LogoLove

- snel aangeleverd
- creatief werk
- top klantenservice

Delta Trita

Mijn nieuwe logo werd vandaag aangeleverd. Ging om een redesign van mijn huidige logo en missie geslaagd

Tribago

Goed geholpen vanaf dag 1. Snelle, vriendelijke klantenservice & topkwaliteit voor een mooie prijs.

Prachtig eindresultaat, aanrader voor iedereen die op zoek is naar een professioneel logo bedrijf

Boeken en Co

Ben blij met mijn nieuwe huis stijl, kwaliteit voor een erg mooie prijs. Goede afwerking en een van de betere klantenservices die ik heb meegemaakt.

MKJ

Snelle en nette oplevering. Aanrader.

Gewoon Lekker Puur

Redesign van Mijn logo en huisstijl laten doen door logolove. Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid, de creativiteit en het meedenken. Ook de snelheid van werken is erg fijn en goed! Ik... Redesign van Mijn logo en huisstijl laten doen door logolove. Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid, de creativiteit en het meedenken. Ook de snelheid van werken is erg fijn en goed! Ik kan iedereen aanbevelen met logolove samen te werken.

Vriendelijk geholpen. Eerste keer niet helemaal tevreden met het logo, kleine aanpassingen waren snel gemaakt en nu is het perfect!

AvansMarkt

Zeer positief over de oplevering, klantenservice en kwaliteit van LogoLove

Top logo en snel opgeleverd!