2094 beoordelingen

Orderproces

2094 Reviews

Mevr. Jenny Kijk in de Vegte

Goede service, duidelijke communicatie.

Goede, duidelijke terugkoppeling

Blijf zo doorgaan

Mevr. Fleur van Buuren-Broek

Wij hebben een twee-persoons bed van stijgerhout besteld bij Livengo via hun website. In de dagen na de bestelling werd er telefonisch contact opgenomen om de bestelling te bevestigen. Daarnaast... Wij hebben een twee-persoons bed van stijgerhout besteld bij Livengo via hun website. In de dagen na de bestelling werd er telefonisch contact opgenomen om de bestelling te bevestigen. Daarnaast werd er direct een afspraak gemaakt voor de levering. De levering ging goed en het bed werd zeer snel in elkaar gezet op de juiste plaats. Bed ziet er goed uit en slaapt goed. Het enigste puntje is dat de binnenkant van het bed minder glad geschuurd is. Hierdoor blijft de stof van het matras en de lakens om het matras hangen aan de oneffenheden. Hierdoor pilt de stof van de zijkant van het matras. Ik denk dat wij dit zelf nog even gaan zacht schuren en hopelijk is het dan verholpen.

Communicatie en levering

Verbeterpunten of tips?

houtwerk binnen kant van het bed ruw en niet zacht geschuurd.

Dhr. Thijs Schaap

Het was erg rommelig met meerdere verkeerde bestellingen. Wel een persoonlijke benadering.

Persoonlijke benadering

Verbeterpunten of tips?

Het hele proces ging nogal rommelig met meerdere verkeerde bezorgingen. Routebeschrijving op website onduidelijk.

Mevr. Anouk Gijsen

Zeer goede en mooie producten, vriendelijke medewerkers en goede service.

Goede en vriendelijke communicatie

Mevr. babette veen

Ik was aangenaam verrast door het vertrouwen in de klant.

Bij aflevering betalen, en check van de bestelling voor levering.

Marco van Vugt

Prima. Positieve ervaring

Communicatie, prijs kwaliteit

Mevr. Mendy Doeser

Tweede bed bij jullie besteld,jullie leveren mooie stevige bedden van kwaliteit.
Bij onze tweede bestelling was ik niet helemaal tevreden met het schuurwerk,jullie hebben dit naar tevredenheid opgelost.
Dus hier een zeer tevreden klant!!

Goede kwaliteit
Goede service
Vriendelijke bejegening

N.v.t

Dhr. A.W. Heijboer

Geweldige en goeie service, klantenservice reageert snel met de juiste antwoorden. De producten zijn tevens ook uitstekend!

Snelle en goeie reactie

Nvt

Mevr. Anouk Duim

Bed

Snelle montage en vriendelijk

Mariska Post-Schaper

Top! Snelle reactie en vriendelijk!

Vriendelijk en snelle reactie!