9.5 /10

checkbox100% beveelt Loft76 aan!

Anita

Goed advies gekregen bij aankoop van dressoir

Claessens

Wij hebben de samenwerking met Loft76 als heel prettig ervaren. Goed interieur- en kleuradvies, stijlvolle meubels, tapijten, verlichting en accessoires. Een compliment voor het eindresultaat en service.

Siska Boorsma

SterSterSterSterLege ster

Na jaren waren we toe aan een update van het interieur van onze woonkamer. Caroline maakte een verrassend en uniek ontwerp waarin alle onze wensen samen kwamen en ook elementen werden toegevoegd die wij zelf niet hadden bedacht.

Eindoordeel

Bij onze zoektocht naar nieuw meubilair, of eigenlijk een volledig nieuwe “look” voor onze woonkamer stuitten we op Loft76, waar we nog geen ervaring mee hadden. Vanaf 't eerste contact zijn onze verwachtingen overtroffen. Ran, Caroline en hun team straalden vanaf het begin rust uit, zonder oneigenlijke druk om tot besluiten te komen. Startend met een intake bij ons aan huis, om vandaaruit in detail al onze wensen, maar….ook zeker hun eigen adviezen tot een interieuradvies en –ontwerp te laten samensmelten. Na overeenstemming daarover op hoofdlijnen werden meerdere opties qua invulling van zitmeubels, TV-meubilair, vloerkleden en verlichting aan ons voorgelegd, die we 1 voor 1 zijn gaan bespreken. Daarbij werd tijd noch moeite gespaard om vragen te beantwoorden – al of niet na ruggespraak met de fabrikant(en) – of om zelfs nog gedetailleerde tekeningen te maken (tot op het detailniveau van gevolgen van keuze voor bepaald meubilair voor bestaande verwarmingspunten of stopcontacten…). Ook vermeldenswaardig was dat Loft76 daarbij niet binnen de grenzen van haar eigen productportfolio bleef, maar ook leveranciers van bijvoorbeeld professionele haarden kon voorstellen, of zelfs terzakekundige interieurbouwers en stucadoorsbedrijven. Samengevat: ondanks al vele jaren ervaring met het bezoeken van talloze andere woonwinkels en interieuradviseurs, is naar onze mening Loft76 dé plek gebleken voor “one stop shopping” op interieurgebied.

Rust in het proces, en respect voor mening, stijl en …budget van de klant. Eerlijke eigen mening. Advies en ontwerp in detail. Nakomen van afspraken. After sales service.

G.Slabbers / W . Vreeker

DÉ interieurzaak voor onze smaak en ervaring

Een eclectische collectie, een persoonlijke benadering, goed advies met alle tijd om tot een orde keuze te komen en daarbij ook nog super service .

Vonsée

Fijne service, mooi product geleverd

Familie Obers

Inspirerende interieurtips, goede klik met bedrijf, meedenkend, niet opdringerig, wij houden van eenvoud en stijlvol; laat je inspireren!

Ermie van Tiel

Professionele adviezen

Loft76

Wij zijn zeer tevreden over Loft76. Ran heeft ons prima geholpen in de keuze van de bank en kleed. Een eerlijke en duidelijk persoonlijk advies.

Anke

We zijn heel goed geholpen bij het uitzoeken van nieuwe meubels en raambekleding!

Ron van IJzendoorn

Prima bedrijf met een familiair tintje..

Persoonlijke benadering

Linda Velter

Fijn geholpen. We wisten al wat we ongeveer wilden en hebben samen met Anne een moodboard gemaakt en het plan compleet gemaakt. Goede communicatie over de levering en alles netjes afgeleverd.

Advies

Henskens

Opdenberg

Sehr gute persönliche, kompetente und individuelle Beratung!!!

Clout

Wij hebben gebruik gemaakt van interieuradvies. Caroline heeft goed naar onze wensen geluisterd en dit in een prachtig ontwerp verwerkt. We konden hierin nog steeds onze eigen inbreng geven. Wat geresulteerd heeft in een paar kleine aanpassingen. Het op de hoogte houden van het verloop van het traject en de komst van de meubelen was top geregeld door Freddy. Ook het afstemmen zodat alles in 1 keer komt is top. De overige collega's hebben gezorgd voor het plaatsen van de meubels en het goed en prettig te woord staan bij mail of telefoon. Al met al een hele goede ervaring.

Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf

Loft76 verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Loft76 heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 30 september 2015

Loft76

Loft76 is gevestigd in een bijzonder, monumentaal pand en gelegen aan één van de mooie singels rond het centrum van Roermond. De winkel is ontstaan vanuit ons interieur ontwerpbureau. Sinds 2008 geven wij deskundig advies over indeling, licht, materialen, stoffering en kleur. Inmiddels is zowel ons ontwerpbureau als onze winkel gevestigd onder één dak. In onze winkel kunt u terecht voor nieuwe en oude (vintage) designklassiekers, woondesign van gerenommeerde ontwerpers en bijzondere accessoires.

Godsweerdersingel 76

Ermie van Tiel

Professionele adviezen

Anke

Ron van IJzendoorn

Prima bedrijf met een familiair tintje..

Persoonlijke benadering

Linda Velter

Advies

Henskens

Opdenberg

Sehr gute persönliche, kompetente und individuelle Beratung!!!

Clout

Loft76 heeft de volgende resultaten bereikt: