- snel aangeleverd - creatief werk - top klantenservice
Delta Trita
Mijn nieuwe logo werd vandaag aangeleverd. Ging om een redesign van mijn huidige logo en missie geslaagd
Tribago
Goed geholpen vanaf dag 1. Snelle, vriendelijke klantenservice & topkwaliteit voor een mooie prijs.
Prachtig eindresultaat, aanrader voor iedereen die op zoek is naar een professioneel logo bedrijf
Boeken en Co
Ben blij met mijn nieuwe huis stijl, kwaliteit voor een erg mooie prijs. Goede afwerking en een van de betere klantenservices die ik heb meegemaakt.
MKJ
Snelle en nette oplevering. Aanrader.
Gewoon Lekker Puur
Redesign van Mijn logo en huisstijl laten doen door logolove. Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid, de creativiteit en het meedenken. Ook de snelheid van werken is erg fijn en goed! Ik...Redesign van Mijn logo en huisstijl laten doen door logolove. Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid, de creativiteit en het meedenken. Ook de snelheid van werken is erg fijn en goed! Ik kan iedereen aanbevelen met logolove samen te werken.
Vriendelijk geholpen. Eerste keer niet helemaal tevreden met het logo, kleine aanpassingen waren snel gemaakt en nu is het perfect!
AvansMarkt
Zeer positief over de oplevering, klantenservice en kwaliteit van LogoLove