LogoLove

Snelheid oplevering
Kwaliteit logo / huisstijl / website

Sofie Declercq

Eerste contact aangenaam, maar na mijn laatste aanlevering informatie plots volledige radiostilte sinds 6 juni. Ik heb ondertussen reeds meerder keren gemaild om te vragen wat de stand van zaken... Eerste contact aangenaam, maar na mijn laatste aanlevering informatie plots volledige radiostilte sinds 6 juni. Ik heb ondertussen reeds meerder keren gemaild om te vragen wat de stand van zaken is, maar ik krijg geen enkele reactie. m.a.w ik heb betaald voor een pakket logo en huisstijl en heb nog steeds niet eens een logo ontvangen. Zeer onprofessioneel !

JDC Elektrotechniek

(Bewerkt)

Geen mening

24Home

Goede ervaring. We hebben hier meerdere logo's laten ontwerpen en meestal waren ze bijna meteen goed.

INN CAR detailing

Zeker inorde!

Sol Security

Ik heb binnen een week het eerste logo ontwerp gekregen, hier wou ik een kleine aanpassing op hebben en dit was met een dag geregeld.
Ik ben helemaal tevreden

BeardoilEssentials

1 woord geweldig - erg fijn samengewerkt en een mooi logo gekregen

VA & Financial Support Yolanda van Leeuwen

De beloofde 2 werkdagen werd niet gehaald, dit is een paar dagen later geworden. Dit is natuurlijk nog steeds snel. Er wordt snel op e-mails gereageerd en het contact met Milan kan ik als zeer... De beloofde 2 werkdagen werd niet gehaald, dit is een paar dagen later geworden. Dit is natuurlijk nog steeds snel. Er wordt snel op e-mails gereageerd en het contact met Milan kan ik als zeer prettig ervaren. Al met al ben ik heel erg blij met mijn mooie logo. En is het precies geworden zoals ik me had voorgesteld.

Viva la vida zorg

Snel en vakkundig

Walter

Erg professioneel en wij zijn enorm blij met het logo en huisstijl. Dikke 5 sterren en aanrader voor iedereen die op zoek is naar een mooi logo

ITformed

Ze luisteren goed naar je wensen en komen met een snelle reactie en oplevering.