2096 beoordelingen

Orderproces

2096 Reviews

Sebastian Muzyczak

Vergeleken met mijn vorige matras, uitstekend.

Quality

Bezorgen

A. van der Plas

Bed en matras besteld. Prima website en uitstekende bezorging en installatie.

Duidelijk in informatie en betrouwbare en professionele uitstraling

Verbeterpunten of tips?

Ik was op de website een paar keer in de war tussen microveren en gewone veren in het matras. Misschien dat ik ergens niet goed werd doorgelinkt?

Topaankoop

Alles

Verbeterpunten of tips?

Het bed is prachtig en de nachtkastjes ook, 1 tip dat ik wel heb voor jullie is dat zowel bed als nachtkastjes enorm veel onder slijpstof zaten van het hout, mss dat daar iets aan kan gedaan worden... Het bed is prachtig en de nachtkastjes ook, 1 tip dat ik wel heb voor jullie is dat zowel bed als nachtkastjes enorm veel onder slijpstof zaten van het hout, mss dat daar iets aan kan gedaan worden bij nieuwe klanten omdat het echt wel veel opkuis en zuig werk was.

Booklover

Ik had 2 steigerhouten bedden 'Simple' besteld. Gelijk na mijn bestelling kreeg ik een bevestiging via de mail van mijn bestelling.
De bedden werden op de afgesproken datum geleverd en snel en...
De bedden werden op de afgesproken datum geleverd en snel en vakkundig in elkaar gezet. De bezorger en tevens monteur kwam precies op het afgesproken tijdstip. Een vriendelijke man die ondanks de warme temperatuur van die dag zonder problemen de bedden in elkaar zette. De matrasbeschermer kon ik nog ter plekke betalen via een pinautomaat, wat heel handig was.

Via een mailwisseling is er een verandering van de oorspronkelijke tijd gekomen. Doordat het eerste tijdstip van mijn kant niet mogelijk was kon het gelukkig veranderd worden.

Zwanenburg

Prima service en snelle levering

Klantvriendelijkheid. en goede kwaliteit

Nicole

Wij hebben 2 steigerhouten bedden besteld. Een in white was en 1 antraciet. Het bed in white was kleur is perfect, het antraciet bed vinden wij niet mooi van kleur (is meer bruin dan antraciet) en... Wij hebben 2 steigerhouten bedden besteld. Een in white was en 1 antraciet. Het bed in white was kleur is perfect, het antraciet bed vinden wij niet mooi van kleur (is meer bruin dan antraciet) en is erg slordig gelakt.

Snelle service.

Verbeterpunten of tips?

Kleur antraciet vinden wij niet mooi en het bed is slordig gelakt.

Het bed is prachtig!! Jammer dat het plastic en overig afval erafgehaald wordt en waar t neervalt blijft liggen!! Het zou een mooie service zijn als jullie dat meenamen.

Mooi bed

Verbeterpunten of tips?

Netjes achterlaten slaapkamer ( afval verzamelen ) ik vroeg even t matras mee aan te pakken dit was geen optie!!( stond ook op de site maar toch ik had ook mee de nachtkastjes naar boven gebracht.?)

Reinier Moors

Zeer tevreden, niks op aan te merken dus vooral zo doorgaan!

Goede kwaliteit, persoonlijk (fijn dat ik even ben gebeld nadat ik de bestelling had geplaatst). Alles was eigenlijk wel prima

Verbeterpunten of tips?

De matrasbeschermer zat niet bij de bestelling en werd nageleverd. Maar aangezien dat prima is opgelost is het niet echt een verbeterpunt

Prachtig, eenvoudig bed. Mooi op kleur, netjes afgewerkt. Goeie levering,nette service.

Prachtig product, mooie prijs, snelle levering en vriendelijke mails!

Verbeterpunten of tips?

Matrassen zijn duur vergeleken met andere bedrijven. Zelfde product, hogere prijs.

klant uit utrecht

Kwalitatief goed bed, snelle service, aardig personeel. gewoon top.

kwaliteit en snelheid

nee