Smit

Mijn dochter is heel blij dat ze deze cursus heeft gedaan, ik kan nu echt super snel meetiepen op school zegt ze?
Zelf ben ik tevreden over Loi omdat ze heel flexibel zijn, door om...
Zelf ben ik tevreden over Loi omdat ze heel flexibel zijn, door om standigheden hadden we meer rijd nodig, geen probleem, alleen die tablet was een farce...

Carolien Vink

Leuke cursus, ik heb mijn dochter amper moeten stimuleren om weer een les te doen.

Ervaring LOI Kidzz

Omdat mijn dochter nu goed en vlot kan blindtypen is de cursus zeer geslaagd. Ook het feit dat ze zelf haar lessen oppakt zonder er dagen/weken niks aan te doen wil zeggen dat de cursus haar goed... Omdat mijn dochter nu goed en vlot kan blindtypen is de cursus zeer geslaagd. Ook het feit dat ze zelf haar lessen oppakt zonder er dagen/weken niks aan te doen wil zeggen dat de cursus haar goed stimuleerde om verder te komen.

Renske Olde

Renske kan nu snel blind typen

Ervaring LOI Kidzz

het is een leuke cursus en ze leggen alles goed uit ook is het een leuk project. Renske kan nu snel blind typen.

p vermaas

Prima type cursus

Ervaring LOI Kidzz

Wij zijn zeer tevreden, omdat dit een uitdagende cursus is, die niet verveeld en je op eigen tempo kunt volgen.
En met voldoende oefeningen om in 1 keer te kunnen slagen

Richard Ditzel

Zelfs mijn ongeorganiseerde dochter kon zeer zelfstandig aan de slag!

Ervaring LOI Kidzz

De opzet van loi kidzz zorgde voor een gemotiveerde dochter van 11 jaar oud. Van te voren vreesde ik voor de nodige motiverings perikelen. Niets was minder waar, de speelse aanpak werkte goed! Mijn... De opzet van loi kidzz zorgde voor een gemotiveerde dochter van 11 jaar oud. Van te voren vreesde ik voor de nodige motiverings perikelen. Niets was minder waar, de speelse aanpak werkte goed! Mijn dochter is in het trotse bezit van een typediploma, onmisbaar voor een geslaagde middelbare school tijd.

A. Muller

Prima cursus

Ervaring LOI Kidzz

Prima cursus om thuis online te leren typen.
Goede opbouw en duidelijk te volgen voor kids

C Verhagen

Typ cursus voor dyslexie helemaal top.

Ervaring LOI Kidzz

Door de typ Cursus dyslexie heeft mijn zoon zijn eind cito toets op school super hoog gescoord. En daar zijn wij LOI Kidzz heel dankbaar voor.

Dekker

Het programma werkt erg fijn. Vind het wel jammer dat je geen melding krijgt als je kind een tijdje niet oefent. Wij kwamen hier achter omdat onze zoon een aantal weken in het gips heeft gezeten met... Het programma werkt erg fijn. Vind het wel jammer dat je geen melding krijgt als je kind een tijdje niet oefent. Wij kwamen hier achter omdat onze zoon een aantal weken in het gips heeft gezeten met zijn arm en niet kon oefenen.

Ervaring LOI Kidzz

Erg tevreden het is een nette vlotte cursus

Sonja

Zeer tevreden!

Ervaring LOI Kidzz

Onze dochter heeft met veel plezier de typecursus van LOI Kidzz gevolgd en met goed resultaat afgesloten.

Maike

Leuke spelletjes om het typen te oefenen voor alle leeftijden.

Ervaring LOI Kidzz

Het is heel moeilijk om voor een 'saaie' activiteit zoals typen een leuk programma te maken. Onze dochter was erg enthousiast, vooral ook over de spypad. Van 'bekende' spellen zijn typspellen... Het is heel moeilijk om voor een 'saaie' activiteit zoals typen een leuk programma te maken. Onze dochter was erg enthousiast, vooral ook over de spypad. Van 'bekende' spellen zijn typspellen gemaakt. Na 1 examen is ze geslaagd.