LIVIN24

1939 beoordelingen

1939 Reviews

Enola

Meer dan twee weken geleden een spiegel besteld en nog steeds niet binnen. Meerdere keren met ze gemaild, elke keer beloven ze dat het vanavond nog wordt opgestuurd, gebeurd niet. Een keer een track... Meer dan twee weken geleden een spiegel besteld en nog steeds niet binnen. Meerdere keren met ze gemaild, elke keer beloven ze dat het vanavond nog wordt opgestuurd, gebeurd niet. Een keer een track & tracé gekregen, maar wordt hij alsnog niet verstuurd. Vervolgens weer contact gehad en weer een belofte die ze niet nakomen.

Niets beloven wat je niet waar kan maken

Beste Enola,
Wat ontzettend jammer om te horen dat het niet goed is verlopen met de bestelling van uw spiegel.
Beste Enola,
Ik ben gelijk uw order ingedoken en zie dat het inderdaad langer heeft geduurd dan verwacht, hiervoor dan ook ons excuus.
Ik zie dat uw bestelde spiegel gelukkig inmiddels geleverd is, wij willen u nogmaals ons excuus aanbieden voor deze vervelende situatie en gaan uw feedback meenemen zodat u hier in de toekomst niet meer tegen aan loopt.
Wij wensen u alsnog veel plezier met de bestelde spiegel en hopen dat deze naar wens is.
Mocht u toch nog ergens tegen aan lopen helpen wij jou graag verder.

Barbera

Tweede gestuurd. Communicatie met klantenservice was optimaal Mijn ervaring met livin24 is geweldig. Onze stoel was zoek met post.nl en zonder te wachten wat er gebeurd was hebben ze een
Tweede gestuurd. Communicatie met klantenservice was optimaal
Snel, vriendelijk en efficient. Ik raad deze winkel iedereen aan

Ik heb geen

Beste Barbera,
Wat ontzettend leuk dat jij jouw ervaring met ons als geweldig hebt ervaren, hier worden wij heel erg bij van!
Wij verwelkomen jou graag snel weer in onze webshop of in onze...
Beste Barbera,
Wij verwelkomen jou graag snel weer in onze webshop of in onze showroom en wensen jou ontzettend veel plezier met jouw prachtige nieuwe Lizzy fauteuil in het oker geel!

Ellen

Je krijgt wat je ziet , fijn bedrijf , snelle levering

Nvt

Beste Ellen,
Wat leuk om te horen dat jij tevreden bent over ons als bedrijf en over onze levering, daar worden wij natuurlijk erg blij van.
Wij zien jou graag snel weer terug in onze...
Beste Ellen,
Wij zien jou graag snel weer terug in onze webshop of in onze showroom en wensen jou ontzettend veel plezier met jouw prachtige nieuwe Ivy fauteuil!

Rene Booms JouwInterview.nl

Vriendelijke mail-inhoud. Zeer praktisch verpakte stoelenen snelle levering

Van te voren duidelijk vermelden dat je de stoelen zelf in elkaar moet zetten. Wat overigens met gemak is gegaan.

Beste Rene Booms,
Wat leuk om te horen dat jij zo tevreden bent met ons en onze service.
Beste Rene Booms,
Wat leuk om te horen dat jij zo tevreden bent met ons en onze service.
Wij wensen jou heel veel plezier van jouw prachtige nieuwe Ivy fauteuil en zien je graag terug in onze webshop of onze showroom!

Myriam Desiron

Heel tevreden, zowel van de verzending als van de kwaliteit van het artikel.

Kan me geen verbeterings punten bedenken.

Beste Myriam Desiron,
Wij zijn erg blij om te horen dat jij tevreden bent met onze producten en de verzending, daar worden wij erg gelukkig van.
Wij wensen jou veel plezier met jouw...
Beste Myriam Desiron,
Wij wensen jou veel plezier met jouw prachtige nieuwe tafellamp en zien je snel weer terug bij onze webshop of in onze showroom!

Creatic BV

Bestelling is vlot verlopen en snelle reactie als er vragen zijn!

Beste Creatic BV,
Wat ontzettend leuk om te horen dat alles vlot verlopen is met de bestelling, daar worden wij blij van.
Wij wensen jou veel plezier met jouw prachtige nieuwe Mikky...
Beste Creatic BV,
Wij wensen jou veel plezier met jouw prachtige nieuwe Mikky barkrukken en zien jou snel weer terug in onze webshop of bij ons in de showroom!

I. Bontenbal

Zeer tevreden

Beste I. Bontenbal,
Wat fijn om te lezen dat jij zeer tevreden bent over ons, dat geeft ons natuurlijk een goed gevoel.
Wij zien jou graag snel weer terug in onze webshop of bij ons in de...
Beste I. Bontenbal,
Wij zien jou graag snel weer terug in onze webshop of bij ons in de showroom en wensen jou veel plezier met jouw prachtige nieuwe salontafelset!

Den Boer

Zeer goed

Alles goed verlopen
Zou het de volgende keer weer doen

Beste Den Boer,
Wat ontzettend leuk om te horen dat jij tevreden bent met ons, daar worden wij dan ook ontzettend blij van!
Wij wensen jou veel plezier met jouw prachtige nieuwe Billy...
Beste Den Boer,
Wij wensen jou veel plezier met jouw prachtige nieuwe Billy fauteuil in het taupe en zien je snel terug in onze webshop of in de showroom!

Ramses

Zeer goed product. Vlotte communicatie . Super

Product was lang in bestelling

Beste Ramses,
Wat ontzettend fijn om te horen dat je tevreden bent met ons, daar worden wij blij van.
Beste Ramses,
Wij wensen jou heel veel plezier met je bestelling en zien je graag weer terug in onze webshop of in onze showroom!

Shirley

Top!

Beste Shirley,
Wat ontzettend leuk om te horen dat jij zo tevreden bent over onze service.
Beste Shirley,
Wat ontzettend leuk om te horen dat jij zo tevreden bent over onze service.
Wij wensen jou heel veel plezier met je bestelling en zien je graag snel weer terug bij ons!