LIVIN24

1939 beoordelingen

1939 Reviews

frans

Niet echt snel

niet zoveel mails sturen, maar de producten sneller laten gaan

Beste Frans,
Beste Frans,
Wat jammer om te horen dat jij aangeeft dat wij niet echt snel zijn. Ik zou graag met jou mee willen kijken maar helaas kan ik geen contact of order vinden op het door jou doorgegeven e-mail adres.
Momenteel is het ontzettend druk waardoor het helaas kan voorkomen dat er pakketten vertraagd raken. Wij werken met man en macht eraan om jouw bestelling zo snel mogelijk te versturen.
Wij hopen dat jij inmiddels jouw bestelling hebt ontvangen!

Tineke

Helemaal blij met mijn nieuwe staande lamp. Hij staat heel mooi. Ook een foto gestuurd, om mee te doen voor de prijs!

Ik had wel even moeite om verbinding te maken met Whatsapp om mee te dingen voor de prijs dat mag verbeterd worden. Ik dacht al dat het nep was. Maar na verschillende keren proberen is het me... Ik had wel even moeite om verbinding te maken met Whatsapp om mee te dingen voor de prijs dat mag verbeterd worden. Ik dacht al dat het nep was. Maar na verschillende keren proberen is het me gelukt.

Beste Tineke,
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met jouw bestelde lamp, wat leuk dat je mee doet met onze winactie voor de prijs!
Bedankt voor je feedback, wij gaan dit meenemen...
Beste Tineke,
Bedankt voor je feedback, wij gaan dit meenemen intern!
Wij wensen jou veel plezier met jouw prachtige staande lamp en zien je graag terug bij ons in de webshop of in onze showroom!

Jill

Barkruk ribstof zwart Goede service, product helaas telkens beschadigd. Klantenservice reageert snel en stuurt direct nieuwe stoelen, maar helaas hebben die ook dezelfde beschadiging. Probleem ligt... Barkruk ribstof zwart Goede service, product helaas telkens beschadigd. Klantenservice reageert snel en stuurt direct nieuwe stoelen, maar helaas hebben die ook dezelfde beschadiging. Probleem ligt dus bij de leverancier. Ze hebben 10% compensatie aangeboden

Controleren van producten op schade voordat ze opnieuw verzonden worden. Dit is ook gevraagd per mail te Controleren, zodat de pakketbezorger niet voor niets heen en weer rijdt

Beste Jill,
Wat jammer om te horen dat de door jou bestelde producten opnieuw beschadigd zijn aangekomen, ten eerste ons excuus hiervoor!
Wij hebben jouw feedback gelijk meegenomen en...
Beste Jill,
Wij hebben jouw feedback gelijk meegenomen en doorgevoerd aan onze fabriek, dit is natuurlijk zeker niet de bedoeling.
Wij zijn blij dat je akkoord bent gegaan met de 10% en zien dat dit inmiddels is gecrediteerd.
Mocht jij toch nog vragen hebben helpen wij jou heel graag verder!

M

Ik wacht al twee weken op de barkrukken frenkie roze. Er staat nog steeds leverbaar 1 tot 3 werkdagen.
Eerste keer netjes antwoord gekregen van de klantenservice, dat het druk was, maar niet wanneer ze bezorgd zouden worden.

Site aanpassen als de levertijd niet haalbaar is

Beste M,
Wat vervelend om te zien en horen dat jij geen goede ervaring hebt met Livin24.
Beste M,
Wat vervelend om te zien en horen dat jij geen goede ervaring hebt met Livin24.
Ik heb gelijk met jouw order meegekeken en zie dat deze al langere tijd stil staat, waarvoor natuurlijk ons welgemeende excuus.
Vandaar dat ik inmiddels een nieuw zending heb aan laten maken en jij hiervan nieuwe track en trace codes gaat ontvangen (maandag).
Wij hopen alsnog dat jij spoedig kunt gaan genieten van de barkrukken Frenkie in het roze.
Mocht je nog wel vragen hebben dan staan we uiteraard graag voor je klaar.

Miriam

Ben echt heel blij met mijn lamp, past perfect bij ons.

Beste Miriam,
Hartelijk dank voor het plaatsen van jouw mooie review.
We zijn erg blij om te horen dat de lamp naar wens is!
Wij wensen je veel plezier met de lamp en hopen je weer een...
Beste Miriam,
Hartelijk dank voor het plaatsen van jouw mooie review.
We zijn erg blij om te horen dat de lamp naar wens is!
Wij wensen je veel plezier met de lamp en hopen je weer een keer terug te zien in ons webshop.

Gary Millin

Perfect bediening. Vriendelijk.

Beste Gary,
Hartelijk dank voor jouw mooie review, daar zijn we erg blij mee!
Wij wensen je veel plezier met jouw bestelling en hopelijk tot een volgende keer.

Ozsoy

Klantenservice is echt een topper!!! Snelle behandeling van je vraag/probleem. Ben erg tevreden met mijn eetkamerstoelen!!!

Geen verbeterpunten!!!

Beste Ozsoy,
Beste Ozsoy,
Bedankt voor het schrijven van jouw mooie review.
We zijn erg blij dat je zo tevreden bent en wensen je dan ook veel plezier met jouw nieuwe eetkamerstoelen!

Bianca

Sneller levering, goede prijs-kwaliteit!

Beste Bianca,
Bedankt voor het schrijven van jouw mooie review.
We zijn erg blij dat je zo tevreden bent en wensen je dan ook veel plezier met jouw bestelling!

Joyce

Ik had een bestelling geplaatst waarbij 1 onderdeel niet naar behoren was. Het contact met de klantenservice was super, heel snelle reactie, super vriendelijk, echt top! Vervolgens is het probleem... Ik had een bestelling geplaatst waarbij 1 onderdeel niet naar behoren was. Het contact met de klantenservice was super, heel snelle reactie, super vriendelijk, echt top! Vervolgens is het probleem heel netjes en snel verholpen en heb ik een nieuw goed werkend onderdeel gekregen. Ik kan niet anders zeggen dan dat mijn ervaring echt heel erg goed was!

Ga zo door!

Beste Joyce,
Hartelijk dank voor je mooie review.
Dat is ontzettend fijn om te horen, we staan ook zeker graag voor je klaar!
Wij hopen je een volgende keer weer te zien in onze...
Beste Joyce,
Hartelijk dank voor je mooie review.
Dat is ontzettend fijn om te horen, we staan ook zeker graag voor je klaar!
Wij hopen je een volgende keer weer te zien in onze webshop!
Team Livin24

Michalis

Eerste keer prima gegaan. Tweede keer product ontvangen met beschadiging. Kan gebeuren, maar men reageert niet op mijn mail hierover. Dat is de reden voor mijn lage beoordeling.
Mocht de...
Mocht de klantenservice van LIVIN24 alsnog contact met mij opnemen, pas ik mijn review uiteraard aan.

Reageren op mail over beschadiging.

Beste Michalis,
Wat jammer om te horen dat jouw bestelling de tweede keer beschadigd is aangekomen. Daar balen wij natuurlijk ook erg van.
Ik heb gelijk met je meegekeken en zie dat naar...
Beste Michalis,
Ik heb gelijk met je meegekeken en zie dat naar aanleiding van de e-mail welke op 5 december vanuit jou is gekomen een reactie is geweest vanuit ons. Helaas hadden wij daar nog niks van vernomen.
Wij zouden graag met jou in contact komen om het bovenstaande met jou optelossen.
Ons excuus voor het ongemak!