LIVIN24

christine

Zeer tevreden bedankt

geen tips

Beste Christine,
Wat ontzettend leuk om te lezen dat jij zeer tevreden bent met ons, daar worden wij ook erg blij van.
Wij wensen jou veel plezier met jouw prachtige nieuwe boekenkast en...
Beste Christine,
Wij wensen jou veel plezier met jouw prachtige nieuwe boekenkast en hopen dat jij hier nog heel erg lang plezier van gaat hebben.
Tot ziens bij LIVIN24!

k

Snelle levertijd van likmevestje

kortingscode werkte sowieso al niet die we hadden gekregen na aanmelding, nu al 3 dagen bericht dat de stoelen binnen zouden komen en telkens bericht van PostNL dat de bezorging niet is... kortingscode werkte sowieso al niet die we hadden gekregen na aanmelding, nu al 3 dagen bericht dat de stoelen binnen zouden komen en telkens bericht van PostNL dat de bezorging niet is aangemeld/onbekend is!
is ook de laatste keer geweest.

Beste K,
Ik vind het jammer om te horen dat jij niet tevreden bent met ons en jouw bestelling iets langer heeft geduurd dan normaliter.
Helaas kan ik op de door gegeven gegevens geen...
Beste K,
Helaas kan ik op de door gegeven gegevens geen informatie vinden over een bestelling en niet met jou meekijken in jouw order.
Ik kom graag in contact met jou om met je mee te kijken wat er aan de hand is met jouw bestelling.
Ik verneem graag van je.

Marina

Ik wacht al 10 dagen op een stoel, waarvan levering binnen 1 tot 3 dagen werd beloofd. Dit is dus fake. Mijn mail hierover is ook zoek en in chat 2 dagen geleden werd vertraging gegooid op... Ik wacht al 10 dagen op een stoel, waarvan levering binnen 1 tot 3 dagen werd beloofd. Dit is dus fake. Mijn mail hierover is ook zoek en in chat 2 dagen geleden werd vertraging gegooid op personeelstekort. Oftewel... bekend probleem. Overigens zou ik volgens fie dame de volgende dag in huis hebben. Maar nog steeds niets. Nu maar afgesteld en hopen dat in ieder geval snel geld terug. Jammer, want mooie en voordelige stoel.

Betere communicatie, geen valse beloftes op site en in chat, niet besparen op personeel.

Beste Marina,
Wat ontzettend jammer om te horen dat jij niet tevreden bent met ons.
Beste Marina,
Wat ontzettend jammer om te horen dat jij niet tevreden bent met ons.
Ik zie dat inmiddels jouw pakket is geweigerd aan de deur en retour komt naar ons. Wij zullen jou zodra het pakket retour is gekomen bij ons jouw bedrag crediteren.
Momenteel is het erg druk bij ons en valt er door corona veel personeel uit in ons magazijn, uiteraard zijn dit voor ons ook onvoorziene omstandigheden maar doen wij er altijd alles aan om bestellingen zo snel mogelijk te versturen. Hier hebben wij dan ook zeker niet op bezuinigd.
Ik hoop dat jouw retour snel bij ons geleverd word en mocht je toch nog vragen hebben helpen we je altijd graag verder.
Ons excuus voor het ongemak! :(

Janssen

Hele snelle levering. Mooie kwaliteit.
Klacht over beschadiging poten en dit hebben ze direct opgepakt en met een oplossing gekomen.

Let effe goed op hoe ze meerdere stoelen inpakken... bij ons waren ze te strak inelkaar gepakt en daardoor de poten beschadigd.

Beste Janssen,
Wat ontzettend leuk om te horen dat jij tevreden bent met ons en de snelle levering.
Beste Janssen,
Wat vervelend dat in eerste instantie jouw bestelde barkrukken beschadigd zijn aangekomen, wij zijn blij dat wij dit snel met jouw hebben kunnen oplossen.
Wij hebben jouw feedback goed ontvangen en zullen dit gelijk doorgeven aan onze fabriek.
Wij wensen jou heel veel plezier met jouw bestelde Barkruk Barrel in het olijfgroen en zien je heel graag terug bij ons in de webshop of in een van onze showrooms!

Mirjam

Snel en goed

Tips welke lampen het beste staan in de lamp

Beste Mirjam,
Wat leuk om te lezen dat jij blij bent met ons en onze service, daar worden wij ook blij van.
Beste Mirjam,
Bedankt voor het achterlaten van jou tip voor ons, zoals jij aangegeven hebt wens jij graag per lamp te zien welke lichtbron hier het beste bij past. Op onze product pagina staat bij de lampen een kopje met "Gerelateerde producten" hierbij vernoemen wij altijd de juiste lichtbron voor de gekozen lamp.
Wij wensen jou veel plezier met jouw prachtige vloerlamp en zien je graag snel terug bij ons!

Van Dun C

Kwaliteit en correcte levering. TOP

Beste Van Dun C,
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en correct levering, daar worden wij natuurlijk ook erg blij van.
Wij wensen jou veel plezier met jouw prachtige...
Beste Van Dun C,
Wij wensen jou veel plezier met jouw prachtige nieuwe Texas barkrukken en zien je graag terug bij ons in de webshop of in onze showrooms!

Robbert Wagemans

Levering en kwaliteit helemaal top !

Beste Robbert,
Wat ontzettend leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent met ons, dat vinden wij natuurlijk erg leuk.
Wij wensen jou veel plezier van jouw nieuwe prachtige eetkamertafel en...
Beste Robbert,
Wij wensen jou veel plezier van jouw nieuwe prachtige eetkamertafel en verwelkomen jou graag in onze webshop of in een van onze showrooms!

Lisette

Ik ben heel tevreden

Niets

Beste Lisette,
Wat ontzettend leuk om te lezen dat jij tevreden bent met ons en onze service. Daar worden wij natuurlijk ook blij van.
Wij wensen jou veel plezier met jouw prachtige nieuwe...
Beste Lisette,
Wij wensen jou veel plezier met jouw prachtige nieuwe Eetkamerstoelen Fay en zien je graag snel weer terug bij ons in de webshop of in onze showrooms!

Klant

Waardeloos bedrijf

Oplossingen regelen voor klanten die gebroken lampen geleverd krijgen. I.p.v. helemaal niks regelen en je verschuilen achter de leverancier in China.

Beste Klant,
Wat jammer om te horen dat jij zo over ons denkt.
Helaas kunnen wij geen order of mail contact terug vinden over dit onderwerp of op jouw e-mail adres.
Wij komen graag met...
Beste Klant,
Wat jammer om te horen dat jij zo over ons denkt.
Wij komen graag met jou in contact zodat wij met jou kunnen mee kijken.
Ons excuus voor het ongemak.

AT

Na het ontvangen van de salontafeltjes bleek dat van de grote tafel het onderstel niet recht was. Hierdoor kon het blad niet recht gemonteerd worden en zou de tafel blijven wiebelen. Na contact met... Na het ontvangen van de salontafeltjes bleek dat van de grote tafel het onderstel niet recht was. Hierdoor kon het blad niet recht gemonteerd worden en zou de tafel blijven wiebelen. Na contact met de klantenservice kreeg ik een retourbon om de oude set gratis terug te sturen en werd er direct een nieuwe set naar mij toegestuurd.

Dit is snelle en (klant)vriendelijke service en maakt de kans groot dat ik in de toekomst nog eens wat ga bestellen.

Geen verbeterpunten, service zo houden!

Beste AT,
Beste AT,
Wat vervelend om te horen dat jouw bestelde salontafeltjes in eerste instantie niet helemaal naar wens, wij zijn blij dat het goed met jou is opgelost en inmiddels alles naar wens is.
Wij wensen je veel plezier met jouw prachtige salontafel zet en hopelijk tot snel bij ons in de webshop of in onze showroom.