W. Oosterveld
- Ervaringen LOI
- Men reageert adequaat in geval de vraagstelling duidelijk is.
- Gevolgde cursus
- Persoonlijk maatschappelijk begeleider
86% beveelt LOI - Leidse Onderwijsinstellingen aan!
86% beveelt LOI - Leidse Onderwijsinstellingen aan!
Microsoft Excel - Basis
Opleiding docent wiskunde
Schuldhulpverlener
Hbo
HAVO
LOI - Leidse Onderwijsinstellingen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
LOI - Leidse Onderwijsinstellingen heeft de volgende resultaten bereikt:
LOI - Leidse Onderwijsinstellingen