2094 beoordelingen

Orderproces

2094 Reviews

Ruth van Leeuwen

Mooi bed, vriendelijke bezorgers, maar afwerking bed wel matig: lattenbodem is niet geschuurd (dus veel splinters die de matras kunnen beschadigen), de opbergkistjes zijn vies en niet geschuurd (dus... Mooi bed, vriendelijke bezorgers, maar afwerking bed wel matig: lattenbodem is niet geschuurd (dus veel splinters die de matras kunnen beschadigen), de opbergkistjes zijn vies en niet geschuurd (dus moeten schoonmaken en voorzien van bekleding) ook en opbergkistjes zijn niet voorzien van rails voor het makkelijk uitschuiven (en ook moeilijk zelf daarvan te voorzien, omdat de houtjes onder de kistjes niet recht eronder zijn gemonteerd). Dus we moeten nog zelf aan de slag om het bed af te maken

Mooi hout en design, vriendelijke klantenservice en monteurs

Afwerking, zie ervaring hierboven

Jeannette Griemink

Wij hebben een fruitkistenbed gekocht en zijn zeer tevreden. Stevig bed, mooie uitstraling, goede afwerking en afgeleverd en in elkaar gezet door de makers.

We hadden een klacht over een fruitkistje en deze werd meteen opgelost, top!
Veel contact, duidelijke afspraken die goed nagekomen worden.

Geen idee nu

Co van Vliet

Positief

Producten staan duidelijk omschreven

Verbeterpunten of tips?

Niet op de site zeggen boven de 400 euro gratis transport en dan 40 euro rekenen. Positief is dat jullie er niet kinderachtig mee waren het dus ook niet te rekenen

Anne Hendrik van Kranen

Prima en snelle levering!

Mooi bed en ook snel in elkaar gezet door de bezorgers. Chapeau!

Wendy Nagtegaal

Goede ervaring. Heel blij met het mooie stevige bed

Mooi bed! Aardige mensen die hem heel netjes in elkaar hebben gezet. Ze waren ook goed op tijd.

Geen.. helemaal blij

Mario

Ik kan alleen maar vol lof zijn over deze onderneming. Prachtige producten, snelle levertijden, komen afspraken na, medewerkers zijn de vriendelijkheid zelve en mocht er onverhoopt toch iets mis of... Ik kan alleen maar vol lof zijn over deze onderneming. Prachtige producten, snelle levertijden, komen afspraken na, medewerkers zijn de vriendelijkheid zelve en mocht er onverhoopt toch iets mis of niet goed zijn dan wordt er niet over gediscussieerd, maar gewoon meteen zonder problemen opgelost tot men volledig tevreden is. Klantvriendelijkheid staat centraal hier en daar kunnen heel veel andere bedrijven een groot voorbeeld aan nemen. Ik bestel hier in de toekomst zeker weer.

Komen afspraken na
Ontzettend vriendelijke medewerkers
prachtige producten
Zeer oplossingsgericht
Zeer hoge mate van klantvriendelijkheid

Verbeterpunten of tips?

Men zou iets duidelijker kunnen zijn in welke delen wel of niet gebeitst worden of dit in het bestelproces integreren zodat de klant zelf een keuze kan maken hierover.

Inge

Alleen maar complimenten

goed product

alles was perfect

Ron Veldhuys

Perfecto, mijn tweede bed inmiddels

Snel, vakkundig, no crap

Nicole van Dijk

TOP Leverancier!

Heel correct, komen hun afspraken na, klantvriendelijk en hele mooie bedden incl. toebehoren.

Willem Schermerhorn

Positief

Goede uitleg van de mogelijkheden