ML

Fijne typecursus die kinderen blijft boeien.

Ervaring LOI Kidzz

Vrijwel vlekkeloos verlopen cursus waarbij onze zoon prima heeft leren typen. Investering in tijd goed op te brengen.

Ira Huntjens

Leuke en goede cursus

Ervaring LOI Kidzz

Het was een leuke cursus met een leuk onderwerp en ik heb goed leren typen. Sommige teksten waren leerzaam, bijvoorbeeld over de wortel van een getal.

K. van Dijk

Als deelnemer van een spionageverhaal leren typen

Ervaring LOI Kidzz

Een hele leuke manier om in korte tijd goed te leren typen. Het spionage verhaal waarin ze deelnemer zijn, houdt de motivatie om te oefenen hoog.

Niels Kraaijeveld

Spelelement

Ervaring LOI Kidzz

Spannend spel elementen bevordert de motivatie.
Ondersteuning voor dyslexie.

Margreet

Tevreden ouder en kind

Ervaring LOI Kidzz

LOI heeft een aardige verhaallijn,die mijn dochter leuk vond. Er is aandacht voor houding tijdens het typen. Het zijn veel lessen en dat zorgt voor een aanzienlijke doorlooptijd. Maar beter meer... LOI heeft een aardige verhaallijn,die mijn dochter leuk vond. Er is aandacht voor houding tijdens het typen. Het zijn veel lessen en dat zorgt voor een aanzienlijke doorlooptijd. Maar beter meer kleine/korte lessen dan minder maar langere lessen.

Melissa Dillen

Goede typecursus voor kinderen

Ervaring LOI Kidzz

De typecursus is geweldig voor kinderen, door de opzet van geheim agent met opdrachten bleef Anouk heel gemotiveerd om de cursus af te maken

ingrid dons

Type jezelf blind!

Ervaring LOI Kidzz

Tevreden, ik vind het een prima programma dat kinderen helemaal zelfstandig kunnen doen. Ook fijn om als ouders telkens feedback te ontvangen.

M.Jonker

Enthousiast!

Ervaring LOI Kidzz

Ik ben erg erg enthousiast over de LOI KIDZZ .
2 van mijn 3 zijn dyslectisch en hebben allebei de cursus zonder problemen gedaan.

Maureen van der Heijden

Spelenderwijs leren typen.

Ervaring LOI Kidzz

Volgens mij makkelijk te volgen voor kinderen en spelen en ondertussen leren typen.

Leanne Bestman

Meedenkend personeel

Ervaring LOI Kidzz

Ik ben zeer tevreden. Het personeel heeft goed meegedacht om de cursus te laten slagen.
Zoon heeft ADHD. De gewone cursus was te lastig omdat hij teveel moest kijken. Na 2wekem overgestapt op de dyslexie versie. Dit ging super. Omdat hij van het vlugge is scoorde hij op netheid niet goed. Na een belletje is de cursus 3 weken teruggezet. Zo kon hij extra oefenen. Nu is hij in 1 keer geslaagd voor het examen