LIVIN24

1939 beoordelingen

1939 Reviews

Nvt

Zeer slecht, bij 2 producten voorgedaan op de site dat het binnen een week geleverd zou worden. Bleek niet te kloppen.

Meerdere keren contact gehad, voorgehouden dat de track&trace iedere keer die dag nog of de volgende gestuurd zou worden. Zeer onbetrouwbare partij

Beste Nvt,
Bedankt voor het schrijven van je review en wat jammer om te horen dat jij dit zo hebt ervaren, daar balen wij natuurlijk ook erg van :(
Ik zou heel graag met je mee willen kijken...
Beste Nvt,
Ik zou heel graag met je mee willen kijken maar helaas kan ik geen order vinden onder het doorgeven e-mail adres.
Wij hebben jouw gemaild en hopen om met jou in contact te komen om dit juist af te handelen.
Ons excuus voor het ongemak en mocht je nog vragen hebben staan wij altijd voor je klaar.

Marie

Snelle levering en mooi artikel

Beste Marie,
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle leveren en mooie artikelen, daar worden wij blij van!
Wij wensen jou veel plezier van jouw prachtige nieuwe Hocker Beau...
Beste Marie,
Wij wensen jou veel plezier van jouw prachtige nieuwe Hocker Beau en zien je snel terug bij onze webshop of in onze showroom!

J.H.

Goed, levering keurig op tijd

Beste J.H.,
Bedankt voor je mooie review en wat fijn dat de levering helemaal goed is gegaan.
Beste J.H.,
Wij wensen jou ontzettend veel plezier met je prachtige nieuwe meubels en zien je graag snel terug!

Ruya Rademakers

Super. Mooi op tijd en zoals op het plaatje

Beste Ruya Rademakers,
Bedankt voor het schrijven van je mooie review en wat leuk dat je product net zoals is als op onze foto is aangegeven, daar doet onze content afdeling hard hun best voor!...
Beste Ruya Rademakers,
Wij wensen je heel veel plezier van jouw prachtige nieuwe salontafel en zien je graag snel weer terug.

Ellen

Wat een geweldige aanwinst het nieuwe tv-meubel. Boven verwachting en past zo goed bij onze overige inrichting. Erg snel geleverd via post.nl@home!

Misschien de verpakking verbeteren. De doos wasvop diverse punten beschadigd en door post.nl met tape dichtgeplakt. Het meubel was gelukkig onbeschadigd.

Beste Ellen,
Wat fijn dat jouw nieuwe tv-meubel een geweldige aanwinst is en deze goed bij de overige inrichting past.
Wij hopen dat jij nog jaren kan genieten van jouw prachtige tv-meubel...
Beste Ellen,
Wij hopen dat jij nog jaren kan genieten van jouw prachtige tv-meubel en mogen wij jou snel weer ontvangen in onze webshop of in onze showroom!

Janneke

Alles prima verlopen, mooi product

Geen.

Beste Janneke,
Bedankt voor je mooie review en wat leuk dat alles goed is verlopen en jij tevreden bent met de mooie producten.
Wij hopen je heel snel nog eens te kunnen verwelkomen in onze...
Beste Janneke,
Wij hopen je heel snel nog eens te kunnen verwelkomen in onze showroom of in onze webshop! :)

Jan

Mooi stoelen

Beste Jan,
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met ons en onze stoelen, daar worden wij ook blij van.
Beste Jan,
Wij hopen dat jij lang plezier mag hebben van je prachtige stoelen en hopen dat wij jou binnenkort misschien wel kunnen blij maken met een bijpassende tafel! :)
Tot ziens in onze webshop of in onze showroom!

Guus

Prima!

Levering was net een dag later dan op de website aangegeven.

Beste Guus,
Bedankt voor het delen van jouw mooie review en wat leuk dat je tevreden bent, daar doen wij dan ook ons uiterste best voor.
Wij balen ervan dat jouw levering later is geleverd...
Beste Guus,
Wij balen ervan dat jouw levering later is geleverd dan aangeven!
Wij hopen dat jij alsnog heel lang kan genieten van je prachtige nieuwe meubels en zien je graag nog eens terug in onze webshop of onze showroom! :)

Schepers

Super, mooie keukenprins snel geleverd

Ga zo door

Beste Schepers,
bedankt voor je mooie woorden en wat fijn dat jij tevreden bent, daar worden wij zelf ook erg blij van.
Wij wensen je veel plezier met je prachtige wandplanken en zien je...
Beste Schepers,
Wij wensen je veel plezier met je prachtige wandplanken en zien je graag snel weer terug!

Cleenwerck. Erik

Goed. Maar rapper antwoord

Sneller antwoorden

Beste Erik,
Bedankt voor je review en wat fijn dat je tevreden bent met ons, daar worden wij ook blij van.
Helaas is het momenteel ontzettend druk waardoor wij soms niet direct kunnen...
Beste Erik,
Helaas is het momenteel ontzettend druk waardoor wij soms niet direct kunnen antwoorden, sorry :(
Wij hopen dat je veel plezier gaat hebben van jouw prachtige nieuwe meubels en zien je graag snel weer terug!