K. Sefidgar

Snel typen

Ervaring LOI Kidzz

Dankzij goede methode Daniel heeft zeer snel in korte tijd de doel bereikt en diploma behaald. Hij kan nu zeer snel met ogen dicht typen.

E. Sterken

Duidelijk

Ervaring LOI Kidzz

Cursus geeft duidelijke info en positieve feedback waardoor je kind op de juiste manier wordt gestimuleerd!

Bianca Laan

Leuke uitdagende cursus!

Ervaring LOI Kidzz

Leuke uitdagende cursus. Mis alleen na elke les een terug koppeling, nu alleen na afronden van 1 week. Sommige kinderen ronden hun week niet op de juiste manier af, waardoor je minder overzicht hebt... Leuke uitdagende cursus. Mis alleen na elke les een terug koppeling, nu alleen na afronden van 1 week. Sommige kinderen ronden hun week niet op de juiste manier af, waardoor je minder overzicht hebt als ouder of het wel goed gaat......

Petra Faarts

Typcursus Loi ervaring super ideaal voor de kids

Ervaring LOI Kidzz

Erg tevreden , zelfs tijdens vakantie even de tijd nemen om te oefenen .

geen bedrijf

Ervaring LOI Kidzz

goede ervaring hoe het met typen ging

van der Veen -Homan

De eerste zelfstudie voor kidzz

Ervaring LOI Kidzz

Hoewel het na een aantal lessen, als het nieuwtje eraf is, voor de kinderen lastig is om de discipline op te brengen voor de zelfstudie, ben ik zeer tevreden. De training is afwisselend genoeg om... Hoewel het na een aantal lessen, als het nieuwtje eraf is, voor de kinderen lastig is om de discipline op te brengen voor de zelfstudie, ben ik zeer tevreden. De training is afwisselend genoeg om eea vol te houden.

Ronny Hazewinkel

Goede online cursus

prettige en goede ondersteuning

Mireille Coebergh

LOI Kidzz typecursus leukste en beste voor doelgroep 10-12 jaar

Ervaring LOI Kidzz

Voor de doelgroep kinderen van 10-12 jaar is LOI Kidzz verreweg de leukste typecursus. We hebben de cursus kunnen vergelijken met cursussen die door vriendjes en vriendinnetjes werden gevolgd... Voor de doelgroep kinderen van 10-12 jaar is LOI Kidzz verreweg de leukste typecursus. We hebben de cursus kunnen vergelijken met cursussen die door vriendjes en vriendinnetjes werden gevolgd (bijvoorbeeld van Donald Duck en Typetopia). Deze werden vaak als óf te kinderachtig betiteld óf te saai bevonden. Een typecursus moet je (als kind) best wel lang volhouden en daarvoor is de cursus van LOI Kidzz uitdagend genoeg. Mijn dochter begon er elke dag uit zichzelf aan en met veel plezier. Ze typt nu met meer dan 200 aanslagen per minuut.

c van gijzel

Typles met LOI Kidzz is uitdagend leuk

Ervaring LOI Kidzz

Iedere dag was weer anders, heel gevarieerd

claudia

Super leuk mijn dochter heeft het met veel plezier gedaan ,ze vond het jammer dat het was afgelopen .