LIVIN24

1939 beoordelingen

1939 Reviews

Vd Geer

Gewoon een goede zaak!

Was wat vertraging met levering en moest er zelf naar vragen. Vanuit Living zou men zelf naar klanten moeten bellen.

Beste Vd Geer,
Beste Vd Geer,
Bedankt voor jouw mooie review en je feedback, hier kunnen wij zeker wat mee! Wij gaan dit intern gelijk doorzetten naar de juiste afdeling zodat dit in de toekomst niet meer voor zal komen.

Myriam

Zeer vlotte levering en zeer vriendelijke service.

Weet niets dat verbeterd zou moeten worden.
Alles is prima in orde.

Beste Myriam,
Beste Myriam,
Bedankt voor je prachtige review en wat ontzettend leuk om te lezen dat jij tevreden bent met onze vlotte levering en vriendelijke service, daar doen wij dan ook ons uiterste best voor.
Veel plezier met je bestelde producten en tot snel!

Kloos

Zeer decoratief in ons interieur en geeft een rustig effect.

Beste Kloos,
Een dikke 10! Hier worden wij ontzettend blij van. Wij vinden het leuk om te horen dat de bestelde producten decoratief staan in je interieur en rust uitstralen.
Tot...
Beste Kloos,
Tot snel!
Het gehele team van Livin24

Bas

Ik heb bij Livin 24 een eettafel 2 lampen en bijzet tafel gekocht en ben zeer tevreden over de kwaliteit uitstraling en ook hoe netjes en goed beschermd alles verstuurd is. Zkr een aanrader

De verzending ging iets rommelig want kreeg het verdeeld over 3 dagen binnen doordat uit verschillende magazijn verzonden werd en of dit helemaal bij Livin 24 lag weet ik niet zkr

Beste Bas,
Beste Bas,
Bedankt voor je review en je feedback, hier kunnen wij zeker in verbeteren! Wij hebben je feedback doorgestuurd naar de betreffende afdeling en gaan er voor zorgen dat dit in de toekomst niet meer voorkomt.
Tot snel bij ons in de webshop of in de showroom!

D

2 barkrukken besteld, 1 ontvangen. Die ene in elkaar gezet en geprobeerd, rugleuning helaas te laag. Gebeld (vrijdags 15:30 uur) helaas al telefonisch gesloten. Toen maar gemaild dat we er maar 1... 2 barkrukken besteld, 1 ontvangen. Die ene in elkaar gezet en geprobeerd, rugleuning helaas te laag. Gebeld (vrijdags 15:30 uur) helaas al telefonisch gesloten. Toen maar gemaild dat we er maar 1 hebben ontvangen en dat we de ontvangen barkruk willen retourneren.
Dit kon, ze zouden er een melding van maken dat er 1 kruk retour kwam, maar wel 2 afgewerkt moest worden. Dag erna krijg ik opnieuw een track & trace code, komt er alsnog een kruk naar ons toe. Weer gemaild, kunnen ze niet meer tegenhouden en dus maar geweigerd bij de deur. Tevens is het nog steeds wachten op het retourlabel, ook deze nogmaals maar weer opgevraagd. Deze later de middag ook ontvangen. Al met al qua bestelling gaat alles goed, alleen de afwerking erna wat slordig.

Beter lezen wat gevraagd wordt.

Beste D,
Wij vinden het ontzettend jammer om te lezen dat het zo is mis gegaan met je order, daar balen wij erg van.
Ik heb meegekeken en zie dat inmiddels alle barkrukken retour zijn...
Beste D,
Ik heb meegekeken en zie dat inmiddels alle barkrukken retour zijn gekomen en het bedrag gecrediteerd is.
Wij hebben je feedback gelijk doorgegeven aan de juiste afdeling en gaan er voor zorgen dat dit niet meer kan voorkomen. Ons excuus voor het voorgevallen ongemak.
Team LIVIN24

Gerrieke

Prachtig product, ik ben verliefd!

