LogoLove

Snelheid oplevering
Kwaliteit logo / huisstijl / website

Beauty & Nails Michelle

Logolove heeft me goed geholpen. Alleen zou het helemaal super zijn als je elke keer minimaal 2 logo's krijgt ook bij elke aanpassing.

Andre

Mijn ervaring was persoonlijk, zeer gemotiveerd bedrijf en bereid om samen naar het beste resultaat te zoeken, en uit te zoeken.

Spiel mir einer! B.V.

Wij waren al lang op zoek naar een nieuw logo voor ons bedrijf.
Wij waren al lang op zoek naar een nieuw logo voor ons bedrijf.
Geen gemakkelijke opgave omdat we erg gespecialiseerd zijn, maar samen met LogoLove hebben we goed overlegd en bijna mee-ontworpen.
Het resultaat is geweldig geworden en we zijn er heel tevreden over.
Binnenkort maar eens praten over de huisstijl :-)

Dank jullie wel voor de geweldige service!

Kordaat training & advies

Persoonlijke, snelle en correcte service. Er word goed meegedacht en geluisterd naar de wensen van de klant. Ook werd de huisstijl erg snel geleverd. Al met al alleen maar goed ervaringen

LogoLove heeft het logo ontworpen voor mijn nieuwe bedrijf en wist meteen qua vorm & kleur de juiste snaar te pakken.

Proposalshoot.nl

Vanaf het eerste contactmoment, via de chat na sluitingstijd, had ik het gevoel dat het met de service wel goed zat. Communicatie is het belangrijkste middel om elkaar goed te begrijpen en dat is... Vanaf het eerste contactmoment, via de chat na sluitingstijd, had ik het gevoel dat het met de service wel goed zat. Communicatie is het belangrijkste middel om elkaar goed te begrijpen en dat is wat er zeker niet ontbreekt bij LogoLove. Ik heb niet veel hoeven uit te leggen om te komen tot mijn droom ontwerp. De belofte binnen 48 uur te leveren is uiteraard ook waargemaakt. Ik niets anders zeggen dat LogoLove bedrijf is waar service hoog in het vaandel staat en er een team werkt dat pas tevreden is als de klant dat ook is. Bedankt voor het fantastische ontwerp en graag tot de volgende opdracht!

Zojuist alle documenten gekregen van Logolove, ziet er top uit. Heeft net iets langer geduurd dan verwacht maar dat heeft te maken met de wijzigingen die ik wilde. Verder erg goed

Dentalasion

Ik heb mijn logo en mijn huisstijl laten ontwerpen door LogoLove. Binnen 2 dagen mijn logo voorstel gekregen. Wilde wijzigingen doorvoeren en dat mocht, werd snel gedaan. Leuke mensen om mee te... Ik heb mijn logo en mijn huisstijl laten ontwerpen door LogoLove. Binnen 2 dagen mijn logo voorstel gekregen. Wilde wijzigingen doorvoeren en dat mocht, werd snel gedaan. Leuke mensen om mee te werken. 5/5

Drivvver

Accuraat en leveren prachtige ontwerpen. Aanrader voor als je een logo zoekt.