LIVIN24

1939 beoordelingen

1939 Reviews

Lanting

Zeer goed, Helaas moest ik een fauteuil terugzenden maar dit kon zonder kosten!. De gemaakte afspraken hierover zijn keurig nagekomen

Peter van den Heuvel

Slechte eerste ervaring. Heb product nog niet in huis maar wel n beoordeling?! Vreemd en ronduit slecht

Levering nog niet binnen. Problemen met DHL worden bij mij neergelegd. Ooit van service gehoord?

Peter

Prima service snelle levering prima webshop

Indira Mensink

Overzichtelijk en duidelijke informatie. Duidelijke voorwaarden zonder dat het kleine letters staat. Transparant bedrijf

Kan niet zo iets opnoemen

Aydogan

Wat hebben zij een mooie assortiment. Of dat niet genoeg is ook nog eens de beste kwaliteit! Nee nee ben nog niet klaar, Perfecte spullen voor een vrienden prijsje! Hier bestellen dus

Janneke

Super goed geholpen toen ik mijn eerste bestelling moest omruilen!

Geen!

B de Hoogen

Leuke bar/ kruk stoelen voor een prima prijs

Nvt

Goede service

Reactie LIVIN24:

Beste Deniz,
Bedankt voor uw review en aankoop!
Wij wensen u heel veel plezier van de barkrukken :) Hopelijk hebben ze al een mooi plekje gekregen.
Team...
Beste Deniz,
Bedankt voor uw review en aankoop!
Team Livin24!

J. Badal

Gewoon Top service en zo hoort het! Snelle levering en via e- mail van PostNL wordt je meerdere keren op de hoogte gehouden waar je pakket zich bevindt. Mijn bestelde lampen zijn zeer goed verpakt... Gewoon Top service en zo hoort het! Snelle levering en via e- mail van PostNL wordt je meerdere keren op de hoogte gehouden waar je pakket zich bevindt. Mijn bestelde lampen zijn zeer goed verpakt en netjes afgeleverd.

Tot zover geen!

Naar aanleiding van een klacht heb ik mogen ervaren dat LIVIN24 haar zaken goed opvolgt en doet wat ze belooft (dank je Els :-)). Ik was zeer tevreden dat ik 2 nieuwe barkrukken kreeg voor de... Naar aanleiding van een klacht heb ik mogen ervaren dat LIVIN24 haar zaken goed opvolgt en doet wat ze belooft (dank je Els :-)). Ik was zeer tevreden dat ik 2 nieuwe barkrukken kreeg voor de slechte fabricatie die ik aanvankelijk ontvangen had. Het is in de behandeling van je klacht dat je de goeie leverancier herkent en daar was ik aangenaam verrast!

Het is wel vervelend dat je email standaard beantwoord wordt binnen de 24 uren. dat betekent dat je voor elke kleine info soms een dag moet wachten.

Reactie LIVIN24:

Beste Klant,
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een review te plaatsen in onze webshop.
Beste Klant,
Vervelend dat een product niet helemaal in orde was! Hier staan wij natuurlijk voor garant en zullen wij altijd met een oplossing komen die past. Hopelijk hebben de barkrukken inmiddels een mooi plekje gekregen :) Heel veel plezier ervan.
Team Livin24!