2094 beoordelingen

Orderproces

2094 Reviews

Goed contact via de mail of WhatsApp, snelle reactie terug. Bed is vandaag gekomen, ziet er prachtig uit. Gemonteerd door een zeer vriendelijke medewerker. Ook nog nuttige tips gekregen. Tot nu toe,... Goed contact via de mail of WhatsApp, snelle reactie terug. Bed is vandaag gekomen, ziet er prachtig uit. Gemonteerd door een zeer vriendelijke medewerker. Ook nog nuttige tips gekregen. Tot nu toe, zeer tevreden!

Snelle reactie via mail

jolien

Zeer goed.

levering en initiatief tot communicatie

Verbeterpunten of tips?

spijtig dat de bevestigingsmail in de spam terechtkomt.

Priem

Heel goed

Mooi product. Open en transparant over de prijs. Mooie brochure en website. Duidelijkheid over de planning. Goede communicatie. Netjes gewerkt en rommel meegenomen.

Verbeterpunten of tips?

De achterkant van de bedden zijn niet glad, niet gemaakt als zichtkant. Voor ons nu geen probleem, maar als je het bed met de rug vrij in de ruimte wil zetten, is dat niet mooi en dat zie je niet in... De achterkant van de bedden zijn niet glad, niet gemaakt als zichtkant. Voor ons nu geen probleem, maar als je het bed met de rug vrij in de ruimte wil zetten, is dat niet mooi en dat zie je niet in de showroom en op internet en in de brochure.
De check van de planning verraste me, zat in mn spam.

Prachtig bed. Goede prijs.vriendelijk personeel

Verbeterpunten of tips?

Weet niet of het bed bebeitst is. Voelt rafelige aan. Wellicht oppassen voor splinters. Had het wel gevraagd.

Reactie Livengo.nl:

Bedankt voor het delen van je ervaring met Livengo. Elke plank wordt in de werkplaats 3 keer geschuurd, dus splinters mogen niet meer aanwezig zijn. Wel voel je in het hout de houtnerven en noesten.... Bedankt voor het delen van je ervaring met Livengo. Elke plank wordt in de werkplaats 3 keer geschuurd, dus splinters mogen niet meer aanwezig zijn. Wel voel je in het hout de houtnerven en noesten. In een transparante beits wordt het hout helaas niet gladder, het kan zelfs iets ruwer aanvoelen. Dit komt omdat door de behandeling de houthaartjes iets omhoog gaan staan. Mocht je hierover nog vragen hebben, mag je altijd een mail sturen naar customerservice@livengo.nl of ons bellen op het nummer 040-2012413.

Super! Het bed is precies zoals ik hoopte, levering keurig optijd en meer dan vriendelijk. Echt een aanrader!

Communicatie, kwaliteit, vriendelijkheid

Marina

Goede service en vriendelijk

Bed staat snel.

Goedemorgen,
Goedemorgen,
alles duidelijk en vooral prettig dat na overleg over het kastje een extra plankje zonder moeite werd toegevoegd. Echt top. Alles staat naar tevredenheid, ook de plaatsing verliep goed, echter iets eerder dan besproken, ik was daardoor zelf iets later ter plaatse.

Sfeervolle afbeeldingen, duidelijk

Verbeterpunten of tips?

Na aanschaf blijf ik de advertenties op allerlei plekken tegenkomen op m'n IPhone, erg vervelend. Ik heb één ledikant nodig en die heb ik nu staan. Dit zou echt anders moeten, uiteindelijk... Na aanschaf blijf ik de advertenties op allerlei plekken tegenkomen op m'n IPhone, erg vervelend. Ik heb één ledikant nodig en die heb ik nu staan. Dit zou echt anders moeten, uiteindelijk weggeklikt maar toch

(Bewerkt)

Verbeterpunten of tips?

Het bestellen ging makkelijk. Daarna werd ik vrij snel opgebeld voor de levering van het bed. Dit was erg fijn. De service van het monteren, was prettig. Dit was ook snel gebeurd.

Er is persoonlijk contact geweest over de levering. Dit is erg prettig.
Dat het bed gemonteerd werd.

Geen.

Claudio