Typtastisch!!
Ervaring LOI Kidzz
Het programma is leuk en uitdagend voor kinderen. De verhaal lijn houd de aandacht het van kinderen vast waardoor ze eigenlijk maar amper in de gaten hebben dat ze leren typen.
Wat een leuk systeem om kinderen via games te leren typen. Ook het verhaal er achter van een geheimagent, hield mijn zoon geïnteresseerd en gemotiveerd. Echt super!!
Wat we ervan verwachten is ook waar gemaakt. Je kunt erop vertrouwen dat Loi kidzz er voor zorgt dat het typ diploma wordt gehaald.
De eerste lessen gingen erg vlot ivm vakantie en ging max uit zichzelf aan de slag. later wordt het wat moeilijker en had hij wat meer aanmoediging nodig. na 35 lessen heeft hij het even laten...
Enthousiaste kinderen, voor wie het uiteindelijk toch te lang duurde, maar het toch afgemaakt hebben en nu op een goed niveau blind kunnen typen met tien vingers. Zeer tevreden.
Erg tevreden. Kan het iedereen aanraden!
Wij zijn tevreden over de type cursus.
Het is een leuke cursus waarbij weinig aanmoediging nodig was om mijn dochter er iedere avond mee aan de slag te laten gaan. Vooral fijn is het dat jezelf de snelheid van de cursus kunt bepalen dus...