LIVIN24

1939 beoordelingen

1939 Reviews

Berry

Prima geregeld van bestelling tot levering.

Ga zo door

Beste Berry,
Wat leuk om te horen dat je tevreden bent met ons bestel en lever proces, daar doen wij natuurlijk ook ons uiterste best voor.
Wij wensen jou veel plezier met je prachtige...
Beste Berry,
Wij wensen jou veel plezier met je prachtige nieuwe salontafel en verwelkomen je heel graag nog eens!
groetjes,

Jeanette Vooijs

Super blij met de tafeltjes, levering snel.

Heb ik niet

Beste Jeanette,
Wat ontzettend leuk om te horen dat jij blij bent met jouw tafeltjes en de snelle levering, wij worden daar natuurlijk net zo blij van.
Wij wensen je veel plezier met je...
Beste Jeanette,
Wij wensen je veel plezier met je prachtige nieuwe salontafel set en hopelijk tot snel!

Lut

Helemaal super

Geen vooral zo verder gaan

Beste Lut,
Bedankt voor je bericht en wat ontzettend leuk dat jij onze service als super hebt ervaren!
Wij wensen jou heel veel plezier van jouw prachtige nieuwe Malaga...
Beste Lut,
Wij wensen jou heel veel plezier van jouw prachtige nieuwe Malaga fauteuil!

Wim Zwang

Het bestelde artikel was bijtijds binnen , alleen jammer dat de bestelde peerlampen er niet bij zaten om hem uit te proberen.
Zit er nog op te wachten , misschien morgen geleverd.

Het zou fijn zijn als de artikelen te gelijk geleverd werden.

Beste Wim,
Bedankt voor het schrijven van jouw review en wat jammer om te horen dat jij niet geheel tevreden bent.
Ik zie dat inmiddels de gehele bestelling inclusief de lichtbronnen...
Beste Wim,
Ik zie dat inmiddels de gehele bestelling inclusief de lichtbronnen geleverd zijn en ik hoop dat jij hier veel plezier van gaat beleven.
Tot ziens in onze webshop of in onze showroom!

D’Hulster

Top bedrijf,prima service,doe zo voort

Goedemorgen D'Hulster,
Bedankt voor je mooie woorden en wat fijn om te horen dat je tevreden bent.
Goedemorgen D'Hulster,
Bedankt voor je mooie woorden en wat fijn om te horen dat je tevreden bent.
Wij wensen jou veel plezier met jouw prachtige nieuwe producten en zien je graag snel weer terug bij ons in de webshop of in onze showroom!

Odin

De service stopt en de problemen beginnen op het moment dat er betaald is. Vier stoelen en een eettafel besteld, de vier stoelen waren beschadigd. Hiervoor overigens wel nieuwe ontvangen maar na... De service stopt en de problemen beginnen op het moment dat er betaald is. Vier stoelen en een eettafel besteld, de vier stoelen waren beschadigd. Hiervoor overigens wel nieuwe ontvangen maar na herhaaldelijke toezegging is het nog steeds wachten op de eetkamertafel. Ik zou afraden om hier iets te bestellen..

Kom je afspraken na!!

Beste Odin,
Bedankt voor het schrijven van uw review en wat jammer om te horen dat uw ervaring bij ons niet zo goed is.
Ik ben gelijk uw order ingedoken en zie inderdaad dat het niet goed...
Beste Odin,
Ik ben gelijk uw order ingedoken en zie inderdaad dat het niet goed is verlopen met de zending van de bestelde eetkamertafel, hiervoor dan ook ons excuus.
Ik zie dat u inmiddels de nieuwe tafel hebt mogen ontvangen en hoop dat deze ook volledig naar wens is.
Daarnaast zie ik dat u bij ons in de showroom nog een prachtige wijnkoeler cadeau hebt ontvangen.
Ik hoop dat alles zo naar wens is, mocht u in de toekomst nog ergens tegen aan lopen staan wij graag voor u klaar!

F.K

Leuke nachtkastje maar geen oplossing voor schade! Helemaal niks... slechte service

Eerlijk zijn als er schade is en hier wat aan doen en niet met een mailtje afhandelen dat het een fabrieksfout is

W

Super tevreden, snelle levering en mooi product!

Beste W,
Wat leuk om te horen dat jij super tevreden bent met de snelle levering en onze mooie producten, daar zijn wij het natuurlijk volledig mee eens :)
Wij hopen dat je veel plezier gaat...
Beste W,
Wij hopen dat je veel plezier gaat beleven van jouw prachtige nieuwe barkrukken en hopelijk tot snel!

Paul Alferink

Fauteuils, lampen, stoelen

Prima allemaal en prettig om zo interieur online te kopen.

Beste Paul,
Bedankt voor je mooie worden en wat leuk om te horen dat je tevreden bent met ons en onze service, daar worden wij natuurlijk ook blij van.
Wij wensen jou veel plezier met je...
Beste Paul,
Wij wensen jou veel plezier met je nieuwe fauteuils, lampen en prachtige stoelen en tot snel bij LIVIN24!

May

Slecht

Een maand geleden 4 barkrukken besteld , steeds opnieuw krijgen we de verkeerde kleur aan , ook telkens veel te laat geleverd , Dan krijgen we eindelijk de juiste aan maar krijgen we maar 1... Een maand geleden 4 barkrukken besteld , steeds opnieuw krijgen we de verkeerde kleur aan , ook telkens veel te laat geleverd , Dan krijgen we eindelijk de juiste aan maar krijgen we maar 1 stoel.
Dus nog steeds hebben we onze bestelling niet. Ook hun afspraak om de andere 4 grote dozen hier op te galen leven ze niet na. Hun antwoord is telkens jammer dat je dit moet meemaken. Ik had beter hun recensies eerst eens opgezocht. zegt meer als genoeg! Grote tip , betaal pas als je alles hebt gekregen!

Beste May,
Bedankt voor het schrijven van uw review en wat ontzettend vervelend om te horen dat het zo is gelopen met uw bestelling, dat is natuurlijk zeker niet zoals het hoort.
Ik zie dat...
Beste May,
Ik zie dat wij inmiddels contact hebben gehad met u en de juiste kleur is geleverd, ik hoop dat deze alsnog naar wens zijn en u ondanks de vervelende situatie toch kan genieten van uw prachtige barkrukken.