Goed geregeld en goed product!

Beste Gerrieke,
Een dikke 10! Wat fijn om te horen dat jij zo verliefd bent op prachtige Paris Bench, dat snappen wij wel! :)
Wij hopen je heel snel weer terug te...
Beste Gerrieke,
Wij hopen je heel snel weer terug te zien.

Hulsenboom

Schade aan geleverde meubels hoort erbij kennelijk, geen goed woord over voor Livin24 als je zo met klanten en producten om gaat.

Schade serieus nemen, niet afdoen alsof het erbij hoort

Beste Hulsenboom,
Beste Hulsenboom,
Wij staan absoluut voor de kwaliteit van onze producten! Is er iets niet goed dan lossen wij het altijd voor jou op. In dit geval komen wij graag met jou in contact om dit op te lossen!
Stuur even een mailtje naar klantenservice@livin24.com t.a.v. Joëlla dan pak ik de case persoonlijk voor je op.
Alvast bedankt voor de terugkoppeling,

Martijn

Prima prijs kwaliteit, mooi product, snel geleverd.

Beste Martijn,
Een dikke 10, hier krijgen wij een lach van op ons gezicht!
Veel plezier met je bestelde producten en tot snel!
Joëlla van team Livin24

Snelle levering, goede producten, heel blij met stoel en nachtkastjes. Prijs, kwaliteit verhouding top!

Nvt

Beste Grietje.
Wat een prachtige review, een dikke 10! Daar worden wij erg blij van.
Wij wensen jou veel plezier met je stoel en bestelde nachtkastjes en hopelijk tot snel!...
Beste Grietje.
Wat een prachtige review, een dikke 10! Daar worden wij erg blij van.
Wij wensen jou veel plezier met je stoel en bestelde nachtkastjes en hopelijk tot snel! :)
Team Livin24

Steffie

Enorm slechte service! In juli de lamp (incl vloerlamp) binnengekregen. De glazen bollen kreeg je al moeilijk op de fitting gedraaid waardoor het gouden laagje er al af ging! De bollen van de... Enorm slechte service! In juli de lamp (incl vloerlamp) binnengekregen. De glazen bollen kreeg je al moeilijk op de fitting gedraaid waardoor het gouden laagje er al af ging! De bollen van de hanglamp hingen scheef in de fitting. De vloerlamp was na een keer ‘doordraaien’ al kapot waardoor de boog knikte en ging hangen. Meteen een klacht ingediend. Na heeeel veel bellen en mailen bleek mijn klacht niet doorgevoerd was!! Heel vreemd want ik heb veel mailverkeer gehad met twee verschillende personen! Uiteindelijk afgelopen week nieuwe lampen (die ik had kwam blijkbaar niet meer op voorraad of zou weer WEKEN duren) binnen, let op mijn woorden: Vanaf JULI 2021 bezig geweest!!
Mij werd verteld de defecte lampen in de doos van de nieuwe lamp te kunnen retourneren. Nou, de doos van de nieuw lamp past maar 1 glazen bol in ipv 4 stuks die ik heb! Ik ga niet op zoek naar grote dozen incl bubbelfolie om de lampen op te sturen! Niet mijn fout! En nogmaals ik ben hier vanaf JULI mee beziggeweest!!

Klachten DIRECT in behandeling nemen!!

Beste Steffie,
Beste Steffie,
Wij schrikken enorm van deze slechte beoordeling. Als bedrijf is onze leverbelofte ontzettend belangrijk en daarom zou ik graag persoonlijk met u in contact komen om te kijken wat er allemaal is misgegaan.
Zou u uw case, ordernummer en contactgegevens willen mailen naar klantenservice@livin24.com t.n.v. Joëlla dan pak ik de case direct op en kom ik graag met u in contact om naar een oplossing te kijken.
Ik hoor graag van u!