LogoLove

Snelheid oplevering
Kwaliteit logo / huisstijl / website

Snelle reactie en erg tevreden over het resultaat!

Mooie voorbeelden, luisteren naar de ideeen kan misschien iets beter. Hippe moderne ontwerpers.

Mooi Overhemd

Snelheid / communicatie is top, kwaliteit van design is goed, maar niet perfect. Hier is de prijs echter ook naar.

Invent beveiliging

Wij hebben een heel goede ervaring gehad met Logolove en in het bijzonder onze accountmanager Milan.
Ondanks dat al het contact via mail gaat zijn onze wensen goed overgekomen en heeft Milan dit omgezet in een Logo en huisstijl waar wij zeer tevreden mee zijn! Niks was te gek, alle wensen een aanpassingen werden doorgevoerd, echt top!

Vriendelijke en snelle communicatie. Kwaliteit in een zeer kort tijdsbestek. Heel veel ruimte voor eigen inbreng en aanpassingen aan voorstellen.

Thara

Prachtig eindresultaat. Het designwerk is van hoog niveau. Ook ben ik zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en de snelheid. Niets is teveel en er wordt overal adequaat op gereageerd. Ik zou... Prachtig eindresultaat. Het designwerk is van hoog niveau. Ook ben ik zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en de snelheid. Niets is teveel en er wordt overal adequaat op gereageerd. Ik zou hier zeker nog een keer iets afnemen. Hele prettige samenwerking.

Alles is perfect!

Sweet Little Meadow

Zeer prettige ervaring, duidelijke communicatie.