Wendy

Leuke en serieuze typecursus

Ervaring LOI Kidzz

Het verhaal van de typecursus is voor kinderen erg leuk en helpt ze goed om het vol te houden. Onze zoon heeft heel goed leren typen met deze typecursus.

K. Clemens / A. de Rooij

Een hele uitdagende en leerzame typecursus!

Ervaring LOI Kidzz

Je wordt meegenomen in een spannend avontuur en het blind typen gaat zo eigenlijk vanzelf. Een grote uitdaging om het mysterie op te lossen en vertrouwen te krijgen in je eigen typevaardigheden. Een... Je wordt meegenomen in een spannend avontuur en het blind typen gaat zo eigenlijk vanzelf. Een grote uitdaging om het mysterie op te lossen en vertrouwen te krijgen in je eigen typevaardigheden. Een grote motivatie om het typen onder de knie te krijgen door het speelse karakter. Echt een aanrader voor ieder kind!

Van Ruler

Leuke manier om te leren typen!

Ervaring LOI Kidzz

Leuke omgeving en interactief verhaal met voldoende afwisseling in de oefeningen.

Meijer

Super

Heel leuk

Isis

Leuke typecursus voor kinderen

Ervaring LOI Kidzz

LOI Kidzz maakt een typecursus voor kinderen net even wat leuker dan de meeste andere typecursussen. Het spelelement zorgt dat het niet gaat vervelen en dat er in korte tijd een goed resultaat wordt... LOI Kidzz maakt een typecursus voor kinderen net even wat leuker dan de meeste andere typecursussen. Het spelelement zorgt dat het niet gaat vervelen en dat er in korte tijd een goed resultaat wordt behaald.

RS

Leuk en uitdagende typecursus

Goed geregeld. Verloopt digitaal prima

M dunnink

Ervaring kaj

Ervaring LOI Kidzz

Erg leuk opgezette cursus. Onze 7 jarige zoon kon het prima volhouden en is met vlag en wimpel geslaagd.

Esther Martens

Graag uitgebreidere versie voor Dylexie

Ervaring LOI Kidzz

Het is een leuke interactieve manier om te leren typen. Jammer is wel dat de Dylexie versie niet alles voorleest waardoor wij veel hulp moesten geven.

Erika Spiekerman

Dikke 10

Ervaring LOI Kidzz

Je wordt netjes op de hoogte gehouden van de voortgang van je kind. Duidelijke weekrapportage.

Cynthia

Leuke, interactieve en leerzame typcursus

Ervaring LOI Kidzz

Mijn beide dochters hebben hun typdiploma hehaald met LOI kidzz. Het is een leuke, interactieve typcursus. Elke week wordt afgesloten met een toets en ouders krijgen daar elke week een rapportage... Mijn beide dochters hebben hun typdiploma hehaald met LOI kidzz. Het is een leuke, interactieve typcursus. Elke week wordt afgesloten met een toets en ouders krijgen daar elke week een rapportage van. Dat is fijn! Je weet precies hoe het verloopt. Mijn dochters hebben altijd met plezier het typen geleerd. Natuurlijk is het af en toe even doorzetten, maar door de interactieve vorm worden ze goed gestimuleerd. Ook is het mogelijk om extra te oefenen als je dat wilt, dat is handig als een bepaalde letter wat moeilijker is om te leren. 1 Dochter heeft met de dyslexie variant getraind. Ook dat verliep boven verwachting. Deze typcursus is dus ook zeer geschikt voor kinderen met dyslexie. Ik kan deze typcursus daarom van harte aanbevelen.