MT van de Rotten

Effectief leerzaam en leuk

Ervaring LOI Kidzz

De cursus liep gesmeerd in alle opzichten en als ouder heb je ook zicht op het verloop van de cursus

Anneke Schinkel

Hele goede typecursus

Ervaring LOI Kidzz

Wij zijn erg tevreden over LOI Kidzz. Mijn dochter heeft haar typediploma met heel goed resultaat behaald. Maar het kind moet wel doorzettingsvermogen hebben om het iedere keer zelf op te pakken, al... Wij zijn erg tevreden over LOI Kidzz. Mijn dochter heeft haar typediploma met heel goed resultaat behaald. Maar het kind moet wel doorzettingsvermogen hebben om het iedere keer zelf op te pakken, al dan niet met behulp van ouders.

Iris

Goede en duidelijke cursus

Duidelijk

Peter Van den Boogert

Leuke Typecursus die spannend is van begin tot eind

Ervaring LOI Kidzz

De LOI kids typecursus is heel leuk en leerzaam. Enige minpunt is dat je een bepaalde uitleg soms niet opnieuw kon horen als we dat wilden.

Annemiek Appelman

Super aan alle kanten! :)

Ervaring LOI Kidzz

het was een erg goede cursus en Maria ,niet Marla, kan nu heel netjes met tien vingers typen, ze zeiden eerst Marla in plaats van Maria maar dat is toen heel keurig opgelost en ze heeft uitstel... het was een erg goede cursus en Maria ,niet Marla, kan nu heel netjes met tien vingers typen, ze zeiden eerst Marla in plaats van Maria maar dat is toen heel keurig opgelost en ze heeft uitstel gekregen van jullie en dat vonden ik en mijn vriend ook heel aardig van jullie dank jullie wel! :)

Winston van Zanten

Leuk en leerzaam

Ervaring LOI Kidzz

Onze zoon van 12 heeft met veel plezier de cursus gevolgd.

Esther Hettema

Goede feedback naar de ouders toe. Zo kun je je kind goed in de gaten houden.

Ervaring LOI Kidzz

Leuke cursus met genoeg uitdaging om het kind enthousiast te houden.

Yvonne Velemans

Kinderlijk maar wel spannend verhaal.

Ervaring LOI Kidzz

LOI Kidzz verzorgt een inzichtelijk en heldere rapportage na elke oefening.
Wat ervoor zorgt dat zowel de cursist als ook de ouders gemotiveerd blijven worden.

Prisca Hurks

Mijn dochter was erg gemotiveerd tijdens de typecursus van Loi Kidzz!

Ervaring LOI Kidzz

Loi kidzz wist de aandacht van mijn dochter van 11 vast te houden gedurende de gehele typecursus, ze heeft dubbele lessen gevolgd, omdat ze het zo leuk vond. Ik ben zeker tevreden en onder de indruk!

de gelder

Afwisseling voor kinderen en communicatie maar ouders toe vond ik duidelijk en fijn.