruitstrevend als het gaat om de kwaliteit van haar producten. Het gebruik van innovatieve materialen, het brede productassortiment en de elegante ontwerpen heeft zich bewezen als de juiste aanpak.

Luchthavenweg 81

5657 EA Eindhoven

Alex

SterSterSterLege sterLege ster

Jdg van vliet

Zeer goede klantenservice!

Ine

Super ! Snelle levering, goede kwaliteit (heel aangename stof !)

Alexander

Waanzinnig. Hoe customer service overal zou moeten zijn

Yoga Loes

Ilse Fortuin Praktijk Evenwicht

Super tevreden en goede service.

Joyce

Sandra