Annerie de Vries

Plezierige communicatie, duidelijke instructies voor mijn dochter. Bereikbaar.

Toegankelijk en ze kan goed omgaan met kinderen.

Ze is duidelijk en vriendelijk naar ons toe en mijn kind gaat er met plezier naar toe dat is het belangrijkste

Zij kan goed inspelen aan de behoeftes van het kind. Het was een erg prettige samenwerking. Sinds zij in beeld beeld was maakte mijn zoon sprongen vooruit. Ja zou zeker haar aanbevelen.

Onze zoon is enorm goed geholpen en hij ging met veel plezier er naar toe

Brenda is altijd professioneel, aardig en communiceerde heel goed met mijn kind, die het heel leuk vond om daarheen te gaan. Bovendien heeft ze regrlmatig contact gehad met de jufen. Ik kan haar... Brenda is altijd professioneel, aardig en communiceerde heel goed met mijn kind, die het heel leuk vond om daarheen te gaan. Bovendien heeft ze regrlmatig contact gehad met de jufen. Ik kan haar alleen maar aanraden

A. Coban

De omgang met ons. En de resultaten die wij hebben geboekt.

Het is een lieve vrouw ze neemt de tijd legt alles goed uit aan mijn dochter echt een topper

Zeer prettig in de omgang, stelde mijn kind om zijn gemak, deskundig zonder te vervallen in vaktaal, nam rustig de tijd om dingen uit te leggen. En bovenal: het slissen van mijn kind verminderde al... Zeer prettig in de omgang, stelde mijn kind om zijn gemak, deskundig zonder te vervallen in vaktaal, nam rustig de tijd om dingen uit te leggen. En bovenal: het slissen van mijn kind verminderde al snel, dus de oefeningen sloegen goed aan en zijn snel ingesleten.

Goed resultaat en ze was heel leuk en enthousiast.