LIVIN24

1939 beoordelingen

1939 Reviews

B Dobber

Top geholpen snel vriendelijke dame aan de telefoon tafels waren beschadigd tijdens transport werden snel en goed nieuwe geleverd echt een aanrader livin24

Beste B Dobber,
Bedankt voor je prachtige review en wat ontzettend fijn om te horen dat jij tevreden bent met ons, daar worden wij natuurlijk blij van.
Wat vervelend dat jouw bestelling in...
Beste B Dobber,
Wat vervelend dat jouw bestelling in eerste instantie beschadigd is geraakt, wij vinden het fijn dat wij dit samen snel hebben kunnen oplossen.
Wij wensen jou veel plezier met jouw prachtige nieuwe salontafel set en zien je graag terug in onze webshop of in een van onze showrooms!

Arnold

Top levering en snel stoelen zien er goed uit

Geen ga zo door

Maxime Den Hollander

Grootste oplichters! Barkrukken werden niet op de afgesproken datum geleverd en moest ik zelf achter aan blijven gaan om geleverd te krijgen.
Mijn lamp met een levertijd van 8 weken heb ik na...
Mijn lamp met een levertijd van 8 weken heb ik na 11 weken nog steeds niet ontvangen. Niemand die met oplossingen of duidelijke antwoorden komt alleen maar een slap: excuses voor het ongemak. Hier heeft niemand wat aan.

Vooral niet hier bestellen!

Aan afspraken houden en met oplossingen komen

Beste Maxime,
Bedankt voor je review en wat ontzettend jammer om te horen dat jij niet tevreden bent met ons.
Beste Maxime,
Ik heb gelijk met je meegekeken in je order en zie dat het inderdaad niet goed gegaan is met de levering. Ik zie dat de track en trace code de dag voor geplande levering is aangemaakt en deze hierna is blijven hangen, dit is natuurlijk ontzettend vervelend en absoluut niet de bedoeling.
Ik heb met je meegekeken en zie dat de door jou bestelde hanglamp inderdaad een levertijd heeft van 8 weken of langer, wij hebben inmiddels contact met jou gehad en wij zullen jou op de hoogte houden van de levering van deze hanglamp.
Nogmaals ons welgemeende excuus voor deze vervelende situatie.

particulier

Zeer slecht...
In April besteld...in Juli een mail geschreven --oo sorry vergeten;;in september nog een mail gestuurd met de vraag waar ons product bleef en dan 4 dagen later geleverd....SCHANDE

COMMUNICATIE

Beste particulier,
Bedankt voor je review en wat jammer om te horen dat het niet helemaal goed is gegaan met de levering van jouw bestelling!
Ik zie dat jouw order geplaatst is in Mei,...
Beste particulier,
Ik zie dat jouw order geplaatst is in Mei, hierna is er in Juni mail contact geweest tussen ons en hebben wij de situatie uitgelegd dat deze helaas niet geleverd was vanuit onze leverancier, hier hebben wij niet vermeld dat het vergeten is. Daarnaast hebben wij in dit mail contact aangegeven dat het door jou bestelde product een lange levertijd heeft, hier wenste jij op te wachten waarna wij jou voor deze vervelende ongemakken nog een compensatie hebben aangeboden.
Zoals in de mail aangegeven kwam de nieuwe levering weer binnen op 14 september waarna wij deze zo snel mogelijk aan jou hebben verstuurd.
Wij vinden het jammer om te horen dat jij dit zo hebt ervaren en bieden hiervoor dan ook ons welgemeende excuus voor aan.
Wij wensen jou ondanks de vervelende situatie alsnog veel plezier met je bestelling.

Huyghe Chris

Prima service, snelle levering en tevreden Belgische klant???

Alles was ok

Beste Huyghe Chris,
Bedankt voor je mooie review en wat fijn om te horen dat je tevreden bent met ons, hier worden wij natuurlijk erg blij van.
Wij wensen jou veel plezier met jouw prachtige...
Beste Huyghe Chris,

Menekse

Niet goed

Met oplossing komen

Beste Menekse,
Bedankt voor je review en wat jammer om te horen dat jij niet tevreden bent met ons.
Beste Menekse,
Wij hebben even in de mail gekeken en helaas is dit inderdaad iets wat buiten onze garantie valt. Ik zie dat de lamp besteld is in Juni 2021. Hierna zijn verder geen klachten vermeld van slechte kwaliteit. Wij hebben in september van jou vernomen dat door het tegen elkaar open zetten van de deuren in jouw woning de glazen bollen door de tocht tegen elkaar aangegaan zijn en deze hierdoor zijn gebroken. Helaas is dit niet iets wat onder onze garantie valt aangezien dit onder gebruikersschade valt.
Wij vinden deze situatie erg vervelend waardoor wij jou een compensatie van 5% op een nieuwe lamp hebben aangeboden om jou toch tegemoet te kunnen komen.
Wij vinden het jammer om te lezen dat jij hierdoor niet tevreden over ons bent, hiervoor ons excuus.
Mocht jij nog vragen hebben vernemen wij graag van jou.

Menekse

Ik had een lamp gekocht met 3 glazen bollen bij livin24. Het was net 6 weken oud en de bol is al snel kapot gegaan. Heb nog nooit zoiets raars meegemaakt. De glas is van erg dunne glas gemaaamt. Ik... Ik had een lamp gekocht met 3 glazen bollen bij livin24. Het was net 6 weken oud en de bol is al snel kapot gegaan. Heb nog nooit zoiets raars meegemaakt. De glas is van erg dunne glas gemaaamt. Ik had de situatie uitgelegd en gemaild. Ze konden niks voor me betekenen, ze gaven wel 5 procent korting voor een volgende lamp?! Ik heb mijn huidige lamp 6 weken en dan krijg ik 5 procent korting op een nieuwe lamp?! Ik zelf vind het raar dat een lamp zo snel kapot kan gaan. Het glas is ook erg dun, waardoor het zo snel is kapot gegaan. Ik vind dat de productie niet goed is. Heb dit aangegeven en ze zei dat ze dit alleen kon noteren. Ook een nieuw los bol konden ze niet leveren. Geen fijne oplossing dat ik 5 procent korting krijg op een nieuwe lamp terwijl mijn lamp nog geen 6 weken oud is?! Hele slechte kwaliteit!!

Betere oplossing!!

Beste Menekse,
Mocht jij nog vragen hebben vernemen wij graag van jou.

Roos Boon

2 vreselijke leuke stoeltjes besteld, snelle levering en erg goed verpakt. Heel blij mee.

Beste Roos,
Bedankt voor je mooie review en wat leuk om te horen dat jij tevreden bent met ons, hier worden wij natuurlijk blij van.
Wij wensen jou veel plezier met jouw prachtige nieuwe...
Beste Roos,
Wij wensen jou veel plezier met jouw prachtige nieuwe Julia fauteuils en zien je graag nog eens terug in onze webshop of in een van onze showrooms!

J.R.

Hele nette klantenservice, snelle levering en mooie stoelen.

Geen.

Bete J.R.,
Bedankt voor je mooie review en wat fijn om te horen dat je tevreden bent met ons, hier worden wij uiteraard blij van.
Wij wensen jou veel plezier met je prachtige nieuwe Lisa...
Bete J.R.,
Wij wensen jou veel plezier met je prachtige nieuwe Lisa eetkamerstoelen en wij zien je graag terug in onze webshop of in een van onze showrooms!

Jolanda

Snelle levering en geweldig leuke stoel voor een mooi bedrag!!

Alles was dik in orde, het enige verbeter-puntje is een duidelijke instructie hoe de stoel in elkaar te zetten. Uit eerdere reviews bleek ook dat dit een probleem kan zijn. Het is heel makkelijk als... Alles was dik in orde, het enige verbeter-puntje is een duidelijke instructie hoe de stoel in elkaar te zetten. Uit eerdere reviews bleek ook dat dit een probleem kan zijn. Het is heel makkelijk als uiteindelijk ontdekt dat de koppelstukken en uiteinden van het onderstel letters en cijfers hebben die je op elkaar aan moet sluiten. Dat wordt nergens gemeld en zou veel puzzelen schelen ;-)
Verder een geweldig leuke stoel, heerlijk om relaxed een boek te lezen!!

Beste Jolanda,
Bedankt voor je mooie review en wat fijn om te horen dat je tevreden bent met ons, hier worden wij natuurlijk blij van.
Wij gaan jouw feedback direct intern meenemen en hopen...
Beste Jolanda,
Wij gaan jouw feedback direct intern meenemen en hopen dat jij hier in de toekomst niet meer tegen aanloopt.
Wij wensen jou veel plezier met je prachtige nieuwe vlinderstoel en zien je graag terug in onze webshop of in een van onze showrooms!