LogoLove

Snelheid oplevering
Kwaliteit logo / huisstijl / website

Joshua louisa

Uitstekende service en erg hoge vakkundigheid

Melanie Scholten/ De Kleine Draak

Ik was uitgekeken op het logo dat ik al had. Een nieuwe site met een nieuw concept, moesten voor mij gepaard gaan met een nieuw logo! Ik heb in het kort uitgelegd wat mijn ideeën waren en binnen... Ik was uitgekeken op het logo dat ik al had. Een nieuwe site met een nieuw concept, moesten voor mij gepaard gaan met een nieuw logo! Ik heb in het kort uitgelegd wat mijn ideeën waren en binnen twee dagen had ik precies dàt wat ik wilde.
LogoLove is wat mij betreft een absolute aanrader!

Hairlarius

Ik vond dat ik goed en netjes te woord gestaan ben, eerste keer minder tevreden. Er was iets gemaakt waar ik niet helemaal om vroeg, maar uiteindelijk ben ik dik te vreden. Bedankt

Herman IT

Ik ben erg tevreden over wat het logo en huisstijl is geworden. Er werden een viertal concepten aangeleverd, na de keuze, is er nog genoeg ruimte voor finetuning, om tot het uiteindelijke resultaat... Ik ben erg tevreden over wat het logo en huisstijl is geworden. Er werden een viertal concepten aangeleverd, na de keuze, is er nog genoeg ruimte voor finetuning, om tot het uiteindelijke resultaat te komen! Communicatie heb ik als prettig en snel ervaren. Kortom: helemaal top.

Serdar Saritas

Super bedankt jongens. Het ziet er allemaal heel goed uit.

Vincent Soplantila

Ze hebben fantastisch werk verricht. Wij zijn enorm tevreden met deze samenwerking.

la waaij Jessika de waijer

Top
Flexibel en goed in contact met klant
Snel maar niet vluchtig
Eerlijk waar ......voor iedereen een ontzorgende partner

Snel en een prachtig eindresultaat!

MeesterModel

Ben zeer tevreden over de werkwijze van LogoLove. Klantvriendelijk, bekwaam en vooral ook snel!

Sylvia praktijk de verbinding

Klantvriendelijk, snelle service en goed resultaat. Zeer tevreden!