LIVIN24

1939 beoordelingen

1939 Reviews

Erik

Boston bar krukjes besteld. Snelle levering en heel mooi materiaal. Zitten prima.

Beste Erik,
Bedankt voor je mooie review en wat leuk om te horen dat je tevreden bent met ons. Hier worden wij uiteraard blij van.
Wij wensen jou veel plezier met jouw prachtige nieuwe...
Beste Erik,
Wij wensen jou veel plezier met jouw prachtige nieuwe Boston barkrukken en zien je graag terug in onze webshop of in een van onze showrooms!

Sonja Jordaan

Top service. Hadden 3 barkrukken besteld en 1 kruk had een klein defect. Dit was echt netjes, vriendelijk en super snel opgelost.

Beste Sonja,
Bedankt voor deze mooie en positieve review, hier worden wij uiteraard erg blij van.
Beste Sonja,
Wat jammer om te lezen dat één barkruk een klein defect had, wij zijn blij dat wij dit met jou hebben kunnen oplossen.
Wij wensen jou veel plezier met je prachtige nieuwe barkukken en zien je graag terug in onze webshop of in een van onze showrooms!

Evelien

Fauteuil viel erg tegen qua comfort, zat totaal niet lekker. Is retour gegaan. Verder was alles keurig geregeld, levering en retour.

Beste Evelien,
Bedankt voor jouw mooie review en wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service, hier worden wij uiteraard blij van.
Wat jammer dat de bestelde fauteuil...
Beste Evelien,
Wat jammer dat de bestelde fauteuil uiteindelijk toch tegenviel en dat jij deze hebt geretourneerd.
Wij hopen dat wij jou in de toekomst nog mogen verwelkomen in onze webshop of in een van onze showrooms!

Natascha

Fauteuil besteld: kwaliteit boven verwachting!

Inpakken kan beter, doos was totaal ingedeukt

Beste Natascha,
Bedankt voor je mooie review en wat ontzettend leuk om te lezen dat je tevreden bent met ons en onze service, hier worden wij uiteraard blij van.
Wij gaan jouw feedback...
Beste Natascha,
Wij gaan jouw feedback meenemen en hopen dat jij hier in de toekomst niet meer tegen aanloopt!
Wij wensen jou veel plezier met jouw prachtige nieuwe fauteuil en zien je graag terug in onze website of in een van onze showrooms!

Anoeska

Mooie salontafeltjes Tim besteld! Kleur en model mooi en kwaliteit erg goed.

Als er levertijd is en je kunt hierdoor niet achteraf betalen zou dat vermeld kunnen worden op de site. Hier heb ik nu eerst contact over moeten leggen om daar duidelijkheid over te krijgen.

Beste Anoeska,
Wij gaan...
Beste Anoeska,
Beste Annemarie,
Wij gaan jouw feedback meenemen en hopen dat jij hier in het vervolg niet meer tegen aan zal lopen.
Wij wensen jou veel plezier met jouw prachtige nieuwe salontafel Tim en zien je graag terug in onze website of in een van onze showrooms!

Erdjan

Heb 3 barkrukken besteld die binnen 3 dagen zouden geleverd worden! Ze zijn pas na 1 maand en half geleverd! Slechte communicatie! Zeker niet aan te raden

Klanten niet voor de gek houden!

Beste Erdjan,
Bedankt voor jouw review en wat jammer om te horen dat jij jouw bestelling nog steeds niet hebt ontvangen, hiervoor ons excuus!
Helaas kunnen jij geen order van jouw...
Beste Erdjan,
Helaas kunnen jij geen order van jouw terugvinden op het door jou doorgegeven e-mail adres.
Wij vernemen graag van jou zodat wij direct met je mee kunnen kijken, alvast bedankt voor de moeite en nogmaals ons excuus voor deze vervelende situatie!

Hetty

Vier barkrukken besteld en zaterdagochtend de verkeerde krukken binnen gekregen. Maandag er over gebeld en dinsdag werden de correcte krukken geleverd. Toen we de dozen openden bleken er verkeerde... Vier barkrukken besteld en zaterdagochtend de verkeerde krukken binnen gekregen. Maandag er over gebeld en dinsdag werden de correcte krukken geleverd. Toen we de dozen openden bleken er verkeerde schroeven bij te zitten. Stoel schroeven geen kruk schroeven. Weer gebeld.. Nalevering schroeven zou de volgende dag gebeuren. Vervolgens kwam er niks. Zaterdag ochtend schroeven ontvangen....incomplete set. Kwamen zowel ringetjes als schroefjes te kort.
Zaterdagmiddag weer een mail richting livin24. Nu waren we er echt klaar mee. De situatie weer uitgelegd en kreeg een mail terug dat ze hoopte dat alle problemen nu ondertussen waren opgelost en wenste ons veel plezier met de nieuwe krukken. NEE. WE KOMEN NOG STEEDS SCHROEVEN TE KORT.
Vanochtend een mail gekregen dat een medewerkster ze zelf uit het magazijn heeft gehaald en ondertussen hoop ik morgen te kunnen zitten.

Beter lezen. Dit waren hele domme fouten die in mijn ogen niet gemaakt hadden mogen worden. Zeker niet na twee pogingen. Dubbel check de bestelling voordat het de deur uitgaat. Zeer slordig.

Beste Hetty,
Bedankt voor jouw review en wat jammer om te horen dat jij niet tevreden bent met ons.
Beste Hetty,
Wij hebben direct met jou meegekeken in jouw order en zie dat er inderdaad, spijtig genoeg, meerdere dingen fout zijn gegaan in jouw order. Dit is natuurlijk absoluut niet de bedoeling en betreuren wij dan ook ten zeerste.
Ik zie in jouw order dat wij inmiddels contact met jou hebben gehad en dat de missende schroeven inmiddels onderweg naar jou zijn.
Wij hopen dat jij deze snel in ontvangst mag nemen en jij uiteindelijk snel gebruik kan gaan maken van jouw bestelde barkrukken.
Ons excuus voor deze ontzettend vervelende situatie!

Annemarie

Perfect! Snelle levering, mooie lamp. Niets op aan te merken.

Beste Annemarie,
Wij wensen jou veel plezier...
Beste Annemarie,
Wij wensen jou veel plezier met jouw prachtige nieuwe tafellamp en zien je graag terug in onze website of in een van onze showrooms!

Karen Millenaar

Prima advies in de winkel, amersfoort

Beste Karen Millenaar,
Wij wensen jou veel...
Beste Karen Millenaar,
Wij wensen jou veel plezier met jouw prachtige nieuwe Hanglamp en zien je graag terug in onze website of in een van onze showrooms!

C.A.Drost

Prima!

n.v.t.

Beste C.A. Drost,
Wij wensen jou veel...
Beste C.A. Drost,
Wij wensen jou veel plezier met jouw prachtige nieuwe Ivy Fauteuil en zien je graag terug in onze website of in een van onze showrooms!