Job Sjoukens
Werken met LogoLove is echt een absolute grap! Je denkt dat je een logo laat ontwerpen, maar in werkelijkheid ontwerp je het grotendeels zelf. Je moet namelijk twee voorbeelden aanleveren, en die worden vervolgens samengevoegd tot jouw zogenaamd “unieke” logo. Eerlijk is eerlijk: het logo ziet er wel oke uit, maar als je een vormgever moet vertellen dat je beter in CMYK -en niet in RGB- kan ontwerpen omdat drukwerk daar nou eenmaal in werkt zakt bij mij mijn broek af. E-mails worden als je geluk hebt na 3 tot 4 dagen eens beantwoord. De huisstijl die gemaakt wordt lijkt op een standaard template dat gebruikt wordt. Vraag je iets creatiefs voor de achterzijde komt ie met strepen terwijl het logo uit bolletjes bestaat. Zelfs ChatGPT is nog creatiever. Kortom, 300 euro betaald voor twee logo's die uiteindelijk alleen qua kleur verschillen en een briefpapier en visitekaartje dat ik uiteindelijk zelf maar opgemaakt heb omdat alles zo lang duurt! De helft van mijn geld teruggevraagd omdat ik geen vertrouwen meer heb in een goede afloop, natuurlijk nooit meer iets van gehoord! De maand vertraging die ik heb opgelopen was gelukkig wel gratis! LovoLove? LogoNeverNooitMeer!
- Aangekocht product
- Logo voor holding en werkmaatschappij