2096 beoordelingen

2096 Reviews

Hage-Smits

Goede service

G Drummen

Snelle levering. En vriendelijke medewerker. Heel tevreden.

Geen punt gevonden

Ik heb de service en klantvriendelijkheid als enorm prettig ervaren. De site is duidelijk en goed te vinden. Bij het zoeken naar steigerhouten bedden komt livengo meteen naar boven.
Daarnaast...
Daarnaast ben ik in de winkel goed en vriendelijk geholpen.
Via mail ben ik erna ook continu op de hoogte gebracht van de bestelling.
Het bed was snel in elkaar gezet en men heeft me geholpen met de matrassen naar boven te brengen.
Dus niets dan lof!

Communicatie en bereikbaarheid.
Ook de kwaliteit en snelheid zijn uitstekend!

Verbeterpunten of tips?

Misschien het assortiment wat uitbreiden. Zoek nog een marcheerde kast erbij maar vond deze niet bij jullie.

Marjolijn de Meer

Volledig en helder

Snelle levering, heldere communicatie, in elkaar zetten op lokatie

Verbeterpunten of tips?

Prima en alles duidelijk weergeven

Mail verkeer en telefonisch onderhoud prima

Verbeterpunten of tips?

Website super overzichtelijk. Ik had wat foutjes gemaakt bij mijn bestelling. Maar als uitstekende service belt Livengo even op om alles met je door te nemen en je goede adviezen te geven. Super... Website super overzichtelijk. Ik had wat foutjes gemaakt bij mijn bestelling. Maar als uitstekende service belt Livengo even op om alles met je door te nemen en je goede adviezen te geven. Super fijn.

Bezorging van het bed was vlot en de monteur kwam op de afgesproken tijd. Tevens had hij het bed in no-time in elkaar staan. Vakkundige en vriendelijke kerel!

Service, samen doornemen wat je via internet besteld hebt. Goed advies gekregen over onze matraskeuze. We moeten nog wel aan de matrassen wennen maar dat hoort er een beetje bij denk ik. Service, samen doornemen wat je via internet besteld hebt. Goed advies gekregen over onze matraskeuze. We moeten nog wel aan de matrassen wennen maar dat hoort er een beetje bij denk ik.
Monteur die alles kwam bezorgen en in elkaar zetten was snel en vakkundig volgens ons.

Jullie zijn erg klantgericht!

Ik had een aantal jaar geleden al een bed bij jullie gekocht en dat staat nog als een huis. Dus ik ga er vanuit dat de kwaliteit van dit bed net zo goed is.

Verbeterpunten of tips?

We hadden beddengoed bij jullie besteld. Op papier de juiste afmetingen, maar in de praktijk helaas echt te klein. We hadden het beddengoed al gewassen om alle fabrieksmiddelen eruit te halen en... We hadden beddengoed bij jullie besteld. Op papier de juiste afmetingen, maar in de praktijk helaas echt te klein. We hadden het beddengoed al gewassen om alle fabrieksmiddelen eruit te halen en daardoor kunnen we het natuurlijk niet meer terug sturen. Maar het beddengoed was minimaal 1 maat kleiner dan op de verpakking stond. Dat was jammer.

Reactie Livengo.nl:

Beste Anoniem,
Bedankt voor je review!
Fijn dat je onze service en bedden waardeert!
Beste Anoniem,
Bedankt voor je review!
Fijn dat je onze service en bedden waardeert!
Ik begrijp goed dat het een domper is als je nieuwe beddengoed niet past, ik ontvang graag een mailtje van je wat er precies niet paste, dan ga ik dat met onze leverancier Beddinghouse opnemen.
Annemiek

Wat een snelle levering. Wij hadden ons bed binnen 2 weken.

* Snelle levering
* Aardige mensen, zowel aan de telefoon als aan de deur.

Uitstekende service, denken met je mee en bellen je om de bestelling zekerheidshalve te checken. Bij was het dekbed te klein voor het bestelde bed. Uitstekende service, een pluim!

Service en snelheid

Verbeterpunten of tips?

Gewoon zo door gaan. Jullie zijn goed bezig.

Duidelijke website, goede service, direct gebeld na bestelling en keurige aflevering op de afgesproken datum en tijd.

Zie hierboven

Sil uit Almere

Ik vind Livengo een top bedrijf. Nadat het eerste familielid in een bed en op een matras van Livengo ging slapen volgde de rest ook.

Klantgericht en persoonlijk bedrijf. Na mijn bestellingen werd ik snel gebeld met de vraag of alles naar wens was en op welk moment het mij uit zo komen als de bedden/matrassen zouden worden... Klantgericht en persoonlijk bedrijf. Na mijn bestellingen werd ik snel gebeld met de vraag of alles naar wens was en op welk moment het mij uit zo komen als de bedden/matrassen zouden worden geleverd. Maatwerk!
Kwaliteit van de bedden en matrassen vind ik super.
Ambachtelijke uitstraling spreekt mij ook aan.

Reactie Livengo.nl:

Beste Sil uit Almere,
Bedankt voor je review!
Wat goed om te horen dat de hele familie een heerlijk Livengo bed heeft, wij vonden het erg leuk om jullie hiervan te voorzien.
Ik wens...
Beste Sil uit Almere,
Bedankt voor je review!
Ik wens jullie heel veel slaapplezier!
Groetjes,
Annemiek