9.2 /10

checkbox98% beveelt Little America aan!

De inhoud van uw reisvoorstel
Het advies van uw reisspecialist
Het gesprek met uw reisspecialist

Richard en Loes

prima reis met juiste afwisseling

2025

Frans de Jong

Super reis gehad met goede mix van overnachtingsplekken. Alain heeft goed aangevoeld waar wij naar op zoek waren en een perfect schema samengesteld.

Absoluut

Geert

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Prima reisadvies, matige accommodaties en slechte back-office. Traag een veel foutjes. Heb werkelijk ieder argument van hen gehoord: systeem offline, medewerker vakantie, medewerker dag vrij en bedrijfsfeestje. Voor speciale accommodaties ben je beter af via AirBnB.

Marcel Bergema

Dankzij een heel persoonlijke, zeer deskundige begeleiding door het team van Little America was onze vakantie fantastisch!

oktober 2024
dit was de eerste keer
ja, zonder meer

S. Kwakernaak

We hebben al onze reiswensen aan Marjolein gegeven en zij heeft voor (en met) ons een prachtige reis samengesteld. We hebben een fantastische reis van 4 weken door de pacific north west, Yellowstone en grand Teton gemaakt. Leuke accomodaties op mooie plekken met vaak een prachtig uitzicht, een reis helemaal gemaakt op onze wensen als gezin. Het aanbevolen rustige reistempo was ook perfect om Amerika te ervaren.

Ad Huigen

SterSterSterSterLege ster

we zijn dit voorjaar naar de westkust van Amerika geweest. Alles was goed georganiseerd wij hadden nergens problemen met accomodaties en andere geboekte evenementen

MARJOLEIN VAN VLIET
een keer

Luc Vlug

In 1 woord: Fantastisch! ze hebben onze verwachtingen meer dan waargemaakt. Minstens zo goed als Travel Essence

Simone

Goed maar nog niet hetzelfde niveau als TravelEssence

Dit was de eerste maal
Mauritz

Caroline Coppes

Geweldige ervaring! Alles prima geregeld, rekening gehouden met onze wensen.

1 x, ook 1 x met Travel Essence

Kevin de vries

SterSterSterSterLege ster

De reis was fantastisch, goed geholpen bij de vragen die we hadden en in de voorbereiding goed geholpen met onze wensen

Edwin Henning

Little Amerika heeft onze wensen en bedachte route prachtig vertaalt in locaties en activiteiten.

Loes Rikmanspoel

Haan

SterSterSterSterLege ster

Het is net even iets extra’s tov zelf boeken en zoeken. De slaaplocaties zijn unieker. De voorstellen voor afwisseling van soort omgeving en adviezen over welke keuze te maken, wat bv over te slaan of waar wat langer te blijven zijn van waarde. En verrassend als je er eenmaal bent.

Sylvia Stoelinga

Fantastisch! Het persoonlijke contact is erg fijn en met korte lijntjes. Ook tijdens onze reis was little America goed te bereiken en hebben ze ons nog geholpen. De gemaakte reis was perfect afgestemd op onze wensen en met verrassende locaties en activiteiten. Eén avontuur om nooit meer te vergeten, tot in de puntjes geregeld door little America. Top!

Zou u little America aanbevelen?
Jazeker! En heb ik al gedaan ook.
Simone Evenhuis
Dit was de eerste keer

Anne May

Zeer positief!

Judi

Little America verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Little America heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 16 juni 2022

Little America

Maakt u zich geen zorgen over accommodaties en activiteiten, over lokaal vervoer, routes, reistijden of het boeken van de juiste vlucht. Onze reisadviseurs staan voor u klaar en plannen samen met u een rondreis die het beste bij uw wensen past. Jaarlijks reizen zij door de Verenigde Staten en Canada en vinden voor u steeds meer nieuwe bijzondere plekken. In een persoonlijk gesprek kunt u samen met uw eigen reisadviseur uw wensen bespreken.

De inhoud van uw reisvoorstel

Goed maar nog niet hetzelfde niveau als TravelEssence

Dit was de eerste maal
Mauritz

Caroline Coppes

Geweldige ervaring! Alles prima geregeld, rekening gehouden met onze wensen.

1 x, ook 1 x met Travel Essence

Kevin de vries

Edwin Henning

Loes Rikmanspoel

Haan

Sylvia Stoelinga

Zou u little America aanbevelen?
Jazeker! En heb ik al gedaan ook.
Simone Evenhuis
Dit was de eerste keer