2094 beoordelingen

2094 Reviews

Tevreden

goede contacten

Hans Kriekaard

Een prettige, deskundige, behulpzame organisatie.
Snel, betrouwbaar. Erg transparant.
Een uitstekende service !!
Een echte AANRADER!!

Snel, deskundig, betrouwbaar, erg goede service!!

Caroline Koster

Snel, prettig en levering zoals verwacht!

Snelheid. Prettig contact. Levering volgens afspraak en geheel naar verwachting en tevredenheid.

Nee...

Annemieke

Een ontzettend leuk bedrijf met leuke bedden voor een mooie prijs en ik werd erg leuk geholpen

Dat je je eigen ideeën kunt mee uit laten voeren

Verbeterpunten of tips?

Ik ben heel tevreden en blij met mijn nieuwe bed

Alles netjes geleverd volgens afspraak!

Afspraken nakomen.
Duidelijke informatie tussen bestelling en levering.
Persoonlijk contact.

Sandra Wanningen

Wij zijn ontzettend enthousiast over het bed, het matras en de service van Livengo. Zowel telefonisch als bij levering hele vriendelijke en hartelijke mensen!! Wat ik erg prettig vond was dat het... Wij zijn ontzettend enthousiast over het bed, het matras en de service van Livengo. Zowel telefonisch als bij levering hele vriendelijke en hartelijke mensen!! Wat ik erg prettig vond was dat het bed op maat gemaakt kon worden zodat hij beter zou passen in de kleine slaapkamer van mijn zoon. Het bed werd in elkaar gezet bij levering en ook dat verliep heel vlot en prettig. Als ik toe bed aan een nieuw bed dan heb ik mijn adres zeker alvast gevonden! Top :)

vriendelijkheid, goede service, heldere communicatie

Mijs

Prima. Vorige maand voor de 3e keer een bed besteld en gekocht

Mooie meubels

Verbeterpunten of tips?

Meer uitsplitsing. Kan er via de website ook een juniormatras worden aangeschaft?

Beste Mijs,
Bedankt voor je review.
Goed om te horen dat onze producten je zo goed bevallen dat je bij ons terug komt!
Onze Juniormatrassen zijn zeker los te bestellen, je kunt dit...
Beste Mijs,
Bedankt voor je review.
Onze Juniormatrassen zijn zeker los te bestellen, je kunt dit vinden via onderstaande link.
Ik wens je heel veel slaapplezier!
Annemiek - Livengo

Vriendelijke klantenservice, monteur iets minder, chauffeur die kistjes kwam brengen was zeeeeer vriendelijk. Klantenserviceook bereid tot actie bij ontevredenheid. Ik ben tevreden over het bed... Vriendelijke klantenservice, monteur iets minder, chauffeur die kistjes kwam brengen was zeeeeer vriendelijk. Klantenserviceook bereid tot actie bij ontevredenheid. Ik ben tevreden over het bed maar de fruitkistjes vind ik echt te grof, vuil en gebruikt voor onder een kinderbed. Ook de nieuwe kistjes die werden gebracht bleken grotendeels kapot, vies, schimmelig en er zaten veel rafels aan het hout waar kinderen zich aan kunnen bezeren. Dat stond anders afgebeeld op de website. Het bed zelf bevalt goed, het matras tot nu toe ook.

Eerste klantcontact na bestelling met uitleg en het prikken van een datum. Snelheid van levering.

Verbeterpunten of tips?

Wat dit specifieke bed betreft zou ik zorgen voor andere fruitkistjes of deze licht opschuren voor levering zodat ze veilig zijn voor kinderen. Een kinderbed moet in de eerste plaats veilig zijn.

Bedankt voor je review!
Wat vervelend dat de afgeleverde kistjes niet netjes zijn. We hebben inmiddels nieuwe leveringen ontvangen waarbij de kistjes er zeer netjes uitzien....
Bedankt voor je review!
Deze komen we graag bij je bezorgen, is het mogelijk dat je contact met ons opneemt?
Annemiek - Livengo

Mijn dochter is tevreden met het bed! Wel zag ik dat de lattenbodem door de monteur niet op alle plekken was vastgeschroefd! Dit vind ik wel slordig! Het bed is naar boven gebracht en ik met bed... Mijn dochter is tevreden met het bed! Wel zag ik dat de lattenbodem door de monteur niet op alle plekken was vastgeschroefd! Dit vind ik wel slordig! Het bed is naar boven gebracht en ik met bed waren ze tegen een muur asn geknald waar door de muur beschadigd is! Ik ben deze nu opnieuw aan het schilderen! Hier moeten ze wel op letten of anders ff melden.

Klantvriendelijk

Zie bovenstaande opmerking

Bedankt voor je review!
Fijn dat je dochter tevreden is met haar bed, maar wat enorm vervelend dat de aflevering niet netjes is gebeurd.
Ik wil dit graag voor je...
Bedankt voor je review!
Ik wil dit graag voor je oplossen, is het mogelijk dat je contact met me opneemt?
Heel veel slaapplezier gewenst voor je dochter!

Prima.

Duidelijke, goede afspraken.

Verbeterpunten of tips?

Vervelend dat de matras niet ook naar boven gebracht kan/mag worden!