Joy

Leuk Leerzaam LoL

Ervaring LOI Kidzz

Mijn dochter Sanne heeft haar typediploma gehaald met LOI kids. Ze vond het leuk om deze cursus te volgen. Het was interactief en ze genoot van de Missie... Zij heeft dyslexie en heeft de dyslexie... Mijn dochter Sanne heeft haar typediploma gehaald met LOI kids. Ze vond het leuk om deze cursus te volgen. Het was interactief en ze genoot van de Missie... Zij heeft dyslexie en heeft de dyslexie variant gedaan. Ik moet zeggen dat ik het idee heb dat het haar zelfs geholpen heeft met haar spelling. Kortom een echte aanrader! Mijn oudste dochter heeft een andere online cursus gedaan. Dat was geen succes. Het verschil met LOI was heel groot. LOI was wat duurder, maar achteraf meer dan zijn meerprijs waard.

M. de Haas

Prettig programma

Ervaring LOI Kidzz

Mijn zoon heeft deze cursus goed doorlopen, was overzichtelijk en duidelijk.
Mijn zoon heeft deze cursus goed doorlopen, was overzichtelijk en duidelijk.
De feedbackrapportage voor ouders, vond ik persoonlijk wat omslachtig. Moest steeds mijn wachtwoord weer opzoeken, waardoor ik eigenlijk vrij weinig gekeken heb.

Judith Hagedoorn

Positief en flexibel

Ervaring LOI Kidzz

De cursus is positief opbouwend naar de cursist en communiceert duidelijk naar ouders toe.

Akker

Super Tevreden

Ervaring LOI Kidzz

Wij zijn zeer tevreden over de cursus, er was goede begeleiding voor de kinderen. Ouders worden goed op de hoogte gehouden d.m.v. rapportages. De cursus bleef uitdagend voor de kinderen.

Samirah Meijers

Leuk en leerzaam

Werdens

Echt voor kinderen

Ervaring LOI Kidzz

Onze zoon van 11 heeft de typecursus voor dyslectici gevolgd en vond het geweldig! De manier waarop de online LOI personages hem aanspoorden om door te gaan en om te helpen het mysterie op te lossen... Onze zoon van 11 heeft de typecursus voor dyslectici gevolgd en vond het geweldig! De manier waarop de online LOI personages hem aanspoorden om door te gaan en om te helpen het mysterie op te lossen was voor hem zeer bindend.

Daan

Super goede typecursus!

Ervaring LOI Kidzz

Het typen wordt door de typecursus spelenderwijs aangeleerd. Het is wel pittig om iedere dag toch even te oefenen, maar met een diploma als resultaat is mijn zoon zo trots! Op een gegeven moment... Het typen wordt door de typecursus spelenderwijs aangeleerd. Het is wel pittig om iedere dag toch even te oefenen, maar met een diploma als resultaat is mijn zoon zo trots! Op een gegeven moment lijkt alles wel wat op elkaar, dus iets meer variatie in de lesjes zou het nog wat uitdagender maken.

Henk

Spannend en vol actie

Ervaring LOI Kidzz

Heb alleen ervaring met de typcurses
en die was zeker goed.

Punt

Uitdagend

Ervaring LOI Kidzz

bleef leuk om te doen, ook als ze verder kwamen

geen bedrijf

Zeer goed

Ervaring LOI Kidzz

Ik ben heel tevreden hoe jullie het oppakken.