LIVIN24

1939 beoordelingen

1939 Reviews

John Jungerius

Mooie spullen, prijs is goed,

Vrijdag besteld, zaterdag leveren .... €10 extra betaald, zet het dan niet op de site ....als het door diverse redenen niet lukt om te leveren, dat lees je pas als er besteld is

Eggen

Op dinsdag 2 bijzet tafeltjes besteld. Donderdag kregen we de levering, maar helaas verkeerde tafeltjes. Gelijk contact gehad met klantenservice en zaterdag al de juiste tafeltjes in huis. Erg... Op dinsdag 2 bijzet tafeltjes besteld. Donderdag kregen we de levering, maar helaas verkeerde tafeltjes. Gelijk contact gehad met klantenservice en zaterdag al de juiste tafeltjes in huis. Erg mooie tafeltjes. Goede ervaring met living24. Alleen jammer dat er niet duidelijk vermeld staat dat je de aangevraagde cadeaubon kunt besteden vanaf 75 euro met de bon al van het aankoop bedrag af. Dus 85 - 10 euro bon = 75.

Duidelijker vermelden dat de cadeaubon van 10 euro pas gehonoreerd word na aankoop bedrag van 75 als de bon er al af is. en niet vanaf 75 euro en dan de bon inleveren.

Hilda Hoekstra

Snelle levering, mooi product. Prijs-kwaliteit-verhouding prima.
Lamp was netjes verpakt.

Sophie Vanwingene

Communicatie verloopt zeer goed, je wordt vlot op de hoogte gehouden van status van bestelling. Ook zeer tevreden over product zelf, mooie kwaliteit!

Opletten met beloven leveringsdatum, er was in eerste instantie gezegd dinsdag en het werd uiteindelijk vrijdagavond

Karl Gerrits

Ik heb een TV-Meubel besteld en het ziet er echt goed uit met name de kwaliteit super !! .. snelle levering ga zo door

geen !

K Karaman

Duidelijke informatieve mail omtrent mijn bestelling ontvangen.

levering. ik trof de verpakking voor mijn deur. Ondanks dat er niemand thuis was, is het pakket zomaar voor mijn deur gelegd door de koerier.

jo

3 weken geleden storl gekocht. Eergister gebeld dat er its niet goed was. Vandaag oude stoel opgehaald en nieuwe bezorg. Geweldige service.

ga zo door.??

Valerie Poortenga

Reactie LIVIN24:

Beste Valerie,
Bedankt voor uw review. Veel plezier gewenst van uw fauteuil en wellicht tot ziens in onze webshop.
Iris
Livin24

Sandra Ephraim

Producten zoals beschreven. Erg mooi. Goede prijs. Snel geleverd en goed verpakt.

Alles naar wens

Zeegert Vergoes Houwens

Fijne goede service. Netjes geholpen en erg vriendelijk en proactief.

Op de site aangeven als jullie voor eenn vakantie dicht zijn waardoor levering van goederen later wordt opgestart.