de Groot

Goede typecursus.

Ervaring LOI Kidzz

Goede typecursus met een goede begeleiding. Door de oefeningen leer je spelenderwijs typen.

Hermans

Een snelle,leuke en steeds boeiend blijvende cursus, geweldig!
Mijn zoon heeft de hele cursus gevolgd zonder maar 1 keer te mopperen. Had ik nooit verwacht eerlijk gezegd...

Ervaring LOI Kidzz

Heel tevreden. In mijn omgeving beveel ik hem iedereen aan omdat het op spelenderwijze gaat.

Ramalingam

Fantastic

Ervaring LOI Kidzz

Poorvika heeft in 6 maanden doel bereikt. Zeer goed cursus.

fam de Munnik

Aanrader!

Ervaring LOI Kidzz

Leuk verhaal, boeiend en spannend om te leren typen. Fijn dat je als ouders middels een rapport om te hoogte wordt gehouden en dit samen met je kind kan bespreken.

Scheffer

Het is een leuke cursus die uitnodigt om de oefeningen te maken. Ik heb niet 1x moeten aandringen op het maken van de taak.
Werkt niet goed op een tragere laptop.

Abeltje van Haren-Megens

Typecursus

Ervaring LOI Kidzz

Door het spel te spelen kan Christel nu goed blind typen. Ze vond het leuk om het spel met de spion te spelen.

Sandra Redondo Alvarez

De leukste manier om voor een kind om te leren typen.

Ervaring LOI Kidzz

Sara vond de typcursus zo leuk dat ze iedere keer met plezier en enthousiasme aan de slag ging. De combinatie van leren op een spelende wijze is geweldig!

JH van Gog

Leuke spannende typ cursus

Ervaring LOI Kidzz

Shania vond het een leuke spannende typ cursus, waardoor ze zelfstandig kon leren typen en gemotiveerd werd.

Abel Hogenhout

Typcursus kids

Ervaring LOI Kidzz

Mijn zoontje van 10 vond het leuk om dagelijks te typen. Het verhaal is spannend en hij is benieuwd hoe het verder gaat. Het typen ging hem goed af. Soms was de site niet bereikbaar en kon hij die... Mijn zoontje van 10 vond het leuk om dagelijks te typen. Het verhaal is spannend en hij is benieuwd hoe het verder gaat. Het typen ging hem goed af. Soms was de site niet bereikbaar en kon hij die dag niet typen. Maar al met al was het heel leuk en ging het allemaal snel. Hij maakte al snel vorderingen en haalde zijn diploma binnen de 20 weken.

Angelien molenaar

Leuke manier van leren

Ervaring LOI Kidzz

Leuke manier van aanleren. Goede feedback naar ouders/verzorgers.