Manja Meijer

Goed en persoonlijk

Kan zo even niets bedenken

Heleen

Super goed! Meteen reactie op de mail en bestelling. Een leuk, attent berichtje bij de bestelde producten.

Voor de 1e keer iets besteld en is snel bezorgd (alleen jammer dat het bij de buren werd gebracht, omdat wij niet thuis waren)

Niet bezorgen bij de buren.

Erg goed, leuk verpakt en snelle levering!

Maritha

Het pakketje zou op donderdag geleverd worden volgens track and trace, donderdag niks ontvangen. Vrijdag weer op track and trace gekeken en toen werd het pakketje op vrijdag bezorgd. Als ik dit van... Het pakketje zou op donderdag geleverd worden volgens track and trace, donderdag niks ontvangen. Vrijdag weer op track and trace gekeken en toen werd het pakketje op vrijdag bezorgd. Als ik dit van te voren geweten had dan had ik een ander afleveradres op kunnen geven.

Helemaal goed!

Levering duurde iets langer dan gezegd werd

Fijn , snel , mooi met hand geschreven kaart.

Nvt

Fantastisch!

Info op de website mag soms ietsje gedetailleerder, mensen willen soms weten of kleding eerder groot of klein tailleert, welk muziekje muziekdoosjes maken...je kan dat ook vragen maar die info is... Info op de website mag soms ietsje gedetailleerder, mensen willen soms weten of kleding eerder groot of klein tailleert, welk muziekje muziekdoosjes maken...je kan dat ook vragen maar die info is nuttig en je krijgt minder vragen.

Bestelling geplaatst voor 2 wolkenlampjes. Mooie website, hier en daar wat foutjes in de website, bestellen verliep verder goed. Had zelf een fout gemaakt met de postcode, dit naar de klantenservice... Bestelling geplaatst voor 2 wolkenlampjes. Mooie website, hier en daar wat foutjes in de website, bestellen verliep verder goed. Had zelf een fout gemaakt met de postcode, dit naar de klantenservice gestuurd en werd razendsnel opgepakt. Dag erna had ik de bestelling al binnen. Supersnelle levering, met een leuk persoonlijk kaartje er aan toegevoegd. Zo wordt een bestelling echt een cadeautje!

De website heeft af en toe wat mankementen. De foto van het artikel staat dan op de plek van het winkelmandje, dan moet je op andere kleuren klikken en dan weer terug gaan wil je het artikel in het... De website heeft af en toe wat mankementen. De foto van het artikel staat dan op de plek van het winkelmandje, dan moet je op andere kleuren klikken en dan weer terug gaan wil je het artikel in het winkelmandje kunnen doen. Gebeurde paar keer met het bestellen van het wolkenlampje.

Reactie Little Wannahaves:

Beste, bedankt voor je positieve feedback! Op dit moment wordt er gewerkt aan een mobiele versie van onze shop zodat bestellen voortaan gemakkelijker gaat :-)