8.8 /10

checkbox99% beveelt LOI Kidzz aan!

Thuis

Spannend leerzaam

Yfke Kleijer

Leerzaam op een leuke manier!

Ervaring LOI Kidzz
Leerzaam leren typen op een leuke manier. Het spreekt de kinderen aan en helpt het leuker te maken om te leren typen. Vooral met de code bladen en de 3D bril.
Typecursus kind

Monique

Top services als het net even anders loopt dan gebruikelijk

Ervaring LOI Kidzz
Dochter met dyslexie, dus de dyslexie variant. Werkt heel prettig. Door omstandigheden diploma pas na 1,5 jaar behaald. Dan krijg je officieel geen diploma meer, dat is alleen voor het afronden van de cursus binnen 26 weken. Echter na contact met de klantenservice, zeer veel begrip voor de situatie en werd er binnen enkele weken een diploma gemaakt en ontvingen we die in de brievenbus. Dochter echt helemaal blij. Diploma hangt ingelijst openbaar kamer. Deze flexibiliteit mensgerichtheid en vriedelijkheid heeft ons erg goed gedaan. Top!
Loi kidzz typecursus dyslexie

Huijten

Spelend leren maakt het een makkie!

LOI kidzz typecursus

Joke

SterSterSterSterLege ster

Mijn dochter van 8 heeft de cursus met plezier doorlopen, ze kon echt opgaan in het verhaal. Mijn oudste dochter was wat ouder toen ze de cursus deed, en zij voelde zich een beetje opgelaten, vooral bij de uitleg van Miss J.

LOI Kidzz typecursus

Van Kessel

Aantrekkelijke manier voor kinderen om te leren

Ervaring LOI Kidzz
Mijn dochter heeft typles gedaan met LOI Kidzz. Door de lessen in spelvorm te doen en grappige en spannende filmpjes heeft ze dit met veel plezier gedaan en met goed resultaat haar typediploma behaald.
Typles

sven

SterSterLege sterLege sterLege ster

laad langzaam

is leuk maar laad heel langzaam dus ik zo voor cucktypen gaan
loi kidzz typen

Petra

Ervaring LOI Kidzz
Leuke cursus. Onze dochter heeft het typen met 10 vingers onder de knie gekregen.

A. Aalberts

Ervaring LOI Kidzz
Leuke aansluiting bij de belevingswereld van het kind. Hij ging er helemaal in op!
Loi kidzz spy game

Mariska

Leuke cursus

Ervaring LOI Kidzz
De cursus is leuk en uitdagend voor kinderen. Door het hele programma er om heen blijft het de interesse wekken.
Loi kidzz typcursus

S.V.Mercedes

Leerzaam

Ervaring LOI Kidzz
Ik vond de ervaring met LOI kidzz heel leerzaam voor mijn zoon, ook echt een aanrader voor andere kinderen. Het is heel handig vooral voor in de toekomst.
Computer typen

Annemiek

Ervaring LOI Kidzz
Prima ervaring met de dyslexie typecursus van LOI. Het spelelement maakt het leuk voor ons kind.
Dyslexie typcursus

L Brand

Uitstekende ervaring met LOI Kiezz

Ervaring LOI Kidzz
Mijn dochter heeft op een leuke, interactieve en inspirerende manier haar typecursus gehaald. Ik heb haar niet hoeven te motiveren, aangezien de cursus een spannende verhaallijn betreft en inspireerde. We zijn erg tevreden!
LOI Kidzz Spy typecursus

Storm

Prima manier om te leren typen

Ervaring LOI Kidzz
Mijn zoon heeft op een plezierige wijze leren typen. Met leuke filmpjes en spelletjes heeft hij het tot een prima einde gebracht. Als hij eens geen zin heeft, geen probleem en een andere dag gewoon verder gaan waar hij gebleven was.

Op de Weegh

Een leuke motiverende e learning.

Ervaring LOI Kidzz
Ik denk dat het afhankelijk van het kind is en zijn omgeving, er waren dagen dat we hem moesten dwingen. Dit ligt niet aan de omgeving en de opzet meer aan het kind. Wat ik wel graag zou willen. ik weet nog niet of het kan, dat de oefen teksten nog een tijdje gebruikt kunnen worden.
Gekocht , voor onze pleegzoon . Vandaar ook mijn leeftijd

LOI Kidzz verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

LOI Kidzz heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 20 maart 2014

LOI Kidzz

De cursussen van LOI Kidzz zijn ontwikkeld door ervaren onderwijsdeskundigen en zijn bestemd voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 15 jaar. Alle cursussen die LOI Kidzz aanbiedt, hebben als doel kinderen op een leuke manier een nieuwe vaardigheid te leren. Dit biedt hen een groot voordeel op school en een profijt voor de rest van hun verdere leven.

Dellaertweg 5G

2316 WZ Leiden

Thuis

Spannend leerzaam

Yfke Kleijer

Leerzaam op een leuke manier!

Typecursus kind

Monique

Top services als het net even anders loopt dan gebruikelijk

Loi kidzz typecursus dyslexie

Huijten

Spelend leren maakt het een makkie!

LOI kidzz typecursus

LOI Kidzz Spy typecursus

Storm

Prima manier om te leren typen

Op de Weegh

Een leuke motiverende e learning.

Gekocht , voor onze pleegzoon . Vandaar ook mijn leeftijd

LOI Kidzz heeft de volgende resultaten bereikt: