LIVIN24

1939 Reviews

Riekie lankhaar

Top

Beste Riekie,
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met ons, daar worden wij natuurlijk blij van.
Beste Riekie,
Wij wensen jou veel plezier met jouw prachtige spiegel en zien je graag terug in onze webshop of in een van onze showrooms!

A.J. Streppel

Snelle professionele afhandeling van de order. Prima prijs/ kwaliteits verhouding

You tube filmpje waar de montage getoond wordt

Beste A.J Streppel,
Wat ontzettend leuk om te horen dat je tevreden bent met de snelle afhandeling van onze orders, daar doen wij natuurlijk ook ons best voor.
Wij wensen jou veel plezier...
Beste A.J Streppel,
Wij wensen jou veel plezier met jouw prachtige nieuwe Ivy fauteuil en zien je graag terug in onze webshop of in een van onze showrooms!

Schoonderbeek

Kende het bedrijf niet en dan ligt het om de hoek bij mij. Het is moeilijk te zien vanaf de weg. Ben er zeer goed geholpen. Denken met je mee. Toen ik niet de kleur kast kreeg die in de winkel... Kende het bedrijf niet en dan ligt het om de hoek bij mij. Het is moeilijk te zien vanaf de weg. Ben er zeer goed geholpen. Denken met je mee. Toen ik niet de kleur kast kreeg die in de winkel stond. Er zijn verschillende varianten van, dat komt door het hout. Wilden ze de kast wel omruilen met het winkel exemplaar. Prima bedrijf.

Beste Schoonderbeek,
Wat leuk om te horen dat ondanks dat jij nog niet bekend met ons was toch bij onze showroom terecht bent gekomen, dat vinden wij natuurlijk leuk om te horen.
Wij zijn...
Beste Schoonderbeek,
Wij zijn blij om te horen dat je tevreden bent met ons personeel in de showroom en hopen dan ook dat je veel plezier gaat beleven van jouw prachtige nieuwe producten.
Tot ziens in onze webshop of in een van onze showrooms!

Vos

In mijn geval niks

Beste Vos,
Wat leuk om te horen dat jij tevreden bent met onze service en levering, fijn dat jouw bestelling snel geleverd is.
Wij wensen jou veel plezier met jouw prachtige nieuwe tafellamp...
Beste Vos,
Wij wensen jou veel plezier met jouw prachtige nieuwe tafellamp Rotate en zien jou graag nog eens terug in onze webshop of in een van onze showrooms!

M. van Vliet

Levering prima en zeer goed verpakt, product wel slordig afgewerkt in productie.

kwaliteitsnorm van inkoop vanuit China mag wel hoger. Lassen zijn erg slordig en roestig.

Beste Marcel,
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met ons en onze levering, erg jammer dat de afwerking van de Sara vloerlamp niet helemaal naar wens is.
Ik zal contact met jou opnemen...
Beste Marcel,
Ik zal contact met jou opnemen om te kijken of ik hierin wat voor jou kan betekenen, graag verneem ik van jou als reactie op onze e-mail.
Ons excuus voor dit vervelende ongemak.

Johan van der Werf

Na een bestelling van een kast voor de kinderkamer werd ons initieel verteld dat de levering in week 33 plaats zou vinden wat top zou zijn. Na het verstrijken van deze week kregen we wel een... Na een bestelling van een kast voor de kinderkamer werd ons initieel verteld dat de levering in week 33 plaats zou vinden wat top zou zijn. Na het verstrijken van deze week kregen we wel een automatisch gegenereerd mailtje dat de levering uitgesteld zou worden naar week 37 wat in principe nog niet echt een probleem zou zijn omtrent de uitgerekende datum welke in week 38 zou zijn. Na het verstrijken van week 37 kregen we wederom een automatisch gegenereerd mailtje waarin verteld werd dat de levering waarschijnlijk in week 40 plaats zou vinden wat voor ons en onze zoon ivm de geboorte te laat zou zijn. Hiervoor heb ik ze 1x middels mail kunnen bereiken en kunnen vertellen dat we omwille de tijd graag de koopovereenkomst willen annuleren omdat dezelfde kast een dag later bij een andere verkoper in huis kon zijn. Ik heb hiervoor een bevestiging middels mail gekregen dat ze dit in orde gingen maken en daarmee was het einde contact met deze firma. Ik kan ze telefonisch niet bereiken en ze reageren ook niet meer op mijn mail. Ik wil graag ons geld terug zodat we dat weer kunnen besteden aan ons nieuw wondertje!

Reageren op mailtjes die gestuurd worden en opnemen als er mensen bellen zodat mensen antwoorden kunnen krijgen op hun vragen!

Beste Johan,
Wat ontzettend vervelend om te horen dat jij niet tevreden bent met ons, hiervoor ons excuus!
Ten eerste, van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie kindje!
Ik heb...
Beste Johan,
Ten eerste, van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie kindje!
Ik heb geprobeerd met jou mee te kijken, helaas kan ik echter geen contact of order vinden op het door jou doorgegeven e-mail adres.
Wij komen graag in contact met jou om dit zo snel mogelijk op te lossen en jouw geld te crediteren voor jullie kleine wondertje!
Nogmaals ons excuus voor dit vervelende ongemak en wij vernemen graag van jou!

Wilma

Grandioos, denken met je mee!!!

Geen!

Beste Wilma,
Wat ontzettend fijn dat jij tevreden bent met ons, hier worden wij natuurlijk blij van!
Beste Wilma,
Wij wensen jouw veel plezier met je prachtige nieuwe vlinderstoel en zien jouw graag terug in onze webshop of in een van onze showrooms!
Team Livin24

Mandy

Snel en vriendelijk geholpen

Geen tips

Beste Mandy,
Bedankt voor je mooie review, wat leuk om te horen dat je tevreden bent met ons, hier worden wij natuurlijk blij van.
Wij wensen jou veel plezier met jouw bestelling en zien je...
Beste Mandy,
Wij wensen jou veel plezier met jouw bestelling en zien je graag terug in onze webshop of in een van onze showrooms!

E Mercelina

Ik ben tevreden met mijn stoel

De levering ging niet zo goed dus daar aan werken

Beste E Merclina,
Bedankt voor je mooie review en wat fijn om te horen dat jij tevreden bent met je stoel, daar worden wij natuurlijk blij van.
Ik zie in jouw order dat jouw bestelling de...
Beste E Merclina,
Ik zie in jouw order dat jouw bestelling de dag van bestelling is verzonden en de volgende dag is geleverd, wij hebben via de e-mail vernomen dat de koerier niet erg vriendelijk is geweest en hebben dit gelijk opgepakt met onze externe koeriersbedrijven, ons excuus hiervoor!
Wij wensen jou veel plezier met je prachtige nieuwe Amy fauteuil en zien je graag terug!

Ghislaine schevenels

Ben heel tevreden ik kon mijn bon van 10 euro niet aftrekken met mijn eerste bestelling van meer dan 75 euro. Twee dagen nadien werd de 10 euro reeds gestort op mijn rekening dat is eerlijkheid!... Ben heel tevreden ik kon mijn bon van 10 euro niet aftrekken met mijn eerste bestelling van meer dan 75 euro. Twee dagen nadien werd de 10 euro reeds gestort op mijn rekening dat is eerlijkheid! Levering ging zeer snel dus ik ben tevreden klant.

Beste Ghislaine,
Bedankt voor jouw mooie review en wat leuk om te horen dat jij een tevreden klant bent, daar worden wij natuurlijk erg blij van!
Wij vinden het fijn om te horen dat het...
Beste Ghislaine,
Wij vinden het fijn om te horen dat het uiteindelijk is opgelost met jouw kortingscode en wensen jou veel plezier met je prachtige nieuwe salontafel set.
Tot ziens in onze webshop of in een van onze showrooms!