LIVIN24

1939 beoordelingen

1939 Reviews

Van Steelant Dimitri

Erste maal besteld bij deze webshop en het is een toppper!

Nihil.

Beste Van Steelant Dimitri,
Bedankt voor je mooie review en wat ontzettend leuk om te lezen dat je tevreden bent met ons, hier worden wij uiteraard blij van.
Wij wensen jou veel plezier met...
Beste Van Steelant Dimitri,
Wij wensen jou veel plezier met jouw prachtige nieuwe Vlinderstoel en zien jou graag terug in onze website of in een van onze showrooms!

Goedschalk

Sinds vorig jaar klant bij Livin24 en heb hier mooie producten besteld waar ik dagelijks volop nog van geniet. Het assortiment wordt steeds uitgebreider waardoor ik als klant ook dan weer terug kom... Sinds vorig jaar klant bij Livin24 en heb hier mooie producten besteld waar ik dagelijks volop nog van geniet. Het assortiment wordt steeds uitgebreider waardoor ik als klant ook dan weer terug kom of het aan vrienden/familie ook aanraad. Echter als een product retour wordt gestuurd duurt het weken voordat je het bedrag terug gestort krijgt en zal je hier als klant zelf achter aan moeten gaan. Kortom, ik wacht nu 1 maand!!!

Mooi assortiment en snelle levering bij het plaatsen van een order. Het crediteringproces is echter teleurstellend.

Mar

Net ingepakt product. Super handig dat de barkrukken op 3 hoogtes kunnen worden ingesteld met de meegeleverde verlengstukken.

Beste Mar,
Beste Mar,
Wij wensen jou veel plezier met jouw prachtige nieuwe Mikky barkrukken en zien je graag terug in onze website of in een van onze showrooms!

Marjoleine

Duidelijke website met mooie producten voor een redelijke prijs.

Beste Marjoleine,
Bedankt voor je mooie review en wat ontzettend leuk om te horen dat je tevreden bent met ons, hier worden wij uiteraard blij van.
Beste Marjoleine,
Wij wensen jou veel plezier met jouw bestelling en zien je graag terug in onze website of in een van onze showrooms!

Rick

Het product is snel en netjes ingepakt geleverd met eenvoudige beschrijving voor montage.

Nee, goede service

Beste Rick,
Beste Rick,
Wij wensen jou veel plezier met jouw prachtige nieuwe Texas barkrukken en zien je graag terug in onze website of in een van onze showrooms!

A. van Oostrum

Super goed! Ik had een paar keer contact nodig met de klantenservice en die losten alles voor mij perfect op. Snelle reacties en goed gehoord.

Geen :)

Beste A. van Oostrum,
Beste A. van Oostrum,
Wij wensen jou veel plezier met jouw prachtige nieuwe Toby barkrukken en zien je graag terug in onze website of in een van onze showrooms!

Fam. krenger uit Apeldoorn

Geweldig geholpen en zeer vriendelijk behandeld, top ????

-----

Beste Fam. Krenger,
Beste Fam. Krenger,

V huis

Beste V Huis,
Beste V Huis,
Wij wensen jou veel plezier met jouw prachtige nieuwe Ivy fauteuil en zien je graag terug in onze website of in een van onze showrooms!

Van der Straeten Suzy

Super tevreden, snel en tip top afgehandeld, kon niet beter.

Geen want ik was super tevreden

Beste Suzy,
Beste Suzy,
Wij wensen jou veel plezier met jouw prachtige nieuwe wandrek Dyon en zien je graag terug in onze website of in een van onze showrooms!

Dubbelman

Snelle levering en een prachtige fauteuil.

Beste Dubbelman,
Beste Dubbelman,
Wij wensen jou veel plezier met jouw prachtige nieuwe Lyla Fauteuil en zien je graag terug in onze website of in een van onze showrooms!