Ik was uitgekeken op het logo dat ik al had. Een nieuwe site met een nieuw concept, moesten voor mij gepaard gaan met een nieuw logo! Ik heb in het kort uitgelegd wat mijn ideeën waren en binnen...Ik was uitgekeken op het logo dat ik al had. Een nieuwe site met een nieuw concept, moesten voor mij gepaard gaan met een nieuw logo! Ik heb in het kort uitgelegd wat mijn ideeën waren en binnen twee dagen had ik precies dàt wat ik wilde. LogoLove is wat mij betreft een absolute aanrader!
Hairlarius
Ik vond dat ik goed en netjes te woord gestaan ben, eerste keer minder tevreden. Er was iets gemaakt waar ik niet helemaal om vroeg, maar uiteindelijk ben ik dik te vreden. Bedankt
Herman IT
Ik ben erg tevreden over wat het logo en huisstijl is geworden. Er werden een viertal concepten aangeleverd, na de keuze, is er nog genoeg ruimte voor finetuning, om tot het uiteindelijke resultaat...Ik ben erg tevreden over wat het logo en huisstijl is geworden. Er werden een viertal concepten aangeleverd, na de keuze, is er nog genoeg ruimte voor finetuning, om tot het uiteindelijke resultaat te komen! Communicatie heb ik als prettig en snel ervaren. Kortom: helemaal top.
Serdar Saritas
Super bedankt jongens. Het ziet er allemaal heel goed uit.
Vincent Soplantila
Ze hebben fantastisch werk verricht. Wij zijn enorm tevreden met deze samenwerking.
la waaij Jessika de waijer
Top Flexibel en goed in contact met klant Snel maar niet vluchtig Eerlijk waar ......voor iedereen een ontzorgende partner
Snel en een prachtig eindresultaat!
MeesterModel
Ben zeer tevreden over de werkwijze van LogoLove. Klantvriendelijk, bekwaam en vooral ook snel!
Sylvia praktijk de verbinding
Klantvriendelijk, snelle service en goed resultaat. Zeer tevreden!