Tweede keer dat ik bestel, supermooie items , heel tevreden over alles

Op dezelfde professionele en klantvriendelijke manier verder doen.

Ondanks pre order enorm snelle levering! Zou pas tussen 10 en 18dec binnen komen, maar 9dec al in huis!

Nvt

Kramer

Snelle levering, leuk verpakt en leuke spulletjes

Mimi Elsen

Heb een lichtgevende ananas gekocht, een ijsje en een lichtbakje

Mooie producten. Niet goedkoop maar zeker de moeite waard

Het zal ongetwijfeld ook de tijd van het jaar zijn, maar helaas waren veel dingen op mijn 'verlanglijstje' al uitverkocht.

Stéphanie

Heel goede ervaring

Zeer goed.

Jidske Dudok

Leuke lightbox gekocht! Bij little wannahaves was deze gelukkig nog op voorraad. Vervolgens een heel snelle levering: had de bestelling 's avonds laat geplaatst en diezelfde avond kreeg ik een mail... Leuke lightbox gekocht! Bij little wannahaves was deze gelukkig nog op voorraad. Vervolgens een heel snelle levering: had de bestelling 's avonds laat geplaatst en diezelfde avond kreeg ik een mail dat het pakketje al verzonden was. Daarbij zat ook nog een persoonlijke boodschap.

Snel gehandeld!

Goeie uitleg van de exacte kleuren van de producten (slofjes).

Helen

Heel leuk assortiment, heel erg klantvriendelijk (bij een vraag kreeg ik direct een reactie met goede adviezen). Het waren kado's, deze waren netjes ingepakt met een handgeschreven kaart.

Echt een aanrader!