Mich
Goede kwaliteit. Na 1 dag levering, zelfs naar Belgiรซ.
Goede ervaring met producten, helaas is de levering iedere keer pas na 3 dgn. Kies een andere vervoerder als je kosten rekent voor verzending en retourneren.
Fijn en betrouwbaar
Duur maar goed. Hestjes passen prima en zijn goede kwaliteit maar ze waren erg duur. In twee weken zijn ze van 73 euro naar 103 gegaan, wat erg raar is, maar ja.
Ik heb onlangs aan beide borsten een reconstructie gehad. Ik wist de maat vantevoren niet precies en helaas paste de BH niet en heb hem moeten retourneren. Ik heb geen nieuwe besteld i.v.m. retourverzendkosten. In mijn geval moest ik ook heel snel een passende BH hebben en heb deze elders besteld ook i.v.m. de bezorgtijd. (Donderdagavond besteld, maandag bezorgd door DHL). BH op zich zag er prima uit.
Kwaliteit is erg goed. Maar de prijs is niet mals.. verzending zou fijner zijn als je voor 18 u bestelde dat het de volgende dag er zou zijn maar overall ben ik tevreden.
Prima , ik had meerdere maten besteld voor na de lipo en mocht degene die niet pasten terug sturen . Het geld kwam ook vrij snel terug op mijn rekening . Hiervoor had ik ook al besteld zonder problemen .
Na mijn borstverkleining ben ik op zoek gegaan naar een goede compressie bh, en ik kwam uit bij de Elite bh. Wat een verademing! De stof voelt ontzettend comfortabel aan op de huid, de bh geeft precies de juiste compressie en de ritssluiting aan de voorkant maakt het aantrekken super makkelijk, vooral in de beginfase na de operatie. De verstelbare bandjes met het klik-systeem zijn ook echt ideaal. In het begin had ik drie verschillende compressie bhโs besteld, maar de Elite bh stak er met kop en schouders bovenuit. De pasvorm, het comfort en de ondersteuning waren simpelweg het beste. Uiteindelijk heb ik de andere twee bhโs teruggestuurd en drie extra Elite bhโs besteld zodat ik goed kon afwisselen. Bij een van de bhโs sneed een bandje helaas wat in mijn huid, wat zelfs tot een klein wondje leidde. Ik heb meteen contact opgenomen met de klantenservice en ik werd echt fantastisch geholpen. Zonder gedoe kreeg ik een nieuwe bh opgestuurd, en ik mocht de andere als reserve houden. Dat noem ik pas service! Ik gebruik de bh nu bijna twee maanden en ik ben er nog steeds ontzettend tevreden over. Alles klopt gewoon. Ik zou deze bh 100% aanraden aan iedereen die een borstoperatie heeft ondergaan. Dankzij de kwaliteit en de geweldige klantenservice blijf ik voortaan trouw aan Lipoelastic!
Eerst verkeerde model gekocht. Dus terug. Opnieuw bestelling gedaan. Bh leek goed, maar na 2 uurtjes voelde ik minder steun dan dat ik gehoopt had. Voor mij persoonlijk te slap materiaal. Het model uit de kliniek stond ook niet op de site. Kan hem niet retourneren.
De steunbh met kant is echt een topper . Zit heel comfortabel, doet en zijn werk is nog mooi ook ! Super snelle levering. Een echte aanrader!
Ziet er heel goed uit, helaas was het niet mijn maat. Kon het makkelijk retour sturen. Kortom tevreden.
Mooi product
Ik ben heel tevreden over mijn aankoop van mijn artikel bij Lipoelastic , ook super snelle levering. En ook heel vriendelijke toen ik telefonisch contact gehad heb. Top kwaliteit
Heb de nieuwe postoperatieve elite bh gekocht. Zit echt zalig en past perfect. Enkel boven op mijn schouder snijden de plastic randjes waardoor ik wondjes had . Nu steek ik er een paar sokken onder en voel ik het niet maar is niet ideaal. Voor de rest een super product enkel de banden snijden .
Jammergenoeg vond ik bij de compressiekledij niet mijn juiste maat. Zo ben ik genoodzaakt geweest om een model/maat te kopen dat niet 100 % paste. De klantendienst is mij hier tegemoet gekomen door gratis pads te bezorgen, waarvoor dank! Toch zou ik aanraden om de maatvoering te herbekijken of het matenassortiment uit te breiden (met bvb variantes long, medium, petite?). Grtjes! S.
Lipoelastic B.V. verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Lipoelastic B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:
Feedback Company verzamelt feedback met geverifieerde gegevens van haar klanten. Het bedrijf zet zich in tegen nepreviews en verifieert de herkomst van de reviews.Klik hier voor meer informatie over Feedback Companyโs reviewbeleid en hoe de reviewpagina tot stand komt.
Fijn en betrouwbaar
Mooi product