Janine Benjamins

Leren met loikidz is zo leuk dat het wel spelen lijkt

Ervaring LOI Kidzz

Prima! Leuke interactieve lessen, goede feedback ook naar ouders

E. Vink

Super

Ervaring LOI Kidzz

We hebben nu 2 type cursussen voor de kinderen gehad. Dat is ons prima bevallen.

Emine Seker

Cursus blind typen

Ervaring LOI Kidzz

Tevreden, zodra wij vragen hadden kregen we direct antwoord!

Nijenbrinks

Goed opgebouwde cursus

tevreden. Goed opgebouwd.

A. Claasen

Blij dat mijn dochter kan typen

Ervaring LOI Kidzz

Mijn dochter heeft met plezier de cursus gedaan. Tijdens de start was ze zeer enthousiast. Naarmate de cursus meer richting het einde ging moesten wij af en toe een beetje aansporen om het af te... Mijn dochter heeft met plezier de cursus gedaan. Tijdens de start was ze zeer enthousiast. Naarmate de cursus meer richting het einde ging moesten wij af en toe een beetje aansporen om het af te maken, wat zij dan ook wel met plezier deed. Ze is zeer trots op haar diploma, net als wij ouders. Ze zal hier haar hele leven plezier van hebben!

karin

Typcursus

Ervaring LOI Kidzz

Onze dochter van 9 jaar kon prima uit de voeten met deze cursus, ze vond het erg leuk en heeft vlot haar diploma gehaald.
Ze kan nu vlot en netjes typen.

Oudman

Een geheimzinnige TypeCursus

Ervaring LOI Kidzz

De begeleiding was super, via mail werd onze zoon gemotiveerd om door te gaan, leuke bemoedigende mails.

Wanda Laarakkers

Niet saai!

Ervaring LOI Kidzz

Koen was gemotiveerd om te typen. Dit kwam door de leuke aankleding. Het was niet zomaar een saaie cursus.

Nathalie Swier

Leuke cursus met goede vorderingen en resultaat.
Ook Naomi vond het erg leuk om te doen en was gemotiveerd om elke keer verder te gaan.
Dat is natuurlijk ook erg belangrijk.

Ervaring LOI Kidzz

Heel tevreden, ik vond het een goedeccursus waarbij Naomi goed en snel leerde typen. En ook zijnvond het erg leuk.