8.5 /10

checkbox92% beveelt Livit Orthopedie aan!

Anoniem.

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Niet tevreden

Niet tevreden.

Brugman.

Heb alles verteld.

Onprettig.

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Telefoniste wist niet waar ik het over had.. bleef dingen constant herhalen.. sprak niet echt goed Nederlands..

Kan stukken beter

Heel makkelijk om zelf een afspraak te maken. Ik had me vergist met een andere afspraak en kon toen na telefonisch contact nog dezelfde dag terecht.

Goede klantenbehandeling

Het leven mef livit koesen

Ik heb een goede ervaring met Livit

Perfect

SterSterSterSterLege ster

Over het algemeen tevreden maar Vaals ligt absoluut niet in de buurt van Roosendaal. Aanrader als u telefonisch belt, om te checken welke Livit in de buurt ligt

Algemeen tevreden

Ria Kos

Perfect bedrijf met deskundige mensen

W A Vink

Goede ervaring

Perfekt

Joke Versteeg

Mijn schouderbrace hield mijn schouder voorheen in de kom. Naar de operatie (omgekeerde schouder prothese kantel nu mijn schouderblad) Maar met de brace om geef dat wel meer rust. Er is altijd goed naar mijn probleem geluisterd en mee gedacht.

Dik tevreden al ruim 12 jaar ✅

Wim Bovenlander

Reviewtitel
Door deze simpele oplossing is de kwaliteit van het leven weer toegenomen.

Sjèr Gense

ik wordt al 7 jaren deskundig geholpen door de medewerkers van Livit. Voor alle facetten is er een deskundige en vriendelijke medewerker

de helpende hand

H.G.P.H SchneidersVaes

Positief en behulpzaam en meedenkend

Hulpmiddelen

Snel en goed geholpen

Livit Orthopedie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Livit Orthopedie heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 1 juli 2017

Livit Orthopedie

Zolang niets ons in de weg staat om te doen wat we willen, voelen we ons vrij. En wie zich vrij voelt, kan op zijn eigen manier genieten van het leven. Pas als onze vrijheid wordt beperkt, bijvoorbeeld door een probleem met bewegen of lichaamshouding, beseffen we hoe waardevol deze eigenlijk is. Wie zou er dan niet alles voor over hebben om die vrijheid, of tenminste een groot deel daarvan, terug te krijgen?

Anoniem.

Joke Versteeg

Dik tevreden al ruim 12 jaar ✅

Wim Bovenlander

Reviewtitel
Door deze simpele oplossing is de kwaliteit van het leven weer toegenomen.

Sjèr Gense

de helpende hand