Milan heeft voor mij een prachtig bedrijfslogo, een visitekaartje en briefpapier ontworpen. Na maanden kwam ik bij hem terug met meerdere vragen. Hij hielp mij direct. Wat een klasse! Een echte...Milan heeft voor mij een prachtig bedrijfslogo, een visitekaartje en briefpapier ontworpen. Na maanden kwam ik bij hem terug met meerdere vragen. Hij hielp mij direct. Wat een klasse! Een echte aanrader!
Incoser
Duidelijk, helder en goed meer is er niet nodig
BreimerTechniek
Mooi en snel mijn logo gemaakt en zeer tevreden correcte afhandeling zeer een aanrader
VividHome
Makkelijk en snel
Bvkr.nl
Erg blij mee
Lorious
Top kwaliteit, ik ben zeer content met mijn logo en visitekaart. Ziet er erg professioneel uit. Service is verder goed en er werd goed geluisterd naar onze wensen
Sports Trucido
Zeer klantvriendelijke services en professioneel logo voor mijn bedrijf Sports Trucido
DMR Uit en luchtafdichting
Ik ben heel goed geholpen en zeer tevreden. Voor mij een dikke 10
Trotsche
Mijn logo, huisstijl en website heb ik laten ontwerpen door LogoLove. Ontzettend tevreden met de service die zij bieden. Ze zijn erg aardig en reageren erg snel als ik een vraag heb of er iets aan...Mijn logo, huisstijl en website heb ik laten ontwerpen door LogoLove. Ontzettend tevreden met de service die zij bieden. Ze zijn erg aardig en reageren erg snel als ik een vraag heb of er iets aan de hand is. Zeker een aanrader dus!
ICT by Eef
Het design brengt precies dat naar voren wat belangrijk